ağustosta artık bebek istiyoruz die doktora gittiğimde bendende 4 tüp kan almışlardı
açlık şekerine hepatite felan bakıyolar
hamile kaldıktan sonrada tokluk şekerine felan bakarız demişti
tee ozamandan beride ben folikasit kullanıyorum içimde folik agacı çıkıcak artık :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimde 2. kutum folik asit kullanalı. hamileykende kullanılıyor değilmi. belirli bi süre varmı.
ben şimdi doktora gidince alttanmı bakacak :kedi:
ağustosta artık bebek istiyoruz die doktora gittiğimde bendende 4 tüp kan almışlardı
açlık şekerine hepatite felan bakıyolar
hamile kaldıktan sonrada tokluk şekerine felan bakarız demişti
tee ozamandan beride ben folikasit kullanıyorum içimde folik agacı çıkıcak artık :sinifsinif:
vermezler benimde yok ama önlem amaçlı galiba alttan bakınca tüm psikolojim alt üst oluyo soru sormayıda unutuyorumm
gebeliğin 3. ayına kadar kullanıcaksın dedi foliği
ben dün gittim doktora alttan bakmadı karından keseyi gördük haftaya yine karından kalp atışlarına bakarız dedi
ama burdakilerin çoğuna alttan bakılmış :kedi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimde 2. kutum folik asit kullanalı. hamileykende kullanılıyor değilmi. belirli bi süre varmı.
ben şimdi doktora gidince alttanmı bakacak :kedi:
hoşgeldin aramıza hayırlı olsunn :lepi:
çok uyhum vağğğ çoookk Çok üzgünüm çoook
Benimde canım hemde nasıl :) Bulantıların başladı mı canım?
selam kızlar bende aynı durumdayım doktora gıdınce bütün soracklarımı unutuyorum hepsı aklımdan çıkıyo bu sefer yazmaya karar verdım ama pek bişi aklıma gelmıyo sız neler soruyosunuz bakalım bırbırımıze yardımcı olalım
benmde çok uykym var .masada uyucam birazdan
bulantılarım başlamadı ama yersem zorlarsam midem bulancak gibi oluyo eyvahedigeldismile
uyumak istiyom ya :gitme:
ben aklıma geleni yazayım
*folic asidi ne zamana kadar kullanıcam
*kepekli ekmek tavsiye etmiyorlar ben genelde kepekli ekmek yiyorum sevdiğim için zararı olur mu
*hamilelik boyunca balık yemek yerine balık yağı hapı atsam olur mu sempatiksalakcinni
bu tarz sorular sordum vereliniortak
anladım canım sagol bende çatlak kremını sorucam ve agda işini sorucam özellıkle bakalım heeee bıde yüz kremı malum yaz gelıyo hamılelıkte lekeler olabılıyo yüzümüze koruyucu almamız lazım ne önerecek bakalım ekemk olarak ya tam bugday yada tam çavdar yemenı tavsıye ederım tatlım
folikasit verdi doktor.onu içtikten sorna fena halde uykum geliyo.azım yırtılcak esnemekten sempatiksalakcinni
kızlar ben folic asiti sordum bugün 3 ay dedi 6+1 deyim ultrasonda öyle çıktı 6 hafta daha kullanıcam benbulantılarım başlamadı ama yersem zorlarsam midem bulancak gibi oluyo eyvahedigeldismile
uyumak istiyom ya :gitme:
ben aklıma geleni yazayım
*folic asidi ne zamana kadar kullanıcam
*kepekli ekmek tavsiye etmiyorlar ben genelde kepekli ekmek yiyorum sevdiğim için zararı olur mu
*hamilelik boyunca balık yemek yerine balık yağı hapı atsam olur mu sempatiksalakcinni
bu tarz sorular sordum vereliniortak
bende uyku yapmıyo filik asitt 2 aydır içiyorum sizdeki uyku hali bebiştendir kızlar ilk aylar çok uyky olurmuşşbende bilmyorumki uyku yapan bi etksi varmı.ama iki gündür almaya başladım..içtikten sonra fena halde uyku bastıryo.
son satı sormadı bebişi görünce makine ölçüyoo sanırımm ben kağan kocatepenin sitesinde 6+2 çıktım bugün hastanede 6+1ulrtasondada son sata göremi belli oluyo acaba kaç haftalık oldğu.benm sat 10 şubat.yani 4+6 haftalık.en fazla kaç hafta geriye gidiyo