bende yarın tekrar gidicem inş.kalp atışını duyarızz kalp atışı duyana kadar alttan bakıcam dedi
hoşgeldin canım
bebişini gören şanslı annelerdensin ben kısmet olursa c.tesi günü görecem:Saruboceq::ecrin_bebek:
canım tebrik ederim bebişini görmek nasıl bir duygu? Allah nazarladan korusun
Çok güzel bir duygu canım .Karından görünmez diye çok endişeliydim ama doktor hemen görünce çok mutlu oldum anlatamam.Darısı başına canım :Saruboceq:
benim bazen kasılma gibi oluyo ama 1-2 saniye sürüyo geçiyo cnmm
7 haftalıkken duyulur cnmm kesin duyarsınn pıt pıtlarııBanada 15 gün sonra gel dedi kalp atışını ve bebeşi görmek için cumartesine geliyor o günde yokmuş artık 29 unda gidicem.7 hafta 5 günlük olucak inşallah bebişim inşallah hem bebişimi hemde pıt pıtlarını duyarız :Saruboceq:
Çok güzel bir duygu canım .Karından görünmez diye çok endişeliydim ama doktor hemen görünce çok mutlu oldum anlatamam.Darısı başına canım :Saruboceq:
Tebrikelr canım.İnşallah biz de görürüz
hosbulduk canım bende persembe günü kalp atısları için gıdıcem kısmetse ınsallah duyabılırım persembe günü 7+1 olucaz bakalım ınsallah
7 haftalıkken duyulur cnmm kesin duyarsınn pıt pıtlarıı
Tebrikelr canım.İnşallah biz de görürüz
İnşallah canım.
amin inaşllah canım :Saruboceq::Saruboceq:
Barays demek sende de ağrılar oluyor .Aman ne bileyim işte normal mi değil mi diye sotrun yapıyorum.
2 hafta sonra kalp atışını da duymuş olurum inşallah.
bende çok sorun yapıyorum özellikle göğüslerimi sanki herkes bana bakıyor sanıyorum:kedi:
karnınızda da şişkinlik var mı bana çok şişmiş gibi geliyor?
çok mu dinliyorum acaba kendimiakannehir
bende çok sorun yapıyorum özellikle göğüslerimi sanki herkes bana bakıyor sanıyorum:kedi:
amin inaşllah canım :Saruboceq::Saruboceq:
Bende de oluyor o.Gazdan karnım şişiyor .Okulda hemen saklama ihtiyacı duyuyorum.
Ben de senin gibi mi yapsam.Keseyle kalp atışını görmek için.Ama yok dayanamam yaaa
Bende de oluyor o.Gazdan karnım şişiyor .Okulda hemen saklama ihtiyacı duyuyorum.
Ben de senin gibi mi yapsam.Keseyle kalp atışını görmek için.Ama yok dayanamam yaaa
Bana dün doktor gazlı şeylerden uzak duruyorsun kabızlık problemi olur hamilelerde bunu önlemek için bol su içip şerbetli tatlılar-tuzlulardan uzak durup sebze yiyeceksin dedi kızlar :ecrin_bebek:
Bana dün doktor gazlı şeylerden uzak duruyorsun kabızlık problemi olur hamilelerde bunu önlemek için bol su içip şerbetli tatlılar-tuzlulardan uzak durup sebze yiyeceksin dedi kızlar :ecrin_bebek:
canım ben bol su içiyorum
gazlı içecekte pek içmem soda hariç
şişlikten pantolarımın hepsi olmuyor maalesef çok sinir oluyorm:bbo:
benim o kadar uyku problemim yok ama iyi dinleniyosun cnm boşver bebişler olunca bu uyuduğun günleri ararsınnkızlar bulantı sabahları öğlene kadar yok denecek kadar az ama bendeki en büyük belirti uyku halii..
dün pazar günü sabahtan akşam 6 ya kadar kafamı kaldıramadım..akşamlarıda işten eve gidince sabaha kadar uyku halii.kendimden tiksindim artık..bendemi bir acayiplik var yoksa benim gibi olan varmı?