- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
imran sadece bi iki kelime soyluyor. anne, baba, aç, pepe, hade gibi.. bir de ezan sesinden ogrendi, allah diyor.. tabi hepsini cani isteyince soyluyor. bazi kelimeleri soyleyebildigi halde yerli yerinde soylemiyor. simdilik daha cok tekrar etmekten hoslaniyor. kullandigim kelimeleri dili dondugu kadar tekrar etmeye calisiyor.
ve hala yurumuyor. halinden o kadr memnun ki anlatamam. niyeti de yok, cabasi da yok..
simdi hasta yine. gunlerdir hasta. gece oksurmekten uyuyamiyor. balgami mubarek buyuk insan balgami gibi. kucucuk cocukta o kadar balgam nasil olusuyor anlamiyorum! artik parmagimi agzina sokup balgamini kusturuyorum. dun gece mecbur kaldim bunu yapmaya. sabah gozleri kipkirmizi uyandi aglayarak. uykusuzluktan mi neden bilmiyorum. kulak enfeksiyonu olmus 4 gun boyunca atesi 38'in altina inmedi. sonra tekrar acile goturunce medana cikti kulak enfeksionu oldugu.. ateslenmiyor bir iki gundur cok sukur.. ama rahatlamadi cocuk. mizmiz, dokunmak kabahat oluyor.
ama cocugumun hakkini yiyemem, normalde de cok yorucu bir cocuk degil, oyuncaklariyla vakit gecirebiliyor. o da olmasa halim ne olurdu bilmiyorum..
selam arkadaşlar nasılsınız?
cok gecmıs olsun. cok uzuldum bıran o ıyılennsın yavrucak..
turpla ilgili birşey yapıyorşardı sanırım balgam içn bir araştır istersen
selam cnm
parktan geldik.zor soktum eve remsen kapıya yapıstı gırmemek ıcın. parak gıdıncede buyukler gıbı merdıvene tırmanmak ıstıyor, kaymak ıstıyor
kayiim mi dedi bugun:= ) çok guldum yada bana oyle geldı
yorgunum kahve yaptım kendıme bıraz takılım ınternette dedım veı bk goturuyo resmen
selam kızlar bayağı boşlamışız burayı,nasılsınız hasta kuzulara geçmiş olsun.benim oğlum yürümeye karar verdi sonunda hiç oturmuyor çok şükür bugüne:))
iyilik melodi,bizde hastalıkla uğraşıyoruz.ilk önce kusma,ishal,kanında enfeksiyon çıktı.serum filan derken atlattık sonra öksürük başladı,antibiyotik kullandık ama hala geçmiş değil.öksürüyor arada,balgamda var bitse bi hayırlısıyla.hasta olmasında değil ky.dilinde kalıyoruz,herkese şikayet ediyor bakamadı diye.aldığımız parayı hast.parası yapmışızda benimde başımın belası bu.ilk başta çocuğum olmuyor,aldıklarını hast.veriyorlar oğlumun parasımı var diyip diyip durdu,kızı dünya bir para verdi çocuğu olmuyor.bu kadın neye laf söylese başına geliyorda anlasa bi.bide bana her gişimde onlara, azcık emzir diyor çocuğu,ben emzirmeye başlıyorum onu emmeseydi,
sütmü var,it şeyi gibi,buruşuk diyip duruyor.yemin ediyorum söylemediği bir gün yokkk,melisa doğdu doğalı böyle.sütten kesseydim bi kurtulurdum.bide melisa anne dediği zaman, bana yıldızlı para diyor beğenmiyor benine zamandır yazmıyordum valla içim rahatladı azcık.
hazalcım hoşgeldin maşallah kuzuna.
benimkide el tutmadan yürümek istiyor. bakalım araba konusunda ne yapacak?
cumartesileri arabayla kreşe gidiyoruz.
çok seviyor gezmeyi bakalım yarın ne yapacak?
1,5 yaşında anaokulu erken değil mi canım? kreş olmuyor mu o yaş için?
Hosbuldum cnm anaokulu ama 0 ve 6 yaş arası çocuklar gidiyo. Tr'de kreşmi deniliyor ne denio? Anaokuluna kaç yaşında başlanıyor? Aslında erken değil cnm büyüdükçe yeni şeyler öğrenmek istiyor ve daha çok oynamak . Ben tek başıma yetmiyorum açıkçası hem ben yazdan sonra çalışabilirim o yuzdende iyi oldu.