2010 Kasım Anneleri

ekim topiğinde çatlaklar için acil önlemi alın dediler....napıcaz..erken başlamıs dıyorlar
şaırıdım kaldım:uhm:

bofucum iyi seneler canim opuyorumnanaktan seneye bebisinle beraber kutlarsin insallah

canim catlaklar simdiden baslarmiymis ki ? kafamçokkarıştı ben catlaklardan cok korkuyorum arkadasimin vucudunun heryeri catir catir catlamisti resmen kipkirmizi catlaklarla doluydu eyvahedigeldismile

kızlarrrrrrrrrr bugün bebişlerimin kalp atışlarını duydukkkkk bu arada 2 değilller 3 taneler sat ise 27 ocak :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

:teytey: :teytey: :teytey:

ayyy 41 kere masallah Rabbim senide uc meleginide nazarlardan saklasin
ne guzel kalp atislarinida duymussun darisi biz bekleyenlerin basina insallah

karnım kaşınıyor benim ya tatlı tatlı...sizin oluyor muu:uhm:

benimde kaşınıyo ya çatlıomu acaba büyüyomu karnımız napsak kız bilmiyorumkismile
sakın ama sakın kaşımayın kızlar!bol bol bebek yağı,zeytinyağ,badem yağı,kakao yağı vs.. sürün onlar rahatlatır,kaşıntıyı alır.Eğer sürmez habire tatlı tatlı kaşırsanız benim gibi mahvolursunuz.morlu kırmızılı koca koca çatlaklarla doldu karnım.Gerçi artık kırmızılıklar gitti derin fay hatlarına dönnüştüler -tatlicadiarzu- yağları ihma etmeyin ve kaşımayın yasakkelime

Baya kalabalıklaşmış bakıyorum da burası :) ne güzel olmuş.Daha da gelenler olacaktır.Şahsen ben Nisanın 8 inde öğrenmiştim hamile olduğumu, 8 haftalıktı.Listeye göre 35 kişisiniz sanırım bu hızla giderse 2 ye katlayacaksınız bu sayıyı :nazar: :nazar: yeni gelenler de hoşgelmişler a.s.

Helin..tebrik ederim..inşallah bu bebeğini de sağ salim sorunsuz bi şekilde alırsın kucağına..rabbim en hayırlısını versin..

merhaba sanırım ben de kasım annesiyim:))) sat 4 şubat..kendi yaptığım testlerimin hepsi çift çizgi çıktı..ama doktor haftaya gel henüz kese kalp atışı oluşmamıştır dedi:)) kan testi yaptırmak istemedim doğrudan ekranda görmek istiyorum meleğimi...
çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin..görüşmek üzere..

bu arada ben de göğüslerimin hafif hafif ağrıması ve şişliği dışında hiçbir belirti yok....mide bulantıları ne zaman başlar ki acaba??

bu arada ben de göğüslerimin hafif hafif ağrıması ve şişliği dışında hiçbir belirti yok....mide bulantıları ne zaman başlar ki acaba??

canim hayirli olsun gözün aydin bende simdi 4+6yim bendede pek bir belirti yok gögüslerim agriyor sadece bulanti bendede yok yanliz sabah kasigima cok kötü bir agri saplandi bicak batar gibi ondakika sürdü gecti cok sükür

sakın ama sakın kaşımayın kızlar!bol bol bebek yağı,zeytinyağ,badem yağı,kakao yağı vs.. sürün onlar rahatlatır,kaşıntıyı alır.Eğer sürmez habire tatlı tatlı kaşırsanız benim gibi mahvolursunuz.morlu kırmızılı koca koca çatlaklarla doldu karnım.Gerçi artık kırmızılıklar gitti derin fay hatlarına dönnüştüler -tatlicadiarzu- yağları ihma etmeyin ve kaşımayın yasakkelime
:1no2:

yeni anne adayları merhaba.. ..

İşte listemiz....

eksik olanlar özelden mesaj atarlarsa çok sevinirim.

