Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bafo
canım benim 50 mesajı geçmediğinden dolayı özel mesaj gönderemiyormuşum benim sat 7 şubat beklenen doğum tarihi 14 kasım yaşım 25 kilom 68 listeye eklersen sevinirim bide listede yusufum diye birini gördüm o benim sanırım ama benim nickim yufusum :) bide sana bişey soracağım altta takip çizelgesini yapmaya çalıştım ama herkeste 4 hafta 6 gün filan yazıyor bende 5 hafta yazıyor yanlızca yanlış bişeymi yapmışım acaba bilgi verirsen sevinrim
Canım sen tam 5 haftalık oluyosun.Yarın itibariyle ya da ticker ı hangi satte yaptıysan 5 +1 diye devam edecektir
sağol canım yaa :) bende yanlış bişeymi yaptım dedim :)
bugün ilk muayenemi oldum keseyi gördük ama ayın 23 ünde gel kalp atışlarını duyarız dedi :) sen gittinmi hiç muayeney
iyi akşamlar kızlar ben de konu başlığını bulamamıştım, ekim anneleri var da nerde Kasım anneleri diyordum, ben de geldim aranıza şimdi ismimi listeye mi yazdırmam gerekiyo :dance:
Benim son sat 2 şubat yaş 29 kilo ? beklenn doğum tarihi inş. 9 kasım :)
yeni anne adayları merhaba.. ..
İşte listemiz....
eksik olanlar özelden mesaj atarlarsa çok sevinirim.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1|bafo |29 |26 ocak |02 Kasım |52 |?? |?????????????|pıt pıt atıyor kalbi
2|meybie |29|28 ocak | 04 Kasım|71,5|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalpleri
3|barays |30|29 ocak | 05 Kasım|59|????????????? | ?????????????|?????????????
4|yasemines26 |26|29 | 05 Kasım|56|????????????? | ?????????????|?????????????
5|dalia |28|30 Ocak| 06 Kasım|68|????????????? | ?????????????|?????????????
6|erensezen|30|31 Ocak | 07 Kasım|70|????????????? | ?????????????|????????????
7|yasemincevre|30|31 Ocak |10 Kasım|63|????????????? | ?????????????|pıtıcık göründü
8|Lady34|28|01 Şubat | 08 Kasım|66|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
9|hndylmz|29|02 Şubat | 09Kasım|??|????????????? | ?????????????|?????????????
10|birisi|27|03 Şubat | 10Kasım|45|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
11|harzemşah|??|28 Ocak | 04Kasım|55|????????????? | ?????????????|?????????????
12|Tarantula9812739|29|27 Ocak | 03Kasım|55|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi
13|canah|31|01 şubat | 08Kasım|???|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
14|rady|27|07 şubat | 14Kasım|??|????????????? | ?????????????|?????????????
15|bushra25|??|?? | ??|??|????????????? | ?????????????|?????????????
16|vesta|31|11 Şubat |7 kasım|52|????????????? | ?????????????|ikizlerimiz yolda
17|efem_esra|25|3 Şubat |10 Kasım|70|????????????? | ?????????????|???????????
18|duygussduyguss|??|?? | ??|??|????????????? | ?????????????|?????????????
19|yi8526|26|30 ocak | 6 Kasım|60|????????????? | ?????????????|?????????????
20|esrasebahattin|??|??? | 3 Kasım|???|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor 3 kalpcik
21|Zeyn77|33|8 şubat |15 Kasım|59|????????????? | ?????????????|???????????
22|helinhivda|??|4 şubat |?????|65|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
23|rüzgarım|??|6 şubat |13 Kasım|????|????????????? | ?????????????|???????????
24|_sena|??|??????? |9 Kasım|????|????????????? | ?????????????|???????????
25|_katya_|25|1 şubat |8 Kasım|63|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
26|bijouix|30|31 ocak |7 Kasım|62|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi
27|dilemma_|27|12 şubat |19 kasım|55|????????????? | ?????????????|??????????
28|begümcükk|22|25 Ocak |2 Kasım|52|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
29|ilona|28|2 şubat|9 Kasım|59|????????????? | ?????????????|????
30|hayal1403|??|5 şubat|12 Kasım|??|????????????? | ?????????????|????
31|FınFık|??|9 şubat|???|??|????????????? | ?????????????|????
32|quenn_moneta|??|????|13 kasım|??|????????????? | ?????????????|????
33|yufusum|25|7 şubat|14 kasım|68|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
34|eftalya66|22|8 şubat|15 kasım|56|????????????? | ?????????????|????
35|bitan|26|23 ocak|30 ekim|??|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi
36|_bitane_|??|4 şubat|??????????|??|????????????? | ?????????????|????
37|qwert|??|??????????|2 kasım|??|????????????? | ?????????????|????
38|ilke_|??|??????????|???????|??|????????????? | ?????????????|????????
Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
güncelledim ilkecim:lepi:
gördüm canım, çok teşekkür ederim :) bu arada yazmayı unutmuşum biz de minik çekirdeğimizi gördük
bafo merhaba,
beni listeye ekleyebilir misin?
son adet tarihim 12 şubat,
beklenen doğum tarihi 19 kasım,
33 yaşındayım ve 75 kiloyum :)):Saruboceq:
şahane... maşalahhh kalp atışı için ne zaman gidiceksin
hoşş geldin....nasl hhissediyorsun kendini...
ayın 22sinde gidicez canım, tahlillerimizi de o zaman yaptırıcaz inşallah, ilk gittiğimizde iş çıkışı gitmiştik saat epey geçti.o yüzden doktorumuz 22sinde geldiğiniz zaman yaparız dedi, hem de dilerim kalp atışlarımızı da duyarız :teytey:
boşlukta gibiyim,
ben cma günü öğrendim. bhg ile netleşti.
yaklaşık 1 yıldır tedavi görüyordrum.
2.aşılamamdı.
sanırım keseyi egörmedn ve kalp atışını duymadan rahatlayamayacağım
allah isteyen herkese nasip etsin
boşlukta gibiyim,
ben cma günü öğrendim. bhg ile netleşti.
yaklaşık 1 yıldır tedavi görüyordrum.
2.aşılamamdı.
sanırım keseyi egörmedn ve kalp atışını duymadan rahatlayamayacağım
allah isteyen herkese nasip etsin
ahh canım öyle iyi anlıyorum ki seni..benimde tüp bebek oldu. üstelik lekelenmelerim oluordu testten sonra cok korkuyordum ama kkalbıı dınleyınce ancak rahata kavustum sımdı hayırlısı ıle su 3 ayı atlatmayı beklıyorum allahıma cok sukur yarıladım yolu :Saruboceq: