- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
Saol canım inşallah. Ama sen benden önce gidiyorsun doktora mutlaka sor olur mu ?
Bende Medical Park Göztepeye gidiyorum Dokturumda Başar Önal tavsiye ederim SSK ile anlaşması var hastanenin.
Kadın doğum bölümünün anlaşması yokmuş başka bölümlerin var tabi
Valla bende nereye gideceğimi bilemedim :umursamaz:
Geçen gittiğim hastaneyi ve doktoru beğenmedim:umursamaz:
Benim aklımda da Hizmet Hastanesi var Dr. Sait Halil hakkında çok iyi şeyler duyuyorum.
Gerçi ben Sarıyer tarafında oturuyorum orası bana ters ama ne yapacağımı bilemedim boshayallersmile
dr a o kadar çok soracağım var ki kadın diyecek yazılı sınav mı var:roflol:
saç düzleştiricinin sakıncalı olduğunu duydum onu soracam
sedef var bende onunla bir iki sorum olacak
akıntı ile ilgili sorum olacak eklem ağrılarımı yorgunluğu soracam
oyy daha vardı unuttum galiba
kızlar bende dünden beri bel sırt ağrılarım var gecede baş ağrısı eklendi
yemekten sonra kanepeye kendimi atıverdim
sabahta aynı şekildeydim bir de mide bulantımda eklendi zor hazırlanıp işe geldim
ama halen bel ve sırt ağrım devam ediyor:sinifsinif:
kızlar bende dünden beri bel sırt ağrılarım var gecede baş ağrısı eklendi
yemekten sonra kanepeye kendimi atıverdim
sabahta aynı şekildeydim bir de mide bulantımda eklendi zor hazırlanıp işe geldim
ama halen bel ve sırt ağrım devam ediyor:sinifsinif:
Ay canım ağrı ded,in de bende de var.Kasık ve bacak ağrısı ama.Uykumdan uyandırıyor ,şiddetli oluyo yani.Ağır bir iş te yaptığım yok.Normal midir kızlar ya:uhm:
bacaklarımda da oluyor ama diğerleri daha şiddetli oluyor
kızlar vücdum kaç gecedir yanıyo.genelde akaşamlrı çıkyıo ateşim.normal mi.akaşamalrı gece ateşlenen varmı ?
zaten kişiye göre değişiyor sanırım.Kimisi bel,kimisi bacak ,kimisi kasık ağrısı çekiyor.
Sen doktora sordun mu canım
ben varım akşamları ateş basıyorkızlar vücdum kaç gecedir yanıyo.genelde akaşamlrı çıkyıo ateşim.normal mi.akaşamalrı gece ateşlenen varmı ?
Arkadaslar benide araniza alirmisiniz,
benim SATIM 8 subat. Daha doktora gitmedim haftaya pazartesi 22sinde insallah hersey yolundadir. ilk bebis oldugu icin cok endiseliyim.
Ama benim hic belirtim yok malesef hamile oldugumu anlamiyorum bile.
Allahim herkese saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip eder insallah.
Arkadaslar benide araniza alirmisiniz,
benim SATIM 8 subat. Daha doktora gitmedim haftaya pazartesi 22sinde insallah hersey yolundadir. ilk bebis oldugu icin cok endiseliyim.
Ama benim hic belirtim yok malesef hamile oldugumu anlamiyorum bile.
Allahim herkese saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip eder insallah.
içiyorum içmezmiyim.gündüzleri deilde akaşm 8 gibi başlıyo btüün gece yanıyorum.eşim dokuyo kollarıma elleri o kadar soğuk geliyo ki.normaldir herhalde ):
Tebrikler canım İnşallah.