- 8 Eylül 2006
- 2.927
- 12
Ben 29 yaşındayım.Mihriye hanım benim çocukluk doktorum.Yıllar önce Göztepe'deki muayenehanesine annem beni 2 aylıktan itibaren götürmüştür.Doğuştan gelen kalp hastalığımı doğduktan sonra gittiğimiz 3 çocuk doktor anlamamış.Başka sorunlarım da varmış.Annem güvendiği bir doktor bulma çabasındaymış.Tavsiye üzerine 2. ayda gittiğimiz Mihriye hanım kalp hastalığımı hemen farketmiş.Çok ciddi boyuta gelmeden gerekenler yapılmış.Genetik sağlık sorunları geçen çocukluğumda kendisini 2. annem kabul ettim.Ailem ona hep güvendi.Benim sağlıklı bir insan olmama katkılarını asla inkar edemeyeceğim sevgili doktorumdur.
Bu nedenle biri 5 diğeri 2 yaşında olan iki çocuğumun da halen doktorudur.Her zaman doğru teşhis ve tedaviyi uygulayan çok bilgili, tecrübeli, iyi bir çocuk doktorudur.Allah ömrüne ömür katsın.
Maltepe Bölge Hastanesinde başka çocuk doktorları da olmasına rağmen herkes ona gitmeye çalıştığı için çok yoğundur.
Randevu için:0216 441 20 20 yi arıyorsunuz.
ne alaka burdasın bilmiyorum ama yazdıklarını okuyunca dayanamadım
çocuğumu 6.ayına kadar mihriye hanıma götürdüm
kendisi anne sütünü bırakmama çok yardımcı oldu SAĞOLSUN !!! mama takıntılı ve en ufacık birşeyde ilaç dayayan çok ilgili bi doktor haklısın!!!
en son 6.ayında yaptığı kan testinde çocuğumun demirinin düşük olduğunu ve demir ilacını 20 damla kullanmamız gerektiğini söyledi aynı testte kanında mikrop olduğunuda söyleyip antibiyotiği dayadı sağolsun!! 1 hafta sonra testi yineledi ve değerlerin yükselmediğini demir ilacını 30 damlaya çıkarmamızı söyledi....3 gün sonra çocuğumun ağzının içi aft yani pamukçuk doldu ve hafta sonu olduğu için başka bir doktoro götürdüm
orada kan testi yapıldı ve ŞOK ŞOK ŞOK kan değeri (demir) olması gereken maksimum sınır değerin 1 altında (yani atıyorum o aya göre en yüksek 13 olması gerekirken bizde 12) bırakın 20-30 damlayı 1 damla dahi demir ilacı kullanmamamız gerekiyomuş (demir ilacının fazlasıda zararlı) + mikrop dediğide nezleymiş ve nezlede antibiyotik kullanmışız!!!!
Her zaman doğru teşhis ve tedaviyi uygulayan çok bilgili, tecrübeli, iyi bir çocuk doktorudur!!!! safsatasınıda lütfen gidip tecrübesiz insanlara anlatın!!!!
aylar sonrada bu yazıya istinaden yazdım biravoo bana =)
nassınız analar ne kadar boş kalmış burası arada girip okuyorum ama kimseler yok
biz iyiyiz deha bey yaramazlıkta sınır sanımıyo bütün gün sandalye masa tepesinde
çeneside çok düşük epey dillendi
Şekil 1-A