2010 Kasım Anneleri

sagol melodicim........
isirma deme bir ara heryerimizi cürüttüde sükür bugünlerde unuttu isirmiyor:KK9:

evet canim epeyce cikardik melisanin kactane disi var vede yürümeye basladimi:KK31:
Bizim daha 7 tane dişimiz var,yürüyor artık:)melisada özellikle beni ısırıyor,babasını ısırmıyor.hatta dudağımı ısırmıştı şişti sonrada ısırdığı yer kabuk bağlamıştı.yakalasa hiç affetmiyor:)
evet valla kimseler gelmez oldu. kendi başına yürümüyor henüz. ama koltuktan bana 3-4 adım atıyor.
ellerinden tutunca heryere gidiyor.

aman sorma neresi denk gelirse ısırıyor valla. kızsada ısırıyor severkende ısırıyor.
bizim 8. dişimiz çıkıyor.
maşallah yürümesi yakındır o zaman.

herkese slm bebıslerıde kocaman opuyorum bende uzun zamandır gıremıyodum.kızım pc nın uzerıne kustu zaten 1 aydır tamırdeydı.
kızlar bebıslere kahvaltı olarak ne yedırıyosunuz ben bebelac ballı ırmıklı kahvaltı mamasının ıcıne peynır zeytın ezmesı tahın pekmez vs. falan karıstırıp verıyorum yada cıcıbebelı yapıyorum. bıde ben hala yemeklerını blendrdan cekıyorum.catalla ezınce yemıyo....ama elımle kucuk parca bıse versem cıgnıyo ama kasıkla verınce tukuruyo...napıcam bılmıyorum..sızlerde durum nasıl...zaten benımkının yemesı mıymıy bılen bılıyo hep sorun yasıyodum.su an 10 kılo..bana gore zayıf dr.a gore normal.hee bıde kac kelıme soyluyolar..benım cucugum babii,,mami,abi ve bu diyo anne faan demıyo kendi dilinde bayagı geveze ama onoda bız anlamıyoruz

selam arkadaşlar,çok kötüyüm ben başımıza bir iş geldiki allah kimseye vermesin.bu gün zil çaldı eşim kapıya git bak dedi.baktım mercekten 2 kişi eşim evde diye kapıyı açtım.birini sordular burası değil dedim,tam kapıyı örtecekken içeri daldı birisi,eşime bağırdım eşimi görünce kaçıp gittiler.hala elim ayağım titriyor aman dikkat edin.aklımın ucundan bile geçmezdi başıma böyle bişey geleceği sizde dikkat edin.

ay şok oldumm geçmiş olsunn tüylerin diken diken olduu

herkese slm bebıslerıde kocaman opuyorum bende uzun zamandır gıremıyodum.kızım pc nın uzerıne kustu zaten 1 aydır tamırdeydı.
kızlar bebıslere kahvaltı olarak ne yedırıyosunuz ben bebelac ballı ırmıklı kahvaltı mamasının ıcıne peynır zeytın ezmesı tahın pekmez vs. falan karıstırıp verıyorum yada cıcıbebelı yapıyorum. bıde ben hala yemeklerını blendrdan cekıyorum.catalla ezınce yemıyo....ama elımle kucuk parca bıse versem cıgnıyo ama kasıkla verınce tukuruyo...napıcam bılmıyorum..sızlerde durum nasıl...zaten benımkının yemesı mıymıy bılen bılıyo hep sorun yasıyodum.su an 10 kılo..bana gore zayıf dr.a gore normal.hee bıde kac kelıme soyluyolar..benım cucugum babii,,mami,abi ve bu diyo anne faan demıyo kendi dilinde bayagı geveze ama onoda bız anlamıyoruz

selam canım. nasıl olsun iyi olmaya çalışıyoruz şükür. kahvaltıyı bende karıştırıp veriyordum zaman azlığından. sabahbizle kahvaltı yapıyordu. ama son zamanlarda ekmeği peyniri küçük küçük önüne koydum kendi ağzına attı. yumurta beyazını ısırarak yiyor sarısını kahvaltısna karıştırıp veriyorum. artık servise başladığımız için sabah kahvaltısı yapmıyor. bende yiyeceği şeyleri kreşe yolluyorum. orda lokma lokma yiyormuş. zaten nazları hep anneye. elinle yedir kaşık istemiyorsa yesinde nasıl yerse sorun değil. kilosu gayet iyi zayıf değil canım. kahvaltıda hergün 1 cevizi ezip toz haline getir ve kahvaltısna karıştır.
benimkide baba,mama diyor klasik. gitti,bitti diyor. süpürge vuuu lamba soba ya ba diyor.
anne demiyor hala.
kendince bişeyler anlatıyor dediğin gibi.
selam kizlar nasilsiniz bekeleriniz nasil?uzun suredir girmiyorum hepiniz iyisinizdir umarim:KK16::KK16:

selam hazal umarım sizde iyisinizdir.

selam canım. nasıl olsun iyi olmaya çalışıyoruz şükür. kahvaltıyı bende karıştırıp veriyordum zaman azlığından. sabahbizle kahvaltı yapıyordu. ama son zamanlarda ekmeği peyniri küçük küçük önüne koydum kendi ağzına attı. yumurta beyazını ısırarak yiyor sarısını kahvaltısna karıştırıp veriyorum. artık servise başladığımız için sabah kahvaltısı yapmıyor. bende yiyeceği şeyleri kreşe yolluyorum. orda lokma lokma yiyormuş. zaten nazları hep anneye. elinle yedir kaşık istemiyorsa yesinde nasıl yerse sorun değil. kilosu gayet iyi zayıf değil canım. kahvaltıda hergün 1 cevizi ezip toz haline getir ve kahvaltısna karıştır.
benimkide baba,mama diyor klasik. gitti,bitti diyor. süpürge vuuu lamba soba ya ba diyor.
anne demiyor hala.

ayy kasım annesiymişin ben bütün topiklere girdiğim için unutmuşum kusura bakma..demek konuşuyor maşallah yaa ayyy o günleri bende bi görsemm ahh ahhhh:KK16::KK16:

anne demiyor hala.

sagol melodıcım sorma valla gercekten nazları hep anneye,sınırlendıgım zaman dıyorum kı ben olsem senle kım bukadar ugrasır..bıde bu sıra bana yapıstı benle alakası olmayan cocuk kucagımdan ınmıyo hergun bıse cıkarıyo..ben calısmıyorum ama 2 yasına gelsın Allah kısmet ederse hafta 3 gun krese yollıycam bende dınlenırım bıraz.

sagol melodıcım sorma valla gercekten nazları hep anneye,sınırlendıgım zaman dıyorum kı ben olsem senle kım bukadar ugrasır..bıde bu sıra bana yapıstı benle alakası olmayan cocuk kucagımdan ınmıyo hergun bıse cıkarıyo..ben calısmıyorum ama 2 yasına gelsın Allah kısmet ederse hafta 3 gun krese yollıycam bende dınlenırım bıraz.

ay allah korusun o nasıl laf kısss? tabi anneye naz yapacaklar. ağlarken baba diye ağlayan çocuk gördün mü hiç?
benimki kreşte hiç naz yapmadan yemeklerini yiyormuş.
15 gün izinliydim. evde yemek yedirmem çok zor oldu. normalde ağzını açop yiyen çocuk, yemeğini ağzına götürünce ağzını kapattı,
kafasını çevirdi. bende eline kaşık plastik leğen pet şişe vb. şeyleri verip onlarla oynarken yedirdim. bir ara yememek için inat yaptığında cep telefonumu bile eline verdim. tek derdim yemeğini yemesiydi çünkü üstüne düşmesem yemezdi.
kreşe yolla tabi sosyal olur arkadaşı olur faaliyet yapar.
bak daha önce öğretmenin bize söylediklerini paylaşmıştım.
kırmızı renk 2 tane meyve resmi as odasına ve adlarını söyle kırmızı çilek de.
2 hafta sonra başka renk meyve as.
vurmalı çalgı alabilirsin. oyuncak davul,tef gibi.
karton sayfalı masal kitabı. az cümle büyük resimli. masalı oku resimleri anlat.
kalın boya kalemleri ile kağıda karalamalar yapsın.
aklıma geldikçe yazarım burdan.

Merhb guzel annisler herwkesler iyidir umarim biz bursa tatili okul ev derken hastaliklar derken giremedim pek.... ben bursadayken esi laptopu satmis zaten cok buyuktu agirdi. İpad almis buda pek pratik degil yazarken ama idare ederiz artik- bu sebeple pek giremedim bu ara
Ara ara ugrarim artik

ay allah korusun o nasıl laf kısss? tabi anneye naz yapacaklar. ağlarken baba diye ağlayan çocuk gördün mü hiç?
benimki kreşte hiç naz yapmadan yemeklerini yiyormuş.
15 gün izinliydim. evde yemek yedirmem çok zor oldu. normalde ağzını açop yiyen çocuk, yemeğini ağzına götürünce ağzını kapattı,
kafasını çevirdi. bende eline kaşık plastik leğen pet şişe vb. şeyleri verip onlarla oynarken yedirdim. bir ara yememek için inat yaptığında cep telefonumu bile eline verdim. tek derdim yemeğini yemesiydi çünkü üstüne düşmesem yemezdi.
kreşe yolla tabi sosyal olur arkadaşı olur faaliyet yapar.
bak daha önce öğretmenin bize söylediklerini paylaşmıştım.
kırmızı renk 2 tane meyve resmi as odasına ve adlarını söyle kırmızı çilek de.
2 hafta sonra başka renk meyve as.
vurmalı çalgı alabilirsin. oyuncak davul,tef gibi.
karton sayfalı masal kitabı. az cümle büyük resimli. masalı oku resimleri anlat.
kalın boya kalemleri ile kağıda karalamalar yapsın.
aklıma geldikçe yazarım burdan.

benim tel oyuncak oldu elınde resmen:)))
biz o yemek yedırme ıskencesını her öğün yasıyoruz genelde reklamla yiyoruz yada laptoptan reklam acıyorum..karton sayfalı kıtap var ama okutturmuyo hemen elıne alıp yemeye calısıyo,karalama için verincede iki çiziyo sonra yine alıp kagıdı yemeye calısıyo kagıtlara karsı bıseyı var hep yemek ıstıyo anlamadım gitti.ama meyveleri asarım sagol canım verdıgın bılgıler için..

evet ya kimseler gelmiyor artık.
aymes yok prop yok diğer kızlar yok.
bizde kağıt yiyoruz.
yaban kızına maşallah!

selam kızlar girip okuyorum ama yazamadım ceren bilgisayara çok meraklı onun yanında birşey yapamıyorum :) bildiğiniz gibi ara ara huysuz oluyor bazen çok uslu oluyor uyku düzenini hala oturtamadım 10:30 a alabildim en fazla tam sevinirken bu gün onuda bozdu kural falan işlemiyor bunlara valla onlar ne derse o oluyor dün doktora götürdüm demir eksikliği çıkar diye korkuyordum malum iştahsız herşeyi yemiyor ilaçta içiremiyorum çok şükür çıkmadı birşey bana ismimle sesleniyor ne oluyor kızım askerliği beraber mi yaptık diyorum ama yok anlamıyor :KK70: anne demicek bu kız bana baba dede mama diyor bazen biz ne söylesek aynısını tekrarlıyor burda sürekli yazıştığımız yoğun günlerimizi özledim :KK43: sizleri ve bebişleri öpüyorum ha bu arada benimki daha 9800 grm ama takmıyorum artık ne yapım :S

ii bari bi benimki kagıt canavarı sanıyodum demek cocukta anormallık yokmus..buda gecerrr dıyebılırım artık:)) krdln benımkıde aynı kılo bakımından bunlar mınyon olcak fazlasını bekleyemeyız yapıları boyle.ve ayrıca bende cok ozledım burdakı yazısmaları..ne guzeldı..şimdi in cin top oynuyo

krdln ve cıncık bence bebeklerinizin kilosu çok iyi.
benimkiyle fazla bişey yok aralarında. dr. bizim kilomuza ayına göre önde dedi.
yapıyla ilgili benimki babaya benziyor.
sizinkiler miyon olur size benzediği için.
ana kız çıtır çıtır dolaşırsınız.
özlediniz ama gelmiyosunuz kızlar yaw.

evet melodı bız cıtır anneler ve cıtır kızları olcaz:))) senın erkegınede masallah..bu arada ben hep bakıyorum ama kımse bıse yazmamıs cıkıyorum bende ugranmıyo dıye

kızlar buraya girince bişeyler yazın iyice ıssız topik olduk. yazdıklarınıza cevap yazarım. bebeğinizle ilgili gelişmeleri yazalım.
ben buralardayım.

selam kizlar

bende hergün ugruyorum kimse olmayinca cikiyorum

bu arada ömer dün cok hastalandi sabaha kadar cayir cayir yandi atesi 39.2ydi fitille surupla bugün biraz iyilesti gene dis cikartiyoruz heralde 16 tane disimiz vardi yakinda 20 ye tamamliycaz:26:

X