2010 Kasım Anneleri

bizim birde ıstedıgı olmayınca kendını yere atma donemı basladı ne yapacagım bılemıyorum:KK50:

güle güle gidip gelin inşallah ne heyecanlısındır şimdi.
sagol tatlim simdiden heyecan basladi hayirlisiyla gidip geliriz insallah:KK31:
süperrr...kızın?

hadı hayırlllı yolculuklar sıze nereye gelıyorsun

sagol canim kizim evde babasiyla kalicak ilkdefa ayrilicaz bakalim nasil olucak:26:

bafocum urfaya gidiyorum ordan adiyaman son durak malatya:KK55:

zeyn hayırlı yolculuklar canım.
benimkide istediği olmayınca sinirlenip bağırıyor.
ilgisini dağıtmaya çalışıyorum bazen olmuyor.

merhaba kızlar,
istediği olmayınca ağlamak ve tepki vermek bebekler için çok önemli bir özellikmiş, öfke duygusunu hissederek ilerleyen zamanlarda kendilerini de korumayı öğreneceklermiş. benim okuduğum bir kitapta 18 aya kadar bebekerin ağlamalarını açıklama yaparak, ikna etmeye çalışarak çözmenin anlamsız olduğu yazıyordu, bebekler bu zamanda isteklerinin anında olmasını ve gerçekleşmesini istiyorlarmış ve beklemek onlar için erken olan bir gelişim aşamasıymış. bu yüzden bebeğin ilgisini başka yöne çekerek, olduğu ortamdan başka yere götürerek ve eline ilgisini çekecek bir şeyler vermek gerekiyormuş.

ben de dün kızımın saçlarını kestirdim, başının arkasındaki saçları kırılmıştı, şimdi derli toplu oldu. bütün kuaför seferber olduk, geze geze kucağımda kesildi saçları, önlük taktırmadı zaten. bir kutu saç tokası almıştım ama ne zaman takmak nasip olacak bakalım, şimdi sadece önlerine tutturabilirim. zaten çok süslü olacak benim kız ne kadar takım, makyaj malzemem varsa hep kırılıp döküldü, zaten bana da makyaj yapmaya çalışıyor, eline kalemi, farı alıp yüzüme sürüyor.:21: zaten bu her kız annesinin kaçınılmaz sonudur heralde.

hafta sonu boya ve oyun hamuru aldım, tamamen doğal maddelerden yapılanları var, sizin de haberiniz olsun. yese bile zararlı olmuyormuş ama tabi yemesine de fırsat vermemek gerek. bir süre beraber oynadık ama aktivite gibi şeyler için henüz erken tabi.

bizden bu günlük bu kadar hoşçakalın:KK3:

güneydın eceberk!
yazdıkların çok doğru ağladığı zaman anlatsanda dinlemiyor. isteğinin yapılması için sabırsızlanıyor.ilgisini başka yöne çekince siniri geçiyor.
benim bazen en zorlandığım şey altını değiştiriken ve gece giyinirken.
kızlar süslü olur zaten. bende oğlumun saçının önlerini kestirdim babasına.
saçlarına kıyamıyorum hiç.
oyun hamurunda parmağını ve yumruğunu bastırıp el kaslarını güçlendirmek.
boya kaleminde de renkleri tanıyabilmek.
ben daha alamadım haftasonu dışardaydık oyuna fırsat kalmadı.
cumartesi erken gidiyoruz eve o zaman oynarız.
aldığın boyanın markası ne?
parmak boyasında pritt var. ben kreş öğretmeni ile alıcam.

ben sabah yolcuyum:KK55:

allaha emanet olun kendinize ve bebislere iyi bakin :KK16:

melodi oyun hamurunun markası creall 360 gün kurumuyormuş, boyaların markası da novacolor canım.

zeyn güle güle gidip gel, Allah'a emanet olun ve çok güzel vakit geçir ailenle inşallah.iyi yolculuklar.:KK3:

merhaba kızlar,
istediği olmayınca ağlamak ve tepki vermek bebekler için çok önemli bir özellikmiş, öfke duygusunu hissederek ilerleyen zamanlarda kendilerini de korumayı öğreneceklermiş. benim okuduğum bir kitapta 18 aya kadar bebekerin ağlamalarını açıklama yaparak, ikna etmeye çalışarak çözmenin anlamsız olduğu yazıyordu, bebekler bu zamanda isteklerinin anında olmasını ve gerçekleşmesini istiyorlarmış ve beklemek onlar için erken olan bir gelişim aşamasıymış. bu yüzden bebeğin ilgisini başka yöne çekerek, olduğu ortamdan başka yere götürerek ve eline ilgisini çekecek bir şeyler vermek gerekiyormuş.

ben de dün kızımın saçlarını kestirdim, başının arkasındaki saçları kırılmıştı, şimdi derli toplu oldu. bütün kuaför seferber olduk, geze geze kucağımda kesildi saçları, önlük taktırmadı zaten. bir kutu saç tokası almıştım ama ne zaman takmak nasip olacak bakalım, şimdi sadece önlerine tutturabilirim. zaten çok süslü olacak benim kız ne kadar takım, makyaj malzemem varsa hep kırılıp döküldü, zaten bana da makyaj yapmaya çalışıyor, eline kalemi, farı alıp yüzüme sürüyor.:21: zaten bu her kız annesinin kaçınılmaz sonudur heralde.

hafta sonu boya ve oyun hamuru aldım, tamamen doğal maddelerden yapılanları var, sizin de haberiniz olsun. yese bile zararlı olmuyormuş ama tabi yemesine de fırsat vermemek gerek. bir süre beraber oynadık ama aktivite gibi şeyler için henüz erken tabi.

bizden bu günlük bu kadar hoşçakalın:KK3:

ne guzel yaa..bizimkinin sacarı daha toka takıcak kıvama bile gelmedi.hala kısacık :KK43:

yere atma olayı ıcın de cok guzel bılgıler vermıssın ece tesekkurler. bende elıne baskla bısey verıp hemen ılgısını dagıtmaya calsıyorum.aglayınca da onunla gozgoze gelmemeye calsııyorum

sagol tatlim simdiden heyecan basladi hayirlisiyla gidip geliriz insallah:KK31:

sagol canim kizim evde babasiyla kalicak ilkdefa ayrilicaz bakalim nasil olucak:26:

bafocum urfaya gidiyorum ordan adiyaman son durak malatya:KK55:
oh ne guze ıyı tatıller... hayırlı yolculuklar...

bende kendıme yenı bir mesgale buldum kızlar blog tutmaya basladım

melodi oyun hamurunun markası creall 360 gün kurumuyormuş, boyaların markası da novacolor canım.

Zeyn güle güle gidip gel, allah'a emanet olun ve çok güzel vakit geçir ailenle inşallah.iyi yolculuklar.:KK3:

novacolorda kalın boya bulabildin mi? Ben bulamadım kalınlardan!

evet prop nerde o günler!
nerelerdesiniz bacım yaaaa! face mi takılıyorsunuz? nutriaya mı giriyorsunuz?
ıssız kaldı buralar. demir paşa napıyor?
gelen azcık kendisinden bebeişinden haber versin yaaa merak ediyoruz sizleri!

ben nurturia'da takılıyorum, burdaki bazı arkadaşlarla da gorusuyoruz orda, her yere yetısmeye zaman yok yanı :)
herkes iyi, demir ellerinden öper hueheuehue

kızlarrrr selammm nasılsınız prop melodi nasılsınız bizi hatırlamışsınızdır.umarım hepniz ve bebişleriniz iyisinizdir. bir zamanalr sizi takip edemiyordum çok hızlıydınız nerede şimdi kasım anneleri. benim küçük cadımda her bebek gibi büyüdü çok iştahsızız çok huysuzuz 16 dişimiz tamamen patladı diğerleir yolda kızarmış bizimde prematüre olmasına ragmen ramazan bayramından beridir yürüyor.şimdidlerdede şarkı söylemeye sardırdık.şebnem ferah hastası kızım bütün gün mause elinde hoçakal diyo her halleri çok güzel ama bebekliğini çok özledim çokkk tatlılardıı dimii.hoşçakalınnnnn

DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN!

PROP arada buraya da yazın merak ediyoruz.

ÖZLEM maşallah kızına. benim oğlumda hoşçakalı çok seviyor. maşşallah size.

aşağıda YARENİ gördüm.

Ben 29 yaşındayım.Mihriye hanım benim çocukluk doktorum.Yıllar önce Göztepe'deki muayenehanesine annem beni 2 aylıktan itibaren götürmüştür.Doğuştan gelen kalp hastalığımı doğduktan sonra gittiğimiz 3 çocuk doktor anlamamış.Başka sorunlarım da varmış.Annem güvendiği bir doktor bulma çabasındaymış.Tavsiye üzerine 2. ayda gittiğimiz Mihriye hanım kalp hastalığımı hemen farketmiş.Çok ciddi boyuta gelmeden gerekenler yapılmış.Genetik sağlık sorunları geçen çocukluğumda kendisini 2. annem kabul ettim.Ailem ona hep güvendi.Benim sağlıklı bir insan olmama katkılarını asla inkar edemeyeceğim sevgili doktorumdur.
Bu nedenle biri 5 diğeri 2 yaşında olan iki çocuğumun da halen doktorudur.Her zaman doğru teşhis ve tedaviyi uygulayan çok bilgili, tecrübeli, iyi bir çocuk doktorudur.Allah ömrüne ömür katsın.
Maltepe Bölge Hastanesinde başka çocuk doktorları da olmasına rağmen herkes ona gitmeye çalıştığı için çok yoğundur.
Randevu için:0216 441 20 20 yi arıyorsunuz.

logic geçmiş olsun Allah çocuklarını size bağışlasın.

melodi kalın boya bulamadım, ince ucu açılabilen, silinebilen boyadan aldım. bir iki çizdikten sonra bırakıyor zaten çok oynayamadık, biraz daha zamana ihtiyacımız var sanırım.
evinizde kuaför var ne güzel, senin saçlarını da yapıyordur eşin.
ben de alt değiştirirken çok zorlanıyorum kalkıp gidiyor, bağlatmıyor, ikna edene kadar bir sürü uğraş veriyorum. alt değiştirme fobisi başlamak üzere bende.:KK9:

bafo vallahi ben de toka takıp kızımın saçlarını yapmak için çok hevesliyim ama yaptığımda tokasını saçında tutsaydı daha iyi olurdu.:KK1: blogun hayırlı olsun adresi ne?

logic geçmiş olsun Allah çocuklarını size bağışlasın.

melodi kalın boya bulamadım, ince ucu açılabilen, silinebilen boyadan aldım. bir iki çizdikten sonra bırakıyor zaten çok oynayamadık, biraz daha zamana ihtiyacımız var sanırım.
evinizde kuaför var ne güzel, senin saçlarını da yapıyordur eşin.
ben de alt değiştirirken çok zorlanıyorum kalkıp gidiyor, bağlatmıyor, ikna edene kadar bir sürü uğraş veriyorum. alt değiştirme fobisi başlamak üzere bende.:KK9:

bafo vallahi ben de toka takıp kızımın saçlarını yapmak için çok hevesliyim ama yaptığımda tokasını saçında tutsaydı daha iyi olurdu.:KK1: blogun hayırlı olsun adresi ne?

ben buldum ama renkleri çok soluktu almadım.
canım zaten eline verip yapsın diye bekleme. kalemi beraber tutup çizin kağıda.
kendi yapmayı bilemez daha. sıkılır bırakır. çizerkende anlat. kırmızı ile çiziyoruz gibi. kalın olmasının amacı daha rahat kavrayabilmesi.
ben bulunca marka adı veririm.
evet kuaför varda zaman yok. sabahları oğlum servisle gidiyor kreşe.
erken gittiği için bazen bizde erken çıkıyoruz. o zaman çektirebiliyorum fönümü.
benimki altını bağlayınca hemen cırtcıtlarını açmaya çalışıyor. bodysini giydirene kadar açıyor.
benimki yatmak istemiyor kalkıp yürüyecekmiş.
eline vermediğim şey kalmıyor. :KK1:

X