2010 Kasım Anneleri

kızlar bulantı sabahları öğlene kadar yok denecek kadar az ama bendeki en büyük belirti uyku halii..
dün pazar günü sabahtan akşam 6 ya kadar kafamı kaldıramadım..akşamlarıda işten eve gidince sabaha kadar uyku halii.kendimden tiksindim artık..bendemi bir acayiplik var yoksa benim gibi olan varmı?

Bende artık daha düşkün oldum uykuya canım ama senin kadar deil.Ama sürekli bir halsizlik var çok çabuk yoruluyorum. Cumartesi sordum doktora çok normal dedi.

kızlar bulantı sabahları öğlene kadar yok denecek kadar az ama bendeki en büyük belirti uyku halii..
dün pazar günü sabahtan akşam 6 ya kadar kafamı kaldıramadım..akşamlarıda işten eve gidince sabaha kadar uyku halii.kendimden tiksindim artık..bendemi bir acayiplik var yoksa benim gibi olan varmı?
aynı dert bendede var çalışıyorum bide progestan diye bi ilaç verdi daha çok uykum gelmeye başladı

canım ben bol su içiyorum
gazlı içecekte pek içmem soda hariç :KK43:
şişlikten pantolarımın hepsi olmuyor maalesef çok sinir oluyorm:bbo:

Ben de su içmeyi arttırdım.Zaten çok susadığımı hissediyorum. Bende kabızlık yok aslında.Elevit kullanıyorum.İlk zamanlar yaptı ama şimdi alıştı sanırım bünyem

aklıma gelmişken kızlar..geçen haftalarda bulantım çoktu..nerden okuduysam hatırlamıyorum..bulantı çok olduğunda mineralli su soda deil!bir bardak içinede limon dilimi koyarak içiyorsunuz ve bulantı namına bişey kalmıyor..

canım dün bende sızıp kalmışım olduğum yerde walla
insan çabuk yoruluyor canım sıkma canını
bulaşık makiinesini boşlatırken yoruldum yarım saat dinlendim sonra yeniden makineye bulaşıları dizdim.
bünyemiz alışıncaya kadar böyle sürünecez galiba:roflol:

hayırlı olsun bebeişleriniz kızlar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

aynı dert bendede var çalışıyorum bide progestan diye bi ilaç verdi daha çok uykum gelmeye başladı

bende progeston kullanıyorum acaba onunda etkisi varmıdır..işteyken bişey yok bende..ama nasıl eve gidiyorum.yemeğimi yiyorum.aaaa bi uzanayım diyorum.bi bakmışım saat 11 olmuş ordan yatağa geçiyorum...bu durum çok rahatsız etti benii.inş geçer 1 ay sonra falan...

bende progeston kullanıyorum acaba onunda etkisi varmıdır..işteyken bişey yok bende..ama nasıl eve gidiyorum.yemeğimi yiyorum.aaaa bi uzanayım diyorum.bi bakmışım saat 11 olmuş ordan yatağa geçiyorum...bu durum çok rahatsız etti benii.inş geçer 1 ay sonra falan...

Kızlar progestan çok uyku yapıyormuş.Sizin bu yüzdendir uyku haliniz

canım dün bende sızıp kalmışım olduğum yerde walla
insan çabuk yoruluyor canım sıkma canını
bulaşık makiinesini boşlatırken yoruldum yarım saat dinlendim sonra yeniden makineye bulaşıları dizdim.
bünyemiz alışıncaya kadar böyle sürünecez galiba:roflol:

içim rahatladı yaaa..yok valla akşam 10 a kadar gezicem gezicem..sonra duş alıp yatıcam..başka türlü olmayacak bu iş..
bazen ikiz taşıdığımıda unutuyorum aslında..tekillerde bile oluyor ki bana ne kalmışboshayallersmile:emir_bebek::emir_bebek:

X