2010 Kasım Anneleri

günaydın güzel annelerime a.s. meleklerimizle beraber sağlıklı, sıhhatli, mutlu ve huzurlu güzel bir hafta dileğiyle

günaydınlar nekadar güzel demek kasım annelerimizde geldiopuyorumnanaktan
heygidi günler dicem daha dün 6 haftalık hamileydim sevinçden uçuyorduk dizlerim
titriyorduakanne
şimdi yine sevinçden uçuyorum ama korku dizlerim titriyor doğuma çok az kaldı allah
hepimizin yardımcısı olsun önünüzde uzun bir süre var iyi değerlendirin vakit çabuk geçiyor
naz yapın aş erin eşleri oturtmayın yerinde 1 san bileyerimseniben

radycanım allah tamamına erdirsin tekrar tekrar bizlerede dua edin
ladykız sende burdaymışın hadi bakalım ilerleyen zamanlarda oğluşumla geliriz topikinize inş:Saruboceq:

yufusum günaydınlar :) biz de inşallah ayın 22sinde duyucaz bebişimizin kalp atışlarını, umarım bi sorun çıkmaz :kedi:

herkese günaydın biz bugün dr ye gideceğiz çok tuaf geçen sene bu sene 5 aylık hamileydim bu sene 1 aylık bakalım dr bugün bize neler diecek bugün 5 haftalık oldu sanırım kalp atışını duyamayız mustafada 8 haftalıkken duymuştuk..

Allah kurtarsın Naz_24 :) inşallah bizler de o günleri görürüz canım, oğluşunla mutlu bi ömür geçirmen temennisiyle opuyorumnanaktan

yufusum günaydınlar :) biz de inşallah ayın 22sinde duyucaz bebişimizin kalp atışlarını, umarım bi sorun çıkmaz :kedi:
inşallah canım yaa sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin mevlam burası çok iyi bir forum olmuş birbirimizin hamilelik döneminde neler yaptığını doktorların aynı tedavi yöntemlerini uygulayıp uygulamadığını takip edip öğrenebiliriz :) nerede doktora gidiyosun canım :)

günaydın kızlar. yarım saat önce lavobaya gittim. kan gelio. elim ayağım titredi. işteim şimdi eşimi bekliorum. doktoru aradım hemen gel dedi. bana dua edin. bebişime bişey olmasın

günaydın kızlar. yarım saat önce lavobaya gittim. kan gelio. elim ayağım titredi. işteim şimdi eşimi bekliorum. doktoru aradım hemen gel dedi. bana dua edin. bebişime bişey olmasın

Allah yardımcın olsun canım .İnşallah hiçbirşey olmamıştır.Dualarımız seninle.:Saruboceq:

:1shok:

panik yapma canım Allah ın izniyle bişey olmaz :çok üzgünüm:
merakta bırakma bizi dönüşte hemen yaz yazabilirsen emi :gitme:

Günaydın arkadaşlar .

Sabah sabah çok üzüldüm inş. bişey olmaz ya bilmiyorumkismile

İnşallah bir sorun yoktur canım :Saruboceq:
Dualatımız seninle:Saruboceq:

evet hande çıkmış benneyaptımki
inşallah bişi yoktur :Saruboceq:

aa...çok üzüldüm begümcükk bilmiyorumkismile Rabbim yardımcınız olsun umarım kötü bişey yoktur :Saruboceq:

Canım inşallah bişey yoktur Allah ın izniyle..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…