2010 Kasım Anneleri

sen niye başka doktora gitmeye karar verdin barayss

dr u sevmedim o yüzden kararsız kaldım
diğer drdan memnun arkadaşlarım çok
deneyimli bir dr ona gitmeyi düşünüyorum

Amin canım darısı başınıza..
Zaman çabuk geçiyor..
Hele bebiş için alışveriş vs. işleri başladımı daha çabuk geçiyor..
şimdi bol bol dinlenin enerji toplayın siz.. kaydirigubbakcemile2

amin canımm senin hangi ayda bebişin dünyaya geliyor?

haydi maaşallah 2010 kasım anneleri..
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Zaman ne cabuk geçiyor, 2010 Kasım anneleri bile gelmiş..

Kendinize ve bebişlerinize çok dikkat edin emi..
Allah hepsine sağlık versin..

Ben de Haziran annesiyim.. Zaman yaklaşıyor artık..

masallah kiziniza kavusmaniza az kalmis Rabbim sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin
darisi bizlerin basina insallah

evet bende alışveriş yapmayı iple çekiyorum geçen dayanamadım patkli tulum aldımm doğum nasıl olucak?
ben de ilk zamanlarda almıştım 1-2 tane patik tulum..

normal istiyorum ben inşallah bir terslik olmazsa.. bakalım kısmet..

sormak istediğiniz birşey olursa her zaman danışabilirsiniz
yardımcı olurum her konuda

evet aynıyız kese gözüktü cnmm salı tekrar gidicem bende 2 kese gibi yuvarlak gözüktü daha çok küçükler tam anlaşılmadı doktorum ya ikiz yada bebiş ve kesesi dedi salı netleşicek benim 3 ay önce 7 haftalıkken karnımda kalbi atmadı o yüzden alttan bakınca kalp atışı daha çabuk duyuluyomuş kalp atışını duyana kadar alttan bakıcam dedii 7 tane tahlil yaptıı kan değerim düşük çıktı kan hapı kullanıyorum bide idrarda bakteri çıktı hap kullanıyorum

ahh cnm kıyamam allah bu bebişini (inşlh bebişlerini) sana bağışlasın..

aslında bende teredütteyim pztesi değilde daha sonramı gitsem dr acep..
eşim çok gelmek istiyo.. herzamanda izin alamıyo.. hep kese hem kal atışını birlikte duyabileceğimiz bi zaman gitmez istiyorum ama bu konularda çok acemiyim..neyapçağımı bilemiyorum..

dayanamadım.. uğur böcüklü bi emzik aldım... aslında erken alışveriş yapmak iyi değil diyo annem.. ama napiiimmm o küçüçük şeyleri görünce dayanamıyorum.. hemen bi yelek örmeye bile başladım...:hulya:

ben de ilk zamanlarda almıştım 1-2 tane patik tulum..

normal istiyorum ben inşallah bir terslik olmazsa.. bakalım kısmet..

sormak istediğiniz birşey olursa her zaman danışabilirsiniz
yardımcı olurum her konuda
evet sorucağımız çok şey olur daha belirtilerimiz pek yok ama ara ara uğrarız yanına haziran topici dimi

dr u sevmedim o yüzden kararsız kaldım
diğer drdan memnun arkadaşlarım çok
deneyimli bir dr ona gitmeyi düşünüyorum

amin canımm senin hangi ayda bebişin dünyaya geliyor?
Haziranda inşallah canım

masallah kiziniza kavusmaniza az kalmis Rabbim sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin
darisi bizlerin basina insallah
amin canım sağol darısı hepinizin basına

ahh cnm kıyamam allah bu bebişini (inşlh bebişlerini) sana bağışlasın..

aslında bende teredütteyim pztesi değilde daha sonramı gitsem dr acep..
eşim çok gelmek istiyo.. herzamanda izin alamıyo.. hep kese hem kal atışını birlikte duyabileceğimiz bi zaman gitmez istiyorum ama bu konularda çok acemiyim..neyapçağımı bilemiyorum..
kalp atışı duyan arkadaşlarımız var onların sat ta benden 5 gün önce tahmini bu salı bende duyarım inş..sende pazartesi gidince duyarsın gibi geliyo

AYY BENDE ALMAK STİYORUM AMA HERKES ÇOK ERKEN DİYORaklinialirimsmile
evet ama dayanamıyorum daha önceki düşük olan hamişliğim devam etseydi bende haziran annesi olucaktımm o zaman yaza geliyo diye 3 tane kolsuz bady almıştımm şimdikide kışa gelicek uzun kollulara bakıyorumm hayırlısı olsun bu sefer inş..hepimiz için

bafo cum ya hayırlı olsun topiğim ben daha yeni gördüm bulantılar sağolsun mahvetti beni :KK43:( ben 1 günle kaçırıyorum gerçi ama banane burda olucam :)) benim beklenen doğum tarihim 30 Ekim :))

heyoooooooooooo ben bugun tam 30 oldum arkadaşlar....

:eek:

bugun beni affediin... ama yarın aranızdayım çok öpüyorum sizi

bafo cum ya hayırlı olsun topiğim ben daha yeni gördüm bulantılar sağolsun mahvetti beni :KK43:( ben 1 günle kaçırıyorum gerçi ama banane burda olucam :)) benim beklenen doğum tarihim 30 Ekim :))

tatlım yaa bende diyorum bu bitaz niye bize hiç uğramıyoooo.... ben bilmem bizim topikde olucan buyrunnnnnnnnn

gunaydin kizlar opuyorumnanaktan

yeni gelen anneler bebisleriniz hayirli ugurlu olsun
benimde dunden beri migdem cok kotu kendimi zor tutuyorum kusmamak icin artik eskisi gibi istahimda yok dun kahvalti bile edemedim :eek:lmaz:
aynen bende de başladı :KK43:

listeye ya bak tutututuhhhhh maşallah:nazar: inşallah bu aralar bizede nasip olur o listeye girbilmek umutla beklıoruz:Saruboceq:
hadı ınsallah beklıyoruz

Sevgili Bafo, listeye eklenmek isteyenler özelden yazsınlar demişsin ama bu siteye ilk mesajım ve henüz ne nerde tam olarak öğrenemedim,kusura bakmazsın umarım..
Bir zaman çizelgesi ekleyeyim dedim ben tamamlayana kadar mevsim değişti ki ekleyebildim mi onu bile bilmiyorum:lepi:

Neyse,beklenen tarih 13 Kasım, SAT 6 Şubat, sanırım 4+6 oluyorboshayallersmile

Ellerine sağlık...

hayırlı olsun beklıyoruz ama dıger eksıklerı de yaz olurmu

tekrar hayırlı olsun

kızlar dün okuldan eve bi geldim ve bi ağrı saplandı birden.iç çamaşırıma bi baktım kan dolmuş ve kanamam durmuyor.hemen doktora gittim.düşük tehlikem varmış.progestan verdi ve dinleneceksin dedi.kanama tekrarlamadı kesildi ama bebeği merak ediyorum.umarım tekrarlamaz.oğluma hamileykende iki defa kanama ve düşük tehlikesi atlatmıştın.inşallah atlatırız oğlumdaki gibi
canımm co uzuldum banada olmustu bılıyorsun ama kırmızı degılde camur gıbıydı dınlenmeden gecmıyor bırak ısı gucu yat canım allah ayrdımcın olsun korkma ve kotuyu hıc dusunme ne olur

tatlım yaa bende diyorum bu bitaz niye bize hiç uğramıyoooo.... ben bilmem bizim topikde olucan buyrunnnnnnnnn

başüstüne canım benim artık kovsan da gitmem zati olumunekankayizsmile ben yaklaşık 2 haftadır çok kötüyüm mide bulantısı mide yanması öldürüyo beni nasıl kurtulucam ben ya :KK43:( kendimi hamile değil hastalıklı hissediyorum artık senin nasıl geçiyor canım kalp atışlarıını ne zaman duydun

hrkse mrb bende aranıza yeni katıldım normalde 2009 agutos annesiylm 7 aylık bir oglum var bi bu bebekte korunduğumuz halde oldu 4 sene sonra isterken erkenden geldi 4 hafta 5günlük hamileyim ve eşim 8 nisanda askere gidio uzun dönem ben ne yapacağım bilmiyorum:KK43:

hrkse mrb bende aranıza yeni katıldım normalde 2009 agutos annesiylm 7 aylık bir oglum var bi bu bebekte korunduğumuz halde oldu 4 sene sonra isterken erkenden geldi 4 hafta 5günlük hamileyim ve eşim 8 nisanda askere gidio uzun dönem ben ne yapacağım bilmiyorum:KK43:

Hayırlı olsun ne diyelim. İkisi birlikte büyür artıka.s.

Yaa kızlar ben de takip çizelgesi istiyorum.Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevineceğim

X