2010 Kasım Anneleri

kızlar merhaba allah izin verirse bende kasım annesi olacam. benim sat 4 şubat bugün 5.haftamdayım sanırım tahmini doğum tarihi 12 kasım dedi doktorum. 10 martta kan testim 11.000 lerdeydi doktora gösterdim ve karından muayenede kese göründü 7 haftada kalp atışları için gidicez inş. elevit ve folibol verdi şimdilik onu kullanıyorum bende uyku hali çok var bide akşamları yemek yiyemiyorum bulantı oluyo çıkarıyorum

herkesin bebişi tekrar hayırlı olsun kızlar :dance:

ay ne güzel 12 kasım kızkardeşimin doğumgünü keşke benimde o tarihe denk gelseydi bebişim

hayırlısı olsun..allah tamamına erdirsin inş.hayret doktor bana elevit neden vermedi..çok kişi kullanıyor bu eleviti..vitamin midir nedir?

meybie ikizlerin var demek, ayyy ne güzel canım ya inşallah sağlıkla kucağına alırsın ikisini de :teytey:

1 şişe içebilirim yani sade olucak dimii[/QUOTE]

evet canım sade olacak meyveli diil

Allah kurtarsın Naz_24 :) inşallah bizler de o günleri görürüz canım, oğluşunla mutlu bi ömür geçirmen temennisiyle opuyorumnanaktan
çok sağol canım bugün doktora gidip muhtemel doğum tarihimizi öğrenicez eyvahedigeldismile
günaydın kızlar. yarım saat önce lavobaya gittim. kan gelio. elim ayağım titredi. işteim şimdi eşimi bekliorum. doktoru aradım hemen gel dedi. bana dua edin. bebişime bişey olmasın
canım hiç korkma aynı şeyleri bende yaşadım doktor bi ilaç veriyor o kanama bıçak gibi kesiliyor
halk arasında buna üstüne adet görme diyorlar allah yardımcın olsun inş:Saruboceq:

kızlarr içicekleri nasıl içiyosunuz mesela sodayı dolaptan çıkardım ben şimdi açtım yavaş yavaş içiyorum soğuk diye sakıncası varmıı

Merhaba güzel anneler,
ıki gün yokum 40 dakikada okudum yazdıklarınızı.. Ben hiç çok sıvı tüketmiyorum, başlamam lazım herhalde. Sezen ben de soda çıkarıyım limon sıkayım anca içerim. Ne kadar fazlalaşmış Kasım anneleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…