- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
soda zarar vermezmi cnmm iyiyse bende içiyimmcanım ben bol su içiyorum
gazlı içecekte pek içmem soda hariç
şişlikten pantolarımın hepsi olmuyor maalesef çok sinir oluyorm:bbo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soda zarar vermezmi cnmm iyiyse bende içiyimmcanım ben bol su içiyorum
kızlar bulantı sabahları öğlene kadar yok denecek kadar az ama bendeki en büyük belirti uyku halii..
dün pazar günü sabahtan akşam 6 ya kadar kafamı kaldıramadım..akşamlarıda işten eve gidince sabaha kadar uyku halii.kendimden tiksindim artık..bendemi bir acayiplik var yoksa benim gibi olan varmı?
aynı dert bendede var çalışıyorum bide progestan diye bi ilaç verdi daha çok uykum gelmeye başladıkızlar bulantı sabahları öğlene kadar yok denecek kadar az ama bendeki en büyük belirti uyku halii..
dün pazar günü sabahtan akşam 6 ya kadar kafamı kaldıramadım..akşamlarıda işten eve gidince sabaha kadar uyku halii.kendimden tiksindim artık..bendemi bir acayiplik var yoksa benim gibi olan varmı?
canım ben bol su içiyorum
Ben de su içmeyi arttırdım.Zaten çok susadığımı hissediyorum. Bende kabızlık yok aslında.Elevit kullanıyorum.İlk zamanlar yaptı ama şimdi alıştı sanırım bünyem
değerim artmış çok şükür kızlar sizce nasıl 214,2 içim biraz rahatladı ya:)
sat kaç cnmmdeğerim artmış çok şükür kızlar sizce nasıl 214,2 içim biraz rahatladı ya:)
kızlar bulantı sabahları öğlene kadar yok denecek kadar az ama bendeki en büyük belirti uyku halii..
değerim artmış çok şükür kızlar sizce nasıl 214,2 içim biraz rahatladı ya:)
aynı dert bendede var çalışıyorum bide progestan diye bi ilaç verdi daha çok uykum gelmeye başladı
bende progeston kullanıyorum acaba onunda etkisi varmıdır..işteyken bişey yok bende..ama nasıl eve gidiyorum.yemeğimi yiyorum.aaaa bi uzanayım diyorum.bi bakmışım saat 11 olmuş ordan yatağa geçiyorum...bu durum çok rahatsız etti benii.inş geçer 1 ay sonra falan...
soda zarar vermezmi cnmm iyiyse bende içiyimm
canım fazlası zararlı herşeyi olması gerektiği kadar tüketmek gerekiyoryerimseniben
sat kaç cnmm
canım dün bende sızıp kalmışım olduğum yerde walla
insan çabuk yoruluyor canım sıkma canını
bulaşık makiinesini boşlatırken yoruldum yarım saat dinlendim sonra yeniden makineye bulaşıları dizdim.
bünyemiz alışıncaya kadar böyle sürünecez galiba:roflol:
hayırlı olsun bebeişleriniz kızlar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok sevindim canım .Daha önceki kaçtı ?
bayağı artmış cumadan bu yana geç döllenme senin sanırımm değerin hergün ikiye katlanarak artıcakkcuma günü yaptırmıştım 39,97 çıkmıştı