hadı ınsallah biz eşimle dinlediğimizde gözlerimiz doldu. ben o zaman hamile oldugumu anladım..yanı ılk o zaman hissettim:CüvCüv:
allah tum ısteyenlere en kısa zamanda versın ınsallah:Saruboceq:
merhaba chileck :) umarım herşey yolundadır, dilerim kalp sesini de duyarsın yavrunun ve için bi nebze de olsa ferahlar canım :1rolleyes:
am,n canım...biz 6.haftada gördük ama alttan muayenede.maşallah,
inşallah kalan 1.5 ayı rahat geçiririsin canım, sağlıkla,
kalp atışı ne zaman duyulmaya başlıyo?:Saruboceq:
inşallah canım ya, şimdi nasıl hissediyorum kendimi desem yalan olur, şaşkın bi vaziyetteyim bilmiyorumkismile sanırım ben de senin gibi ve birçok anne adayı gibi kalp atışımızı duyunca anlicaz herşeyin nasıl değiştiğini, bu hafta umarım çabucak geçer :CüvCüv:
arkadaşlarrr benim perşembe günü randevum var.5+4 olucaz.keseyi görebilirmiyiz ki acaba o gün.
yokksa randevuyu erteletsem mi.
ama ondan sonraki hafta da işe başlıycam.o yüzden bu hafta hallolsun istiyoum bi taraftan da
am,n canım...biz 6.haftada gördük ama alttan muayenede.
ama gunler gecmıyor
bakalım canım, beklicez artık
1 yıl tedaviden sonra, hamile kalmak çok güzel,
inşallah allah tamamına erdirir, herkesi
am,n canım...biz 6.haftada gördük ama alttan muayenede.
ama gunler gecmıyor
bakalım canım, beklicez artık
1 yıl tedaviden sonra, hamile kalmak çok güzel,
inşallah allah tamamına erdirir, herkesi
amin inşallah... :teytey:
tatlım ben 4 artı 2 de gordum keseyı sen neden gıtmıyorsun bence kesınlıkle gorursun. hatta haftaya pzts kalbını de duyarsın dıye dusunuorum
eger ustten bakarsa gorulmeyebılır dıyor bazı arkadaslar ama alttan bakılınca mutlaka gorunecektır. hangı dr a gıdıyorsunbiz kan tahlilinde gebeliğimi öğrendiğimiz gün doktorum bana 2 hafta sonra gel demişti keseyi görmek için.o yüzden bekliyorum bende işte.görülmeme ihtimali yok yani dimi
merhaba,
inşallah canım yolundadir.
inşallah duyarım canım hayırlısı ile.
senin nası gidiyor hamileliğin?
arkadaşlarrr benim perşembe günü randevum var.5+4 olucaz.keseyi görebilirmiyiz ki acaba o gün.
yokksa randevuyu erteletsem mi.
ama ondan sonraki hafta da işe başlıycam.o yüzden bu hafta hallolsun istiyoum bi taraftan da
benim de hastalıkla geçiyo canım ya5 gündür yatıyorum biraz daha iyiyim bugün, grip oldum bi de boğazlarım iltahaplanmış, doğal olarak ilaç da alamıyorum o yüzden biraz kötü oldubenneyaptımki ama bulantım yok henüz başlamadı bir de belim ağrıyo genellikle, bulantım olmasa da bel ağrısına razıyım bilmiyorumkismile
iştah durumlarınız nasıl, eger bırılerı hatırlatmasa kesınlıkle aklıma yemek gelmıyor...hiçiştahım yok benım meyve yemeye calısıyorum
ya siz?
ben de aklıma geldikçe ceviz fındık kan üzümü yiyorum yerimseniben öğle yemeklerini biraz geçiştiriyorum maalesef, çalıştığım için zor oluyo, bir tas çorba o kadar çünkü dışarda çorba dışında yemek yemeğe pek güvenemiyorum artık eyvahedigeldismile
yok canım cesaret edip viks bile kullanamadım, hani buğu yapayım en azından burun tıkanıklığım geçer dedim ama ona bile cesaret edemedim dediğim gibi :kedi: ıhlamur, prtakal suyu, ayva ve elma kaynatıp içtim... öyle möyle atlatmaya çalışıyorum bakalım, yavruma bişi olmasın da başka bişicikler istemem :asigim:
ben bahçelievler medicana doç. dr.süha sönmez.eger ustten bakarsa gorulmeyebılır dıyor bazı arkadaslar ama alttan bakılınca mutlaka gorunecektır. hangı dr a gıdıyorsun
sitede sorun mu var arkadaşlar :uhm: