Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım
bende dün gittim bizimde kese göründü ancak kalp atışları için 23 ünü bekliyorum,aynı bölgelerde ağrılar bendede var hatta dayanılmaz korkuyorum bazen bişey olacak diye ama sanırım normal bu zamanda ağrı olması herkeste olduuna göre :) inşallah bekleyen herkese allah kalp atışını duymasını nasip eder :Saruboceq:
günaydınlar nekadar güzel demek kasım annelerimizde geldiopuyorumnanaktan
heygidi günler dicem daha dün 6 haftalık hamileydim sevinçden uçuyorduk dizlerim
titriyorduakanne
şimdi yine sevinçden uçuyorum ama korku dizlerim titriyor doğuma çok az kaldı allah
hepimizin yardımcısı olsun önünüzde uzun bir süre var iyi değerlendirin vakit çabuk geçiyor
naz yapın aş erin eşleri oturtmayın yerinde 1 san bileyerimseniben
radycanım allah tamamına erdirsin tekrar tekrar bizlerede dua edin
ladykız sende burdaymışın hadi bakalım ilerleyen zamanlarda oğluşumla geliriz topikinize inş:Saruboceq:
inşallah canım yaa sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin mevlam burası çok iyi bir forum olmuş birbirimizin hamilelik döneminde neler yaptığını doktorların aynı tedavi yöntemlerini uygulayıp uygulamadığını takip edip öğrenebiliriz :) nerede doktora gidiyosun canım :)yufusum günaydınlar :) biz de inşallah ayın 22sinde duyucaz bebişimizin kalp atışlarını, umarım bi sorun çıkmaz :kedi:
allah yardımcınız olsun canım bilmiyorumkismilegünaydın kızlar. yarım saat önce lavobaya gittim. kan gelio. elim ayağım titredi. işteim şimdi eşimi bekliorum. doktoru aradım hemen gel dedi. bana dua edin. bebişime bişey olmasın
günaydın kızlar. yarım saat önce lavobaya gittim. kan gelio. elim ayağım titredi. işteim şimdi eşimi bekliorum. doktoru aradım hemen gel dedi. bana dua edin. bebişime bişey olmasın
günaydın kızlar. yarım saat önce lavobaya gittim. kan gelio. elim ayağım titredi. işteim şimdi eşimi bekliorum. doktoru aradım hemen gel dedi. bana dua edin. bebişime bişey olmasın
:1shok:
panik yapma canım Allah ın izniyle bişey olmaz :çok üzgünüm:
merakta bırakma bizi dönüşte hemen yaz yazabilirsen emi :gitme:
Günaydın arkadaşlar .
Sabah sabah çok üzüldüm inş. bişey olmaz ya bilmiyorumkismile
Aynen içim acıdı inşallah bişey yoktur bilmiyorumkismile