2010 Kasım Anneleri

çok sağol cnm
şu grip çok fena bişiy.. hele bu durumda.. öksürmekten içim parçalandı.. bol bol meyve yiyip hergün sütümü içiyorum.. çok şükür biraz açıldım..
öksürürken karnımı tutuyorum.. hatta kociş dalga geçiyo benle.. sıkı tut düşmesin diyo..kaydirigubbakcemile3

Geliyor işte valla bende aslında hazırlıksız yakalandım kaydirigubbakcemile

he iloş da hamiş bayılma len sende Aralık anası olsana sempatiksalakcinni
hee yok canım
siz kasım ben aralık olmaz
bende kasım olacam-tatlicadiarzu-

ayyy canm bide o olay var dimi... ben şimdi bebişime bişiy olcak diye aşağıdan usg istemiyoruuumm.. 5yıldan sonra zorla bulmuşşuuum ben onuu.. :ecrin_bebek:

şaka biyana.. sizler ilk usg nizi nasıl oldunuz.. alltan mı üstten mi.. veya şöyle diyim.. alttan usg nin bebişe bi sakıncası varmı...

eet gerçekten çok zor bende 2 gündür öksürük başladı sesim gidiyor çıksa çatallı bir ses çıkıyor çok zor oluyor walla hamişler hasta olmayın dikkat edinkaydirigubbakcemile5

gunaydin kizlar opuyorumnanaktan

yeni gelen anneler bebisleriniz hayirli ugurlu olsun
benimde dunden beri migdem cok kotu kendimi zor tutuyorum kusmamak icin artik eskisi gibi istahimda yok dun kahvalti bile edemedim lmaz:

aslında birazda bebişten folayı hasta oluyomuşusuz...
hamişliğin ilk zamanlarında vücut direnci çok düşük olduğundan çabuk yeniliyomuşuz.. ama bebişe herhangi bi zararı yokmuş.. hatta tam tersi.. bağışıklık sistemini güçlendiriyomuş..

bi siteden öyle okumuştum..

gecmis olsun canim Allahin izniyle atlatirsin insallah

gunaydin kizlar opuyorumnanaktan

yeni gelen anneler bebisleriniz hayirli ugurlu olsun
benimde dunden beri migdem cok kotu kendimi zor tutuyorum kusmamak icin artik eskisi gibi istahimda yok dun kahvalti bile edemedim lmaz:

günaydın canımm
kusma dün bende de vardı
bebişler artık iyice belli ediyorlar kendilerini tatlım
doğal durumlar alışmaya çalışacaz

canım benim dr hiçbirşey yapmadı herkeste şaşırıyor bende dahilsengözlerimebaksanab
sanırım başka dr a gidecem
birçok arkadaşımıza alttan bakıldı
alttan sakıncalı değilmiş nette çok araştırdım bu konuyu ama tercih konusu tabikibilmiyorumkismile

bende mide ekşimesi var ama henüz kusma boyutuna daha gelmedim.. ama çok fena koku duyarlılığım başladı.. yemek zor yapıyorum.. özelliklede soan kavuramıyorum.. galiba bu gidişle bizim yemekler soğansız olacak kaydirigubbakcemile3

benimde dr değiştrme dr umum var..
bugüne kadar o kadar çok dr a gittimki .. en sonuncudan memnumdum (son 2.5 yıldır ona gidiyodum) malesef amerikeya gitti ve bidaha dönmiycekmiş..

mecburen yine dr değiştiricem.. offff.. yeni dr a alışmak.. onun huyunu suyunu öğrenmek.. offff .. ee bide dr a karşı rahat olabilme olayıda varr offff..

allah hepimize kolaylıklar versin

ben salı günü gittim alttan baktı hatta kalp atışını duyana kadar alttan bakıcam dedii sorun olmazmış alttan bakınca

haydi maaşallah 2010 kasım anneleri..
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Zaman ne cabuk geçiyor, 2010 Kasım anneleri bile gelmiş..

Kendinize ve bebişlerinize çok dikkat edin emi..
Allah hepsine sağlık versin..

Ben de Haziran annesiyim.. Zaman yaklaşıyor artık..

sizin az kalmış doğuma darısı bizim başımıza

eet dr seçimi çok önemli sanırım önümüzdeki cmt aynı hastanedeki başka dr a gidecembilmiyorumkismile

ben salı günü gittim alttan baktı hatta kalp atışını duyana kadar alttan bakıcam dedii sorun olmazmış alttan bakınca

seninle günlerimiz aynı olumunekankayizsmile

ne dedi dr sana.. keseyi görebildiniz mi.. inşlhh görmüşsünüzdür.. benim içimde hep bi tedirginlik var

sizin az kalmış doğuma darısı bizim başımıza
Amin canım darısı başınıza..
Zaman çabuk geçiyor..
Hele bebiş için alışveriş vs. işleri başladımı daha çabuk geçiyor..
şimdi bol bol dinlenin enerji toplayın siz.. kaydirigubbakcemile2

seninle günlerimiz aynı olumunekankayizsmile

ne dedi dr sana.. keseyi görebildiniz mi.. inşlhh görmüşsünüzdür.. benim içimde hep bi tedirginlik var
evet aynıyız kese gözüktü cnmm salı tekrar gidicem bende 2 kese gibi yuvarlak gözüktü daha çok küçükler tam anlaşılmadı doktorum ya ikiz yada bebiş ve kesesi dedi salı netleşicek benim 3 ay önce 7 haftalıkken karnımda kalbi atmadı o yüzden alttan bakınca kalp atışı daha çabuk duyuluyomuş kalp atışını duyana kadar alttan bakıcam dedii 7 tane tahlil yaptıı kan değerim düşük çıktı kan hapı kullanıyorum bide idrarda bakteri çıktı hap kullanıyorum

Amin canım darısı başınıza..
Zaman çabuk geçiyor..
Hele bebiş için alışveriş vs. işleri başladımı daha çabuk geçiyor..
şimdi bol bol dinlenin enerji toplayın siz.. kaydirigubbakcemile2
evet bende alışveriş yapmayı iple çekiyorum geçen dayanamadım patkli tulum aldımm doğum nasıl olucak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…