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1|bafo |29 |26 ocak |02 Kasım |52 |?? |?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
2|meybie |29|28 ocak | 04 Kasım|71,5|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalpleri:nazar:
3|barays |30|29 ocak | 05 Kasım|59|????????????? | ?????????????|?????????????
4|yasemines26 |26|29 | 05 Kasım|56|????????????? | ?????????????|?????????????
5|dalia |28|30 Ocak| 06 Kasım|68|????????????? | ?????????????|?????????????
6|erensezen|30|31 Ocak | 07 Kasım|70|????????????? | ?????????????|????????????
7|yasemincevre|30|31 Ocak |10 Kasım|63|????????????? | ?????????????|pıtıcık göründü
8|Lady34|28|01 Şubat | 08 Kasım|66|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
9|hndylmz|29|02 Şubat | 09Kasım|??|????????????? | ?????????????|?????????????
10|birisi|27|03 Şubat | 10Kasım|45|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
11|harzemşah|??|28 Ocak | 04Kasım|55|????????????? | ?????????????|?????????????
12|Tarantula9812739|29|27 Ocak | 03Kasım|55|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
13|canah|31|01 şubat | 08Kasım|???|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
14|rady|27|07 şubat | 14Kasım|??|????????????? | ?????????????|?????????????
15|bushra25|??|?? | ??|??|????????????? | ?????????????|?????????????
16|vesta|31|11 Şubat |7 kasım|52|????????????? | ?????????????|ikizlerimiz yolda
17|efem_esra|25|3 Şubat |10 Kasım|70|????????????? | ?????????????|???????????
18|duygussduyguss|??|?? | ??|??|????????????? | ?????????????|?????????????
19|yi8526|26|30 ocak | 6 Kasım|60|????????????? | ?????????????|?????????????
20|esrasebahattin|??|??? | 3 Kasım|???|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor 3 kalpcik :nazar:
21|Zeyn77|33|8 şubat |15 Kasım|59|????????????? | ?????????????|???????????
22|helinhivda|??|4 şubat |?????|65|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
23|rüzgarım|??|6 şubat |13 Kasım|????|????????????? | ?????????????|???????????
24|_sena|??|??????? |9 Kasım|????|????????????? | ?????????????|???????????
25|_katya_|25|1 şubat |8 Kasım|63|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
26|bijouix|30|31 ocak |7 Kasım|62|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
27|dilemma_|27|12 şubat |19 kasım|55|????????????? | ?????????????|??????????
28|begümcükk|22|25 Ocak |2 Kasım|52|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
29|ilona|28|2 şubat|9 Kasım|59|????????????? | ?????????????|????
30|hayal1403|??|5 şubat|12 Kasım|??|????????????? | ?????????????|????
31|FınFık|??|9 şubat|???|??|????????????? | ?????????????|????
32|quenn_moneta|??|????|13 kasım|??|????????????? | ?????????????|????
33|yusufum|??|????|??????????|??|????????????? | ?????????????|????
34|eftalya|??|????|??????????|??|????????????? | ?????????????|????
35|bitan|??|????|??????????|??|????????????? | ?????????????|????
36|_bitane_|??|4 şubat|??????????|??|????????????? | ?????????????|????

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

kızlar eksıklerımız cok...hadı dolduralımkaydirigubbakcemile5

kızlar hamileliginden once panik bozuklugu olan var mıydı? benim sanki tekrar basladı umarım gecer... keyfim hic yok.. bebegim etkilenmez insallah

Bafo çok sağol yaa.Tabloya baktım o kadar ama altını bakıp okumak aklıma gelmemişkaydirigubbakcemile3

slm kızlar bafo cum canım benim yaşım 26 son adet tarihim 23 ocak beklenen doğum tarihim 30 Ekim 2010 ve bebişimin kalp atışını duydum :))

bafo
canım benim 50 mesajı geçmediğinden dolayı özel mesaj gönderemiyormuşum benim sat 7 şubat beklenen doğum tarihi 14 kasım yaşım 25 kilom 68 listeye eklersen sevinirim bide listede yusufum diye birini gördüm o benim sanırım ama benim nickim yufusum :) bide sana bişey soracağım altta takip çizelgesini yapmaya çalıştım ama herkeste 4 hafta 6 gün filan yazıyor bende 5 hafta yazıyor yanlızca yanlış bişeymi yapmışım acaba bilgi verirsen sevinrim

X