ya arkadaşlar çok oluyorum biliyorum ama.benm kan gurubum negatif ilk ebeğm kimyasl gebelikti.onda iğne felan bişey olmadı.vurmadılr.şimdi hamieyim bu hamilelğimi etkielr mi
ya arkadaşlar çok oluyorum biliyorum ama.benm kan gurubum negatif ilk ebeğm kimyasl gebelikti.onda iğne felan bişey olmadı.vurmadılr.şimdi hamieyim bu hamilelğimi etkielr mi
slmmm kızlar şimdi doktordan geldimm kalp atışını gördükk
sağol canım darısı başına bugün tam 6+1 mişizzyaa.gözün aydın cnm.
kaç haftalıkken duyldu kalp atışı
alttan baktı daha çabuk gözüküyo inş.canım haftaya sizlerde güzel haberi verinncanim gözün aydinŞeniz ins bizlerde duyariz
inş.canım benimm en kısa zamanda sizde görün pıt pıt hızlı hızlı atıyoduuCanım çok sevndim gözün aydınDarısı başımıza :Saruboceq:
hadi ya benneyaptımkiherkese mrb dün gittim drye yine kendi 7 ay önceki dr me gittim tek sorun sezeryan yerim iiilerşmemiş ama ben seni yakından takim ederim dedi ama yok aldıracaksan başındasın dedi bbunu duymak bile kötüydü ne olursa olsun doğrurum dedim ttm dedi 15 gün sonra tekrar gideceğim sanırım ozmn kalp atışını duyarım
kaydirigubbakcemile3 maşallah maşallahh Şenizikiz gibi gözükmüştü geçen hafta tekmiş ve 1 haftada ne kadar büyümüş doktor teyzemiz bile canavar gibi olmuş maşallah dedii
benide ekleyinnn :) sat 28 ocak, yaş 28, kilo 68, tahmini tarih 4 kasım, kese göründü
inş.canım benimm en kısa zamanda sizde görün pıt pıt hızlı hızlı atıyoduu
inş..canım darısı başınaSezen tebrik ederim, kalp atışını duymak bize de nasip olur inşallah. Öyle merak ediyorum ki..
Selam Kızlar
Bende hamileyim benide listeye eklermisiniz. Sat: 31 Ocak Tahmini Doğum: 7 Kasım Yaş: 35 Kilo:78 Cumartesi günü keseyi görmeye gidicez. 4+5 gitmiştik görünmemişti. Umarım bu sefer görünür.
Umarım herkes sorunsuzca meleğini kucağına alır....