hayırlı olsun zehsel sağlıklıca bebeğini kucağına almanı nasip etsin Rabbim :Saruboceq:
kızlar bulantılarınız basladımı yada varmı ben 5 haftalık oldugumda basladı artık 7 haftalık olucam 2 haftadır hep sabahları özellıkle çıkarıyorum çok fena oluyorum çok zormus Allah yardımcımız olsun
Hoşgeldin canım.Bulantım yok henüz daha yeniyimsositososito Sanırım gennellikle 6. haftada başlıyor. Se n de varmış.Zor olmalı,Allah yardımcın olsun. Çubuk kaker falan iyi geliyormuş
cnm inş. kötü bişey çıkmaz ama kanama düşük riskidişr muhtemelen doktor ilk 3 ay istirahat vericektirr sende bol bol uyursun cnmmgünaydın kızlar. yarım saat önce lavobaya gittim. kan gelio. elim ayağım titredi. işteim şimdi eşimi bekliorum. doktoru aradım hemen gel dedi. bana dua edin. bebişime bişey olmasın
kızlar günaydın iyi haftalar hepimizee benim tiksinmem başladıı yediğimden tat almıyorumm akıntım çok var bide sizler nasılsınız?
cnm naptın gittinmi doktora?Hoşgeldin canım.Bulantım yok henüz daha yeniyimsositososito Sanırım gennellikle 6. haftada başlıyor. Se n de varmış.Zor olmalı,Allah yardımcın olsun. Çubuk kaker falan iyi geliyormuş
kızlar günaydın iyi haftalar hepimizee benim tiksinmem başladıı yediğimden tat almıyorumm akıntım çok var bide sizler nasılsınız?
evet bende çabuk yoruluyorumm kendimi halsiz hissediyorum az bi iş yapıyım nefes nefese kalıyorummGünaydın canım
Benim geçen hafta bir gün oldu ama şimdi iyiyim sadece kokular rahatsız ediyor beni , geceleri ve akşamları göğüslerim acayip ağrıyor ve çok çabuk yoruluyorum.Akıntım var ama öle yoğun deil canım.
Hoşbulduk canım bılıyorum canım yenı oldugunu sen smartın topıgındeydın dımı daha yenı ögrendın zaten senın daha baslamaz belkı ama 5. haftadan sonra baslayabılır çok zor ınan denemedıgım sey kalmadı çalışıyorum o yuzden daha da zor oluyor ıllakı çıkarıcam yoksa çok kötü Allah ım yardım etsın
hoşgelmişsin cnmm daha önce karşılaşmamıştıkk yenimi öğrendinn hamiş olduğunu bulantım hafif hafif midem dönüyo ama kusma yokk daha önceki hamileliğimdede kusmam olmuyodu buda kilo almama neden oluyo keşke kussam diyorum bazenngünaydın canımmm çok normal yedıklerınden tat alamamam bu dönemler çok zor oluyor bulantın olursa dahada zorlasır ben kendı adıma ıyı sayılırım bulantılarla ugrasıyorum savasıyorum:sinifsinif:
cnm naptın gittinmi doktora?
hoşgeldin barayscımm bende yumurta yiyemiyorumm ama bu sabah acayip domates salatalık çekti cnmm marketten aldım yedimm organik olanındann yaz meyvelerine aş eriyorumm yaz gelsede bir an öncegünaydın arkadaşlar;
begümcük umarım önemli birşey değildir:Saruboceq:
kızlar bende sabah kahvaltıyı hazırladım ama yiyemedim midem bulandı yumurta görünce başım döndü
iyice belli ediyor bebiş kendini :ecrin_bebek: