carsamba günü türkiyeye gidiyorum kizlar oglumla tatil yapicaz
sagol tatlim simdiden heyecan basladi hayirlisiyla gidip geliriz insallahgüle güle gidip gelin inşallah ne heyecanlısındır şimdi.
süperrr...kızın?
hadı hayırlllı yolculuklar sıze nereye gelıyorsun
zeyn hayırlı yolculuklar canım.
benimkide istediği olmayınca sinirlenip bağırıyor.
ilgisini dağıtmaya çalışıyorum bazen olmuyor.
merhaba kızlar,
istediği olmayınca ağlamak ve tepki vermek bebekler için çok önemli bir özellikmiş, öfke duygusunu hissederek ilerleyen zamanlarda kendilerini de korumayı öğreneceklermiş. benim okuduğum bir kitapta 18 aya kadar bebekerin ağlamalarını açıklama yaparak, ikna etmeye çalışarak çözmenin anlamsız olduğu yazıyordu, bebekler bu zamanda isteklerinin anında olmasını ve gerçekleşmesini istiyorlarmış ve beklemek onlar için erken olan bir gelişim aşamasıymış. bu yüzden bebeğin ilgisini başka yöne çekerek, olduğu ortamdan başka yere götürerek ve eline ilgisini çekecek bir şeyler vermek gerekiyormuş.
ben de dün kızımın saçlarını kestirdim, başının arkasındaki saçları kırılmıştı, şimdi derli toplu oldu. bütün kuaför seferber olduk, geze geze kucağımda kesildi saçları, önlük taktırmadı zaten. bir kutu saç tokası almıştım ama ne zaman takmak nasip olacak bakalım, şimdi sadece önlerine tutturabilirim. zaten çok süslü olacak benim kız ne kadar takım, makyaj malzemem varsa hep kırılıp döküldü, zaten bana da makyaj yapmaya çalışıyor, eline kalemi, farı alıp yüzüme sürüyor.zaten bu her kız annesinin kaçınılmaz sonudur heralde.
hafta sonu boya ve oyun hamuru aldım, tamamen doğal maddelerden yapılanları var, sizin de haberiniz olsun. yese bile zararlı olmuyormuş ama tabi yemesine de fırsat vermemek gerek. bir süre beraber oynadık ama aktivite gibi şeyler için henüz erken tabi.
bizden bu günlük bu kadar hoşçakalın
oh ne guze ıyı tatıller... hayırlı yolculuklar...sagol tatlim simdiden heyecan basladi hayirlisiyla gidip geliriz insallah
sagol canim kizim evde babasiyla kalicak ilkdefa ayrilicaz bakalim nasil olucak:26:
bafocum urfaya gidiyorum ordan adiyaman son durak malatya
melodi oyun hamurunun markası creall 360 gün kurumuyormuş, boyaların markası da novacolor canım.
Zeyn güle güle gidip gel, allah'a emanet olun ve çok güzel vakit geçir ailenle inşallah.iyi yolculuklar.
logic geçmiş olsun Allah çocuklarını size bağışlasın.
melodi kalın boya bulamadım, ince ucu açılabilen, silinebilen boyadan aldım. bir iki çizdikten sonra bırakıyor zaten çok oynayamadık, biraz daha zamana ihtiyacımız var sanırım.
evinizde kuaför var ne güzel, senin saçlarını da yapıyordur eşin.
ben de alt değiştirirken çok zorlanıyorum kalkıp gidiyor, bağlatmıyor, ikna edene kadar bir sürü uğraş veriyorum. alt değiştirme fobisi başlamak üzere bende.
bafo vallahi ben de toka takıp kızımın saçlarını yapmak için çok hevesliyim ama yaptığımda tokasını saçında tutsaydı daha iyi olurdu.blogun hayırlı olsun adresi ne?