2010 Kasım Anneleri

Canım sen tam 5 haftalık oluyosun.Yarın itibariyle ya da ticker ı hangi satte yaptıysan 5 +1 diye devam edecektir

Canım sen tam 5 haftalık oluyosun.Yarın itibariyle ya da ticker ı hangi satte yaptıysan 5 +1 diye devam edecektir

sağol canım yaa :) bende yanlış bişeymi yaptım dedim :)
bugün ilk muayenemi oldum keseyi gördük ama ayın 23 ünde gel kalp atışlarını duyarız dedi :) sen gittinmi hiç muayeney

iyi akşamlar kızlar ben de konu başlığını bulamamıştım, ekim anneleri var da nerde Kasım anneleri diyordum, ben de geldim aranıza şimdi ismimi listeye mi yazdırmam gerekiyo :dance:

sağol canım yaa :) bende yanlış bişeymi yaptım dedim :)
bugün ilk muayenemi oldum keseyi gördük ama ayın 23 ünde gel kalp atışlarını duyarız dedi :) sen gittinmi hiç muayeney

Meraba canım.Ben adetten önce öğrendim hamile olduğumu.Yine de kan testi bahanesiyle doktoruma gittim.Ama 10 gün onra gel dedi.Bir haftam kaldı.
Tebrik ederim canım.İnşallah kalp atışlarını da duyarsın.
Ben de duysam rahatlasam diye bekliyorum

iyi akşamlar kızlar ben de konu başlığını bulamamıştım, ekim anneleri var da nerde Kasım anneleri diyordum, ben de geldim aranıza şimdi ismimi listeye mi yazdırmam gerekiyo :dance:

hoşgeldin...hayırlı olsun...bilgilerini bekliyorum taze anne :)

yufusum heheh yanlış yazmısım...dilemma cebaplamış cnm sorunu yarın kısmetse 5 artı1 olacaksın

kaydirigubbakcemile5 ekledim kızlar....

bafo merhaba,

beni listeye ekleyebilir misin?

son adet tarihim 12 şubat,

beklenen doğum tarihi 19 kasım,

33 yaşındayım ve 75 kiloyum :)):Saruboceq:

şahane... maşalahhh kalp atışı için ne zaman gidiceksin

ayın 22sinde gidicez canım, tahlillerimizi de o zaman yaptırıcaz inşallah, ilk gittiğimizde iş çıkışı gitmiştik saat epey geçti.o yüzden doktorumuz 22sinde geldiğiniz zaman yaparız dedi, hem de dilerim kalp atışlarımızı da duyarız :teytey:

hoşş geldin....nasl hhissediyorsun kendini...

boşlukta gibiyim,

ben cma günü öğrendim. bhg ile netleşti.

yaklaşık 1 yıldır tedavi görüyordrum.
2.aşılamamdı.

sanırım keseyi egörmedn ve kalp atışını duymadan rahatlayamayacağım

allah isteyen herkese nasip etsin

hadı ınsallah biz eşimle dinlediğimizde gözlerimiz doldu. ben o zaman hamile oldugumu anladım..yanı ılk o zaman hissettim:CüvCüv:
allah tum ısteyenlere en kısa zamanda versın ınsallah:Saruboceq:

ahh canım öyle iyi anlıyorum ki seni..benimde tüp bebek oldu. üstelik lekelenmelerim oluordu testten sonra cok korkuyordum ama kkalbıı dınleyınce ancak rahata kavustum sımdı hayırlısı ıle su 3 ayı atlatmayı beklıyorum allahıma cok sukur yarıladım yolu :Saruboceq:

merhaba chileck :) umarım herşey yolundadır, dilerim kalp sesini de duyarsın yavrunun ve için bi nebze de olsa ferahlar canım :1rolleyes:

maşallah,
inşallah kalan 1.5 ayı rahat geçiririsin canım, sağlıkla,

kalp atışı ne zaman duyulmaya başlıyo?:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…