2010 Kasım Anneleri

sağol melodi. fasulye, nohut olayını ben de deneyeyim, zaten pet şişelerde ne varsa çok seviyor.

top yuvarlama oyununu biz de kısa süreli oynayabiliyoruz ama ellerinden tutup gol yapa yapa evin içinde turlarsak çok hoşuna gidiyor, uzun süre oynayabiliyoruz.

benim kızım eline geçirdiği bütün nesneleri parkelere sürtüp ses çıkarmayı seviyor, bir de çekmecelerin, dolapların içine girmeyi, tepsilerin üstüne oturup sürmemizi.

eşyaları kutu, çanta vb. bir şeylerin içine koyup çıkarma oyunları da nesne devamlılığı kazanmalarına katkıda bulunuyor.

$imagesCA39N67D.jpg
$imagesCA7HYMH3.jpg
$imagesCATL5U8M.jpg

bahsettiğim kitap bunlar 5 serilik.
bizim sokağın çocukları

Selamlar, bende ne zamandır giremiyordum ancak fırsat bulabildim. Ocak başında işe başlayacaktım fakat oğlum hasta oldu el ayak ağız hastalığı diye bir hastalıkmış su çiçeği benzeri ateşi çıktı, döküntüler çıktı:KK53: çok şükür atlattık ama bayağı zayıfladı... dr salgın var dedi siz de dikkat edin...
Bu arada tekrar hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah... Allah yardım etsin... hasta bebeklere de şifalar dilerim....

günaydınlar!
bennur geçmiş olsun kuzuna. böyle bir hastalığı ilk defa duydum.
benimkide dün kreşte ateşlenmiş.
sabah keyfi gayet iyiydi, akşam almaya gittim yanaklar kırmızı, gözler baygın, pek bişey yememiş.
eve geldik şurup verdim sütünü içti yattı.
fazla giydirmedim ateşini ölçerim diye.
gece kalktım 38,4 olmuş. hemen uyandırmadan fitil attım.
sabahta 37,4 dü. kreşe götürüdk yine. tam iznime 2 gün kala oldu.
hastaneyi aradım dr.lar yarına kadar full doluymuş.
ateşi çok yükselmediği için götürmedik.
yarına randevu alıcam :KK43:

Selamlar, bende ne zamandır giremiyordum ancak fırsat bulabildim. Ocak başında işe başlayacaktım fakat oğlum hasta oldu el ayak ağız hastalığı diye bir hastalıkmış su çiçeği benzeri ateşi çıktı, döküntüler çıktı:KK53: çok şükür atlattık ama bayağı zayıfladı... dr salgın var dedi siz de dikkat edin...
Bu arada tekrar hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah... Allah yardım etsin... hasta bebeklere de şifalar dilerim....

gecmis olsun bennurcum

günaydınlar!
bennur geçmiş olsun kuzuna. böyle bir hastalığı ilk defa duydum.
benimkide dün kreşte ateşlenmiş.
sabah keyfi gayet iyiydi, akşam almaya gittim yanaklar kırmızı, gözler baygın, pek bişey yememiş.
eve geldik şurup verdim sütünü içti yattı.
fazla giydirmedim ateşini ölçerim diye.
gece kalktım 38,4 olmuş. hemen uyandırmadan fitil attım.
sabahta 37,4 dü. kreşe götürüdk yine. tam iznime 2 gün kala oldu.
hastaneyi aradım dr.lar yarına kadar full doluymuş.
ateşi çok yükselmediği için götürmedik.
yarına randevu alıcam :KK43:
sanada geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede iyileşir. 1 yaşından büyük erkek bebeklere fitil önermiyorlar diye duymuştum bir dr arkadaşımdan ben o yüzden şurup veriyorum. Bizim hastalık çok kötüydü inşallah duymazsın, gerçi kar yağdı ya mikroplar ölmüştür umarım. Bütün bebeklere sağlıklı mutlu günler dilerim, annnelere de tabi:))
gecmis olsun bennurcum
sağol canım....

Kizlar soyle bir bakayim gelen giden var mi dedim ama soktayim DERYACIm be DILEKCim cok tebrik ederim Allah ahali babalı büyütsün MELODI,DUSUNMEMLAZIM ogluslaroniza gecmis olsun kevser de hasta yine off bitmiyor dertleