Ben 29 yaşındayım.Mihriye hanım benim çocukluk doktorum.Yıllar önce Göztepe'deki muayenehanesine annem beni 2 aylıktan itibaren götürmüştür.Doğuştan gelen kalp hastalığımı doğduktan sonra gittiğimiz 3 çocuk doktor anlamamış.Başka sorunlarım da varmış.Annem güvendiği bir doktor bulma çabasındaymış.Tavsiye üzerine 2. ayda gittiğimiz Mihriye hanım kalp hastalığımı hemen farketmiş.Çok ciddi boyuta gelmeden gerekenler yapılmış.Genetik sağlık sorunları geçen çocukluğumda kendisini 2. annem kabul ettim.Ailem ona hep güvendi.Benim sağlıklı bir insan olmama katkılarını asla inkar edemeyeceğim sevgili doktorumdur.
Bu nedenle biri 5 diğeri 2 yaşında olan iki çocuğumun da halen doktorudur.Her zaman doğru teşhis ve tedaviyi uygulayan çok bilgili, tecrübeli, iyi bir çocuk doktorudur.Allah ömrüne ömür katsın.
Maltepe Bölge Hastanesinde başka çocuk doktorları da olmasına rağmen herkes ona gitmeye çalıştığı için çok yoğundur.
Randevu için:0216 441 20 20 yi arıyorsunuz.
özlem merhaba,kızlarrrr selammm nasılsınız prop melodi nasılsınız bizi hatırlamışsınızdır.umarım hepniz ve bebişleriniz iyisinizdir. bir zamanalr sizi takip edemiyordum çok hızlıydınız nerede şimdi kasım anneleri. benim küçük cadımda her bebek gibi büyüdü çok iştahsızız çok huysuzuz 16 dişimiz tamamen patladı diğerleir yolda kızarmış bizimde prematüre olmasına ragmen ramazan bayramından beridir yürüyor.şimdidlerdede şarkı söylemeye sardırdık.şebnem ferah hastası kızım bütün gün mause elinde hoçakal diyo her halleri çok güzel ama bebekliğini çok özledim çokkk tatlılardıı dimii.hoşçakalınnnnn
logic geçmiş olsun Allah çocuklarını size bağışlasın.
melodi kalın boya bulamadım, ince ucu açılabilen, silinebilen boyadan aldım. bir iki çizdikten sonra bırakıyor zaten çok oynayamadık, biraz daha zamana ihtiyacımız var sanırım.
evinizde kuaför var ne güzel, senin saçlarını da yapıyordur eşin.
ben de alt değiştirirken çok zorlanıyorum kalkıp gidiyor, bağlatmıyor, ikna edene kadar bir sürü uğraş veriyorum. alt değiştirme fobisi başlamak üzere bende.
bafo vallahi ben de toka takıp kızımın saçlarını yapmak için çok hevesliyim ama yaptığımda tokasını saçında tutsaydı daha iyi olurdu.blogun hayırlı olsun adresi ne?
ilonacım dehaya maşşallah.
evet burda artık pek kimse olmuyor ama geldiğinizde yazın haberlerinizi.
herkes terketti buraları.
DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN!
PROP arada buraya da yazın merak ediyoruz.
ÖZLEM maşallah kızına. benim oğlumda hoşçakalı çok seviyor. maşşallah size.
aşağıda YARENİ gördüm.
evet yürüyor çok şükür.aynen eskiden bi tadı vardı şimdi sayfa ilerlemiyor bileyabangülüm hazır hamur kullanın o zaman.
kalem kağıt verdiğin zaman eline sende başında dur. elinden tutup beraber çizim yapın. kalemi verirsen karalar elbet.
yürümeye başladı mı kızın.
face yasak bizde.
nerde o hızına yetişemediğimiz günler? şimdi kimse ile denk gelemiyoruz nerdeyse.
neyse sağlık olsun. gelen bizlere gelişmeleri yazsın o da yeter.
selam kızlar uzun zaman oldu uğramayalı bebeler nasıl neler konuşuyolar dillendiler mi benim kız henüz hiç bir şey söylemiyor sadece ses çıkarıyor bağırıyor ve abaaa diye bağırıyor başka bişi yok
cıncık kaç kilosun boyun kaç?