cuma günü yaptırmıştım 39,97 çıkmıştı
soda zarar vermezmi cnmm iyiyse bende içiyimm
bu arada canım bana doktorum günde 3 lt sıvı tüketmem gerektiğini;bunun 2 ltsinin su, 1 ltsinin ise soda olması gerektiğini söyledi. tabi ben 1 lt kadar soda içemiyorum ama en az 1 şişe maden suyu tüketmeye çalışıyorum. zararı olsa söylemezdi sanırsam :kedi:
ay ne güzel 12 kasım kızkardeşimin doğumgünü keşke benimde o tarihe denk gelseydi bebişimkızlar merhaba allah izin verirse bende kasım annesi olacam. benim sat 4 şubat bugün 5.haftamdayım sanırım tahmini doğum tarihi 12 kasım dedi doktorum. 10 martta kan testim 11.000 lerdeydi doktora gösterdim ve karından muayenede kese göründü 7 haftada kalp atışları için gidicez inş. elevit ve folibol verdi şimdilik onu kullanıyorum bende uyku hali çok var bide akşamları yemek yiyemiyorum bulantı oluyo çıkarıyorum
benim 6 marta yaptırdığımda 1762.0 çıkmıştı şimdi kaç çıkar acaba
kızlar merhaba allah izin verirse bende kasım annesi olacam. benim sat 4 şubat bugün 5.haftamdayım sanırım tahmini doğum tarihi 12 kasım dedi doktorum. 10 martta kan testim 11.000 lerdeydi doktora gösterdim ve karından muayenede kese göründü 7 haftada kalp atışları için gidicez inş. elevit ve folibol verdi şimdilik onu kullanıyorum bende uyku hali çok var bide akşamları yemek yiyemiyorum bulantı oluyo çıkarıyorum
herkesin bebişi tekrar hayırlı olsun kızlar :dance:
1 şişe içebilirim yani sade olucak dimiibu arada canım bana doktorum günde 3 lt sıvı tüketmem gerektiğini;bunun 2 ltsinin su, 1 ltsinin ise soda olması gerektiğini söyledi. tabi ben 1 lt kadar soda içemiyorum ama en az 1 şişe maden suyu tüketmeye çalışıyorum. zararı olsa söylemezdi sanırsam :kedi:
pko olduğu için geç döllenme olabilir.ama iyimi değerim.:uhm:bayağı artmış cumadan bu yana geç döllenme senin sanırımm değerin hergün ikiye katlanarak artıcakk
Bayağı artmış ne güzel. Tebrikler canım.
hayırlısı olsun..allah tamamına erdirsin inş.hayret doktor bana elevit neden vermedi..çok kişi kullanıyor bu eleviti..vitamin midir nedir?
3 günde artışı iyi cnm meraklanma yarın iki katı daha yüksek çıkıcakk doktora gösterdinmiipko olduğu için geç döllenme olabilir.ama iyimi değerim.:uhm:
valla bilmediğim için değeri tedirginim.sadece arttığı için sevindim.
içim rahatladı yaaa..yok valla akşam 10 a kadar gezicem gezicem..sonra duş alıp yatıcam..başka türlü olmayacak bu iş..
bazen ikiz taşıdığımıda unutuyorum aslında..tekillerde bile oluyor ki bana ne kalmışboshayallersmile
meybie ikizlerin var demek, ayyy ne güzelcanım ya inşallah sağlıkla kucağına alırsın ikisini de :teytey:
3 günde artışı iyi cnm meraklanma yarın iki katı daha yüksek çıkıcakk doktora gösterdinmii
amin canım .inş hepimiz sağlıkla sıhatle alalım kucağımıza..:Saruboceq:
çok sağol canım bugün doktora gidip muhtemel doğum tarihimizi öğrenicez eyvahedigeldismileAllah kurtarsın Naz_24 :) inşallah bizler de o günleri görürüz canım, oğluşunla mutlu bi ömür geçirmen temennisiyle opuyorumnanaktan
canım hiç korkma aynı şeyleri bende yaşadım doktor bi ilaç veriyor o kanama bıçak gibi kesiliyorgünaydın kızlar. yarım saat önce lavobaya gittim. kan gelio. elim ayağım titredi. işteim şimdi eşimi bekliorum. doktoru aradım hemen gel dedi. bana dua edin. bebişime bişey olmasın
son sat 6 Şubat cnm ama kan testini 6 Martta yaptırmıştım 1762.0 çıkmıştıSenin sat ne canım?
çok sağol canım bugün doktora gidip muhtemel doğum tarihimizi öğrenicez eyvahedigeldismile
ay ne güzel hadi hayırlısı bakalım