2010 Kasım Anneleri

kızlar bana aspirin verdi doktorum hergün tok karnına 1 tane alıcam sizede verdimi

canlarım ben 4 gündür hastanede yatıyorum. kahverengi akıntılarım vardı doktor baktı rahim içi kanaman var tedbir amaçlı yatıralım dedi. o yüzden pek gelemiyorum. dün de karından kalp atışını duyduk allaha şükürler olsun ki. yarın taburcu oluyorum ondan sonra yine buralarda olurum.

günde 3 progestan içiyorum
günde 1 clexane kan sulandırıcı iğne oluyorum ve olucam
günde 1 coraspin
günde 1 folbiol

kullanıyorum. ve bulantıdan kafamı kaldıramıyorum kızlar cok fenayım doktor biraz da bunun için tutuyor sürekli serum yiyorum ve çok rahat oluyorum o zaman.. çıktığımda bir bulantı iğnesi ve hapı vereceğini söyledi. allah hepimizin yardımcısı olsun..

canlarım ben 4 gündür hastanede yatıyorum. kahverengi akıntılarım vardı doktor baktı rahim içi kanaman var tedbir amaçlı yatıralım dedi. o yüzden pek gelemiyorum. dün de karından kalp atışını duyduk allaha şükürler olsun ki. yarın taburcu oluyorum ondan sonra yine buralarda olurum.

günde 1 coraspin
günde 1 folbiol

kullanıyorum. ve bulantıdan kafamı kaldıramıyorum kızlar cok fenayım doktor biraz da bunun için tutuyor sürekli serum yiyorum ve çok rahat oluyorum o zaman.. çıktığımda bir bulantı iğnesi ve hapı vereceğini söyledi. allah hepimizin yardımcısı olsun..
canım geçmiş olsunn yat güzelim bebişler için biraz sıkıntıya katlanıcazz ama değerr

herkeseee selammmmm
bende hamileyim bugun test yaptım vee pozitifff çıktı.
kan testi yaptırdım. bugun alıcam...
çok mutluyummmm

kızlar bana aspirin verdi doktorum hergün tok karnına 1 tane alıcam sizede verdimi
kanama yapar aspirin ya kafamçokkarıştı

günde 1 coraspin
günde 1 folbiol

aa çok geçmiş olsun canım
dikkat et kendine
çok şükür bebeğin kalp atışını duymuşun :nazar: :asigim:

herkeseee selammmmm
çok mutluyummmm

hayırlı olsun
hoşgeldin aramıza :lepi:

kanama yapar aspirin ya kafamçokkarıştı

aa çok geçmiş olsun canım
dikkat et kendine
çok şükür bebeğin kalp atışını duymuşun :nazar: :asigim:

hayırlı olsun
hoşgeldin aramıza :lepi:
valla hergün bitane iç dedi bende kanı sulandırıyo dedi benim 7 haftalık karnımda ölmüştü pıhtılaşmadanda ölebiliyomuş onun için verdi sanırımm

yarencim bende 3 tüp kan verdim
ama sormadım ne diye kaydirigubbakcemile3
yarın doktora gidip öğrenicez neymiş :ecrin_bebek:

valla hergün bitane iç dedi bende kanı sulandırıyo dedi benim 7 haftalık karnımda ölmüştü pıhtılaşmadanda ölebiliyomuş onun için verdi sanırımm

hım anladımm benneyaptımki
düşük tehlikesi olana vermiyolar sanırım

yarencim bende 3 tüp kan verdim
ama sormadım ne diye kaydirigubbakcemile3
yarın doktora gidip öğrenicez neymiş :ecrin_bebek:

ağustosta artık bebek istiyoruz die doktora gittiğimde bendende 4 tüp kan almışlardı
açlık şekerine hepatite felan bakıyolar
hamile kaldıktan sonrada tokluk şekerine felan bakarız demişti
tee ozamandan beride ben folikasit kullanıyorum içimde folik agacı çıkıcak artık :sinifsinif:

herkeseee selammmmm
çok mutluyummmm

günde 1 coraspin
günde 1 folbiol

canim cok gecmis olsun kendine iyi bak ins en kisa zamanda düzelirsin:1hug:

X