2010 Kasım Anneleri

BAFOOOOOO
doğum günün kutlu olsun canımmmmmm​

SAĞLIKLI MUTLU VE BEBİŞLİ BİR YIL GEÇİRMEN DİLEĞİYLEEEzemuszemushihoyyythihoyyyt:teytey:sositososito

kızlarrrrrrrrrr bugün bebişlerimin kalp atışlarını duydukkkkk bu arada 2 değilller 3 taneler sat ise 27 ocak :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

:teytey: :teytey: :teytey:

ewt cnm tüp bebek rabbim isteyen herkese nasip etsin :kedi:

allah 3 tane verdiyse bunda da bi hayır vardır artık üçününde kalbi oluşmuş ve atıolar pıt pıt

canim gözün aydin rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin:Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar merhaba. Bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm ama henüz duyamadım. Bir de SAT a göre 4 gün küçük çıktı bebişim. Doktor önemli olmadığını geç yumurtlama olabileceğini söyledi ama kafama takıldı doğrusu. 3 hafta sonra kontrol için çağırdı. Bir de size de bebek tutunana kadar ilişkiyi yasakladı mı doktorlarınız????

Hakkında hayırlısı olsun.. hersey gonlunce olsun ınsallah.. Rabbım evladını sana bagıslasın. Guzel haberlerını okuyalım hep.

ArkadaŞlar dÜn kan testınde ÖĞrendım hamıle olduĞumu ancak kasıklarımda aĞrı var henÜz doktora gıtmedım sızce normalmı sızlerdede oluyormu ?

QUOTE=bitan;12094005]başüstüne canım benim artık kovsan da gitmem zati olumunekankayizsmile ben yaklaşık 2 haftadır çok kötüyüm mide bulantısı mide yanması öldürüyo beni nasıl kurtulucam ben ya ( kendimi hamile değil hastalıklı hissediyorum artık senin nasıl geçiyor canım kalp atışlarıını ne zaman duydun[/QUOTE]
gecıcek canım cok az kaldı ....tatlım ben gecen persembe tam 6 haftalıkken duydum

allah rızkınıda sabrınıda verecektır canım hayırlı olsun

BAFOOOOOO
doğum günün kutlu olsun canımmmmmm​

SAĞLIKLI MUTLU VE BEBİŞLİ BİR YIL GEÇİRMEN DİLEĞİYLEEEzemuszemushihoyyythihoyyyt:teytey:sositososito

kızlarrrrrrrrrr bugün bebişlerimin kalp atışlarını duydukkkkk bu arada 2 değilller 3 taneler sat ise 27 ocak :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

heheheh sağolasın kuşum

biz tup bebekler kpenkleri kapadık canım coktan :kedi:
ArkadaŞlar dÜn kan testİnde ÖĞrendİm hamİle olduĞumu ancak kasıklarımda aĞrı var henÜz doktora gİtmedİm sİzce normalmİ sİzlerdede oluyormu ?

hosgelsinnnn hayrlı olsunnn
evet canım daha 6.haftaya kadar devam edecekeyvahedigeldismile

yaheyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindim maşallah maşallah maşallah

bafooo mutlu yıllar canım,a.s. güzel bir yıl olsun senin için, en güzel hediyeni doğum gününden önce aldın zaten sen.Seneye kutlamda 3 kişi olcaksınız inşallah olumunekankayizsmile

esrasebahattin hayırlı olsun canım, tebrik ederim. Benim de şimdilik kan testlerine göre ikiz görünüyor, muayenede senin üçüzler gibi bir sürpriz olacak mı merak ediyorum.

bafooo mutlu yıllar canım,a.s. güzel bir yıl olsun senin için, en güzel hediyeni doğum gününden önce aldın zaten sen.Seneye kutlamda 3 kişi olcaksınız inşallah olumunekankayizsmile
cok tesekkur ederım canım...ınsallah ınsallah...

senın kontrol ne zaman

benim 22 sinde.Geçmiyor sanki zaman.Bir an önce gitmek istiyorum. Senin muayenen iyi geçmiş, kalp atışlarını duymuşsun, çok sevindim.İnşallah sağlıkla geçiricez hepimiz önümüzdeki ayları.

benim 22 sinde.Geçmiyor sanki zaman.Bir an önce gitmek istiyorum. Senin muayenen iyi geçmiş, kalp atışlarını duymuşsun, çok sevindim.İnşallah sağlıkla geçiricez hepimiz önümüzdeki ayları.
inşallah canım...cok guzel seyler paylaşacagız evet tatlım zamanlar hıc gecmıyor

karnım kaşınıyor benim ya tatlı tatlı...sizin oluyor muu:uhm:

uyumadan size uğrayayım dedim
helin vildan nasıl oldu acaba:gitme:
merak ettim
hepiniz iyisinizdir inşallah
kendinize ve bebeğinize iyi bakın
yarın evde olucan dinlenicem bütün gün inşallah
görüşürüz

esrasebahattin hayırlı olsun canım, tebrik ederim. Benim de şimdilik kan testlerine göre ikiz görünüyor, muayenede senin üçüzler gibi bir sürpriz olacak mı merak ediyorum.

saol cnm senin de hayırlı olsun bebişlerin 13.gün kan değerin kaç çıktı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…