2010 Kasım Anneleri

ne alaka burdasın bilmiyorum ama yazdıklarını okuyunca dayanamadım
çocuğumu 6.ayına kadar mihriye hanıma götürdüm
kendisi anne sütünü bırakmama çok yardımcı oldu SAĞOLSUN !!! mama takıntılı ve en ufacık birşeyde ilaç dayayan çok ilgili bi doktor haklısın!!!
en son 6.ayında yaptığı kan testinde çocuğumun demirinin düşük olduğunu ve demir ilacını 20 damla kullanmamız gerektiğini söyledi aynı testte kanında mikrop olduğunuda söyleyip antibiyotiği dayadı sağolsun!! 1 hafta sonra testi yineledi ve değerlerin yükselmediğini demir ilacını 30 damlaya çıkarmamızı söyledi....3 gün sonra çocuğumun ağzının içi aft yani pamukçuk doldu ve hafta sonu olduğu için başka bir doktoro götürdüm
orada kan testi yapıldı ve ŞOK ŞOK ŞOK kan değeri (demir) olması gereken maksimum sınır değerin 1 altında (yani atıyorum o aya göre en yüksek 13 olması gerekirken bizde 12) bırakın 20-30 damlayı 1 damla dahi demir ilacı kullanmamamız gerekiyomuş (demir ilacının fazlasıda zararlı) + mikrop dediğide nezleymiş ve nezlede antibiyotik kullanmışız!!!!
Her zaman doğru teşhis ve tedaviyi uygulayan çok bilgili, tecrübeli, iyi bir çocuk doktorudur!!!! safsatasınıda lütfen gidip tecrübesiz insanlara anlatın!!!!

aylar sonrada bu yazıya istinaden yazdım biravoo bana =)
nassınız analar ne kadar boş kalmış burası arada girip okuyorum ama kimseler yok
biz iyiyiz deha bey yaramazlıkta sınır sanımıyo bütün gün sandalye masa tepesinde
çeneside çok düşük epey dillendi

Şekil 1-A

ilonacım dehaya maşşallah.
evet burda artık pek kimse olmuyor ama geldiğinizde yazın haberlerinizi.
herkes terketti buraları.

özlem merhaba,
ne guzel mercanımızı da gormus olduk. maşallah ona. zaten onun hayata sımsıskı tutunmasından bellı zekası. masallah ona maşallah

mugeninlistesi.blogspot.com can sıkıntısından karalıyoruz işte bişeyler...

ilana vallahi maşallah deha ya...takipteyim...maşallah zıpırcana uslu erkek yok sanırsam

ilonacım dehaya maşşallah.
evet burda artık pek kimse olmuyor ama geldiğinizde yazın haberlerinizi.
herkes terketti buraları.

evet artık herkes bebe peşinde koşturuyr vakit kalmıyor malesef ama ben daha sık geleceğim söz
selamlar sevgiler

selam cnm nasılsın
bende uzun zamandır bakmıyordum. bi bakayım dıye gırmiştim.. kımseler yazmamış ama eski muhabbetler yok artık :S

selamunaleykum :)
ben geldim.. ne var ne yok, herkes iyi mi?
biz iyiyiz cok sukur.. tatilimiz guzel gcti. ilk hafta ikimiz de hastaydik.. 2. hafta gezdik dolastik geldik...

selam hatunlar....

face,nurti,blog, twitter gonenpazari derken valla hatlar karısıyor bazen bende:)

artık hava acsın yaz gelsinn
evde coook sıkıldık yaaaaaaaaaaaaaaaa

eski anıların hatrına bir yazı yazdım...
vakti olanlar bi okusun bakalım nasıl olmus anacım mugeninlistesi.blogspot.com

YAREN hoşgeldim canım. özledik valla herkesi. nasılsınız bakalım. kuzun nasıl? evet eski sohbet yok herkes dağıldı ama bakan gelişmeleri yazsın okuyoruz.

BİJO nerelerdesin? ne zamandır uğramıyorsun! toprak nasıl neler yapıyor.

BAFO haftasonu bloğuna baktım çok hoş. demek gönen'desiniz. süper! nurtide toplandığınız bi yer var mı? ordaysanız bende üye olayım.

DÜŞÜNMEMLAZIM hoşgeldin tatilin güzel geçmesine sevindim? imran nasıl?

ZEYN naber?

evet yürüyor çok şükür.aynen eskiden bi tadı vardı şimdi sayfa ilerlemiyor bile

kızlar merhaba cocuklarla ılgılı degıl ama hazıranda kaynımın dugunu var tabı benımde şık bı abıye gıymem lazım ama genelde hepğ sorduklarım 250-300 oluyo.buda bıze pahalı gelıyo cunku kınayada ayrı bı abıye lazım bunlara ayakkabı esıme takım almamız lazım olanlar olmuyo su an.derken cok sıkısıyoruz hee bıde takı alcaz.
aslında soylemek ıstedıgım sızlerde varsa ole sık bıse odunc vermek ısteyen olursa cok sevınırım.

selam kızlar uzun zaman oldu uğramayalı bebeler nasıl neler konuşuyolar dillendiler mi benim kız henüz hiç bir şey söylemiyor sadece ses çıkarıyor bağırıyor ve abaaa diye bağırıyor başka bişi yok

selam canım. çok fazla dillendi diyemem. söylediği birkaç kelime var.
genelde derdini işarte edip ıh ıh deyip anlatıyor.
bir konuşacaklar susturabilene aşk olsun.

merhaba
yine çok uzun zamandır uğramadım buraya, herkes iyidir umarım...
iyice büyüttük kuzuları, benim kız tam bir canavar düz duvara tırmanıyor neredeyse :) onun dışında tüm gün özlüyorum ama eve gidince 2 saatte bezdirebiliyor malesef ama sonra gelip yanağıma cic-ci yaptığında benim de yelkenler suya iniyor :)

merhaba arkadaslar

artık kımse grmeıyor anlasılan
e yavruar buyudu zorlastı tabı

bızde artık esındeyız sureklı bugun bı mutfaga gıttık 2 dakıka arkamı dondum koltugun tepesıne cıkıp duvara yaslanmıs
soka gırdım oyle gorunce

vallahı allah koruyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…