- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
Günaydın canım
Benim geçen hafta bir gün oldu ama şimdi iyiyim sadece kokular rahatsız ediyor beni , geceleri ve akşamları göğüslerim acayip ağrıyor ve çok çabuk yoruluyorum.Akıntım var ama öle yoğun deil canım.
alttan bakarsa kesin gözükür ama karından bilmiyorum cnmm kan değerin ne çıktııCanım gittim ama kan testi sonucumu göstermek için.Bir de öncesinde bir ilaç vardı kullandığım ,onu sordum.10 sonra gel dedi. Pazara denk geliyo.Acaba cuma günü mü gitsem 5 haftalıkken görünür heralde kese dimi
Bakalım olacak mı bende:sinifsinif: Canım evet çalışırken zor bu tip şeyler.Evde yatıp uzanıp biraz olsun rahatlama fırsatın oluyo ama işte........
Neyse umarım azalır,çok sürmez bulantıların.Doktoruna da danış bence
hoşgelmişsin cnmm daha önce karşılaşmamıştıkk yenimi öğrendinn hamiş olduğunu bulantım hafif hafif midem dönüyo ama kusma yokk daha önceki hamileliğimdede kusmam olmuyodu buda kilo almama neden oluyo keşke kussam diyorum bazenn
gözün aydın cnmm karnından mı baktııBu arada bende cumartesi gittim doktora kese göründü .Görünce o kadar mutlu oldumki 1 cm olmuş benim kuzum çok sevindim.Maşallah
Canım gittim ama kan testi sonucumu göstermek için.Bir de öncesinde bir ilaç vardı kullandığım ,onu sordum.10 sonra gel dedi. Pazara denk geliyo.Acaba cuma günü mü gitsem 5 haftalıkken görünür heralde kese dimi
iyiki katılmışın ne güzel hepimiz aynı belirtileri yaşayıp birmirimize dastek oluyoruzz kilo almakta istemiyorumm ama tiksintide çok fenaa napalımm 2 ay sabredicez artıkınınsallah canım doktorum bılıyor bu durumu ama ılaç yok suanlık beklıyoruz bulantın olması ıyı dedı bana bende dayanıyorum canım
hosbulduk canım yok canım yenı ögrenmedım ben 3+2 ıken ögrendım hamılelıgımı bu topıgı yenı gördüm katılayım dedım bulantı çok fena ısteme gelmesın yanı gelınce dayanılacak gıbı olmuyo canımyaaa
hoşgeldin barayscımm bende yumurta yiyemiyorumm ama bu sabah acayip domates salatalık çekti cnmm marketten aldım yedimm organik olanındann yaz meyvelerine aş eriyorumm yaz gelsede bir an önce
Canım gittim ama kan testi sonucumu göstermek için.Bir de öncesinde bir ilaç vardı kullandığım ,onu sordum.10 sonra gel dedi. Pazara denk geliyo.Acaba cuma günü mü gitsem 5 haftalıkken görünür heralde kese dimi
benim bazen kasılma gibi oluyo ama 1-2 saniye sürüyo geçiyo cnmmKızlar sorumu görmediniz sanırım cevaplamadınız..Bacak ağrısı yaşayan yok mu aranızda.Ara ara oluyor ama çok sızlıyor üst bacaklarım yaa
alttan bakarsa kesin gözükür ama karından bilmiyorum cnmm kan değerin ne çıktıı
iyiki katılmışın ne güzel hepimiz aynı belirtileri yaşayıp birmirimize dastek oluyoruzz kilo almakta istemiyorumm ama tiksintide çok fenaa napalımm 2 ay sabredicez artıkın
hoşgeldin cnmm senin bu zamanları dinlenerek geçirmen gerekirr kahverengi akıntın varsagünaydınlar
bende kasım annesi olacam inşallah
ama iki gündür kahverengi akıntı ve karın ağrısı var
sabah doktora gittim ilaç verdi
düşükte olabilir yerleşme kanamasıda dedi
10 gün sonra tekrar gidecem
canım benım kese 5+1 oldugunda karından çok net göründü ama herkesde farklı olabılıyomus ınsallah görürsün tatlım
gözün aydın cnmm karnından mı baktıı
bende yarın tekrar gidicem inş.kalp atışını duyarızz kalp atışı duyana kadar alttan bakıcam dediSanırım alttan bakar. Kan değerim 926 çıkmıştı canım adet 2 gün kala..Ama labaratuvarın değerleri farklı o yüzden. Yüksek diye çok sorun yapmıştım önce
ha ha ufacık ceviz büyüklüğünde yuvarlak dimi sanki top yutmuşuz gibi duruyo ben almadım ama doktor çıkarttı benim takip çizelgeme koydu orda gördümm hangi doktora gidiyosunnEvet canım karından baktı.Resminide aldım teyzeleri ama eşim izin vermiyor burda yayınlamama .Ama evde kendisi çerçeveye koydu gidip gelip bakıyoruz kaydirigubbakcemile3
İnşallah canım.Keseyi ve kalp atışını duysam çok rahatlıycam. Geçtiğimiz yıl mayıs ayında kürtaj olmuştum 6 haftalık.Bebeğimin kalp atışını duyamadık...Bu yüzden şimdi bir an önce duymayı ve emin olmayı istiyorum:Saruboceq:
Bu arada bende cumartesi gittim doktora kese göründü .Görünce o kadar mutlu oldumki 1 cm olmuş benim kuzum çok sevindim.Maşallah
günaydınlar
bende kasım annesi olacam inşallah
ama iki gündür kahverengi akıntı ve karın ağrısı var
sabah doktora gittim ilaç verdi
düşükte olabilir yerleşme kanamasıda dedi
10 gün sonra tekrar gidecem
Kızlar sorumu görmediniz sanırım cevaplamadınız..Bacak ağrısı yaşayan yok mu aranızda.Ara ara oluyor ama çok sızlıyor üst bacaklarım yaa
canım benım kese 5+1 oldugunda karından çok net göründü ama herkesde farklı olabılıyomus ınsallah görürsün tatlım