sorun çözülmüş nihayet, sürekli hata veriyodu çünkü... bu arada arkadaşlar hurma çok faydalıymış mutlaka hergün bir iki tane taze hurma yiyin, aklıma gelmişken paylaşiim dedim yerimseniben
sağol ilkecim de ne işe yarıyor acaba hurma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorun çözülmüş nihayet, sürekli hata veriyodu çünkü... bu arada arkadaşlar hurma çok faydalıymış mutlaka hergün bir iki tane taze hurma yiyin, aklıma gelmişken paylaşiim dedim yerimseniben
meraba arkadaşlar.benimde sat 8 şubat.muhtemelen doğum tarihi 15 kasıma geliyormuş.ama cuma günü öğrendim 39,97 çıktı değerim doktor hamilesin ama yeni olduğu için usgde gözükmez dedi.içimde korku var yarın testi tekrarlayacam değerim artmışmı diye.3 gün gecikmişti adetim nette değerlere baktım için sıkıldı.
meraba arkadaşlar.benimde sat 8 şubat.muhtemelen doğum tarihi 15 kasıma geliyormuş.ama cuma günü öğrendim 39,97 çıktı değerim doktor hamilesin ama yeni olduğu için usgde gözükmez dedi.içimde korku var yarın testi tekrarlayacam değerim artmışmı diye.3 gün gecikmişti adetim nette değerlere baktım için sıkıldı.
sağol ilkecim de ne işe yarıyor acaba hurma.
Kızlar şikayetleriniz var mı?Kasık ağrısı,bulantı ,vs
kızlar benimde hcg degerim 46.8 dii..1 hafta önce ama keseyii göremedik.çşb dr gitcem tekrara..keseyide görürrüz inşalah....eger kesinleşirse bende kasım annesi oluyorummCADIARZU
bilmiyorum ya gece uykum gelmedi bi türlü.bu gün kan verdim 11:30 da alacam sonucu.netten bakarım ilk önce bakarım ters giden bişey varsa doktora gösteririm.Hayırlı olsun canım.Sen azizenin topiğinden tanıyorum sanırım,hatırladım. Sıkma canını pozitifmiş işte.Keseni görünce rahatlarsın.Benim de değerim yüksekti.Ama labaratuvarın referans değerleri farklıydı.Önce ben de sıkıldım ettim ama keseyi kalp atışını görünce rahatlıycaz inşallah.Merak etmea.s.
teşekür ederim.evet 7 yıldır olmadı kendiliğinden geldi.ama bi keseyi filan görseydim rahatlayacam.senin değerin kaç çıktı?hemsehrim hayirli olsun senlen memleketimizde ayni satimizda bundada vardir bir hayir sende benim gibi uzun zamandir ugrasiyorsun degilmi rabbim insallah hepimizi hayirlisiyla tamamina erdirir saglicakla aliriz bebeklerimizi kucagimiza:ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin aramıza yabangülüm opuyorumnanaktan inşallah keseyi de görürsünüz canım :Saruboceq:
günaydın canımGünaydın Kızlar,
Bende Cumartesi günü doktora gittim keseyi gördü ama kalp atışları için 2 hafta sonra dedi
Test falanda yapmadı zati doktordan başka herşeye benziyordu :mymeka:
Benimde kasıklarımda, üst bacaklarımda ve belimde feci ağrılar oluyor zaman zaman duş iyi geliyor.
Miğde bulantım kusmam çok şükür henüz yok inşallah da olmaz.
Amma velakin acayip şekilde turşu yedim dün