- 1 Şubat 2010
- 190
- 0
karnım kaşınıyor benim ya tatlı tatlı...sizin oluyor muu:uhm:
benimde kaşınıyo ya çatlıomu acaba büyüyomu karnımız napsak kız bilmiyorumkismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekim topiğinde çatlaklar için acil önlemi alın dediler....napıcaz..erken başlamıs dıyorlarbenimde kaşınıyo ya çatlıomu acaba büyüyomu karnımız napsak kız bilmiyorumkismile
ekim topiğinde çatlaklar için acil önlemi alın dediler....napıcaz..erken başlamıs dıyorlar
şaırıdım kaldım:uhm:
kızlarrrrrrrrrr bugün bebişlerimin kalp atışlarını duydukkkkk bu arada 2 değilller 3 taneler sat ise 27 ocak :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
:teytey: :teytey: :teytey:
sakın ama sakın kaşımayın kızlar!bol bol bebek yağı,zeytinyağ,badem yağı,kakao yağı vs.. sürün onlar rahatlatır,kaşıntıyı alır.Eğer sürmez habire tatlı tatlı kaşırsanız benim gibi mahvolursunuz.morlu kırmızılı koca koca çatlaklarla doldu karnım.Gerçi artık kırmızılıklar gitti derin fay hatlarına dönnüştüler -tatlicadiarzu- yağları ihma etmeyin ve kaşımayın yasakkelimebenimde kaşınıyo ya çatlıomu acaba büyüyomu karnımız napsak kız bilmiyorumkismile
bu arada ben de göğüslerimin hafif hafif ağrıması ve şişliği dışında hiçbir belirti yok....mide bulantıları ne zaman başlar ki acaba??
:1no2:sakın ama sakın kaşımayın kızlar!bol bol bebek yağı,zeytinyağ,badem yağı,kakao yağı vs.. sürün onlar rahatlatır,kaşıntıyı alır.Eğer sürmez habire tatlı tatlı kaşırsanız benim gibi mahvolursunuz.morlu kırmızılı koca koca çatlaklarla doldu karnım.Gerçi artık kırmızılıklar gitti derin fay hatlarına dönnüştüler -tatlicadiarzu- yağları ihma etmeyin ve kaşımayın yasakkelime
yeni anne adayları merhaba.. ..
İşte listemiz....
eksik olanlar özelden mesaj atarlarsa çok sevinirim.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1|bafo |29 |26 ocak |02 Kasım |52 |?? |?????????????|pıt pıt atıyor kalbi
2|meybie |29|28 ocak | 04 Kasım|71,5|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalpleri
3|barays |30|29 ocak | 05 Kasım|59|????????????? | ?????????????|?????????????
4|yasemines26 |26|29 | 05 Kasım|56|????????????? | ?????????????|?????????????
5|dalia |28|30 Ocak| 06 Kasım|68|????????????? | ?????????????|?????????????
6|erensezen|30|31 Ocak | 07 Kasım|70|????????????? | ?????????????|????????????
7|yasemincevre|30|31 Ocak |10 Kasım|63|????????????? | ?????????????|pıtıcık göründü
8|Lady34|28|01 Şubat | 08 Kasım|66|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
9|hndylmz|29|02 Şubat | 09Kasım|??|????????????? | ?????????????|?????????????
10|birisi|27|03 Şubat | 10Kasım|45|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
11|harzemşah|??|28 Ocak | 04Kasım|55|????????????? | ?????????????|?????????????
12|Tarantula9812739|29|27 Ocak | 03Kasım|55|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi
13|canah|31|01 şubat | 08Kasım|???|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
14|rady|27|07 şubat | 14Kasım|??|????????????? | ?????????????|?????????????
15|bushra25|??|?? | ??|??|????????????? | ?????????????|?????????????
16|vesta|31|11 Şubat |7 kasım|52|????????????? | ?????????????|ikizlerimiz yolda
17|efem_esra|25|3 Şubat |10 Kasım|70|????????????? | ?????????????|???????????
18|duygussduyguss|??|?? | ??|??|????????????? | ?????????????|?????????????
19|yi8526|26|30 ocak | 6 Kasım|60|????????????? | ?????????????|?????????????
20|esrasebahattin|??|??? | 3 Kasım|???|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor 3 kalpcik
21|Zeyn77|33|8 şubat |15 Kasım|59|????????????? | ?????????????|???????????
22|helinhivda|??|4 şubat |?????|65|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
23|rüzgarım|??|6 şubat |13 Kasım|????|????????????? | ?????????????|???????????
24|_sena|??|??????? |9 Kasım|????|????????????? | ?????????????|???????????
25|_katya_|25|1 şubat |8 Kasım|63|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
26|bijouix|30|31 ocak |7 Kasım|62|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi
27|dilemma_|27|12 şubat |19 kasım|55|????????????? | ?????????????|??????????
28|begümcükk|22|25 Ocak |2 Kasım|52|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
29|ilona|28|2 şubat|9 Kasım|59|????????????? | ?????????????|????
30|hayal1403|??|5 şubat|12 Kasım|??|????????????? | ?????????????|????
31|FınFık|??|9 şubat|???|??|????????????? | ?????????????|????
32|quenn_moneta|??|????|13 kasım|??|????????????? | ?????????????|????
33|yusufum|??|????|??????????|??|????????????? | ?????????????|????
34|eftalya|??|????|??????????|??|????????????? | ?????????????|????
35|bitan|??|????|??????????|??|????????????? | ?????????????|????
36|_bitane_|??|4 şubat|??????????|??|????????????? | ?????????????|????
Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
Hayırlı olsun ne diyelim. İkisi birlikte büyür artıka.s.
tşk ederim kızlar çok saolun yarın dr ye gidecğim oğlumu 1 aydır bilemden emzirdiğim için bi konturole gideceğim gelişimini etkiledimi acaba..allah rızkınıda sabrınıda verecektır canım hayırlı olsun
cok guzel olmusssBafo çok sağol yaa.Tabloya baktım o kadar ama altını bakıp okumak aklıma gelmemişkaydirigubbakcemile3
hadı yaaa bak bunu hıc duymamıstımtşk ederim kızlar çok saolun yarın dr ye gidecğim oğlumu 1 aydır bilemden emzirdiğim için bi konturole gideceğim gelişimini etkiledimi acaba..
slm kızlar bafo cum canım benim yaşım 26 son adet tarihim 23 ocak beklenen doğum tarihim 30 Ekim 2010 ve bebişimin kalp atışını duydum :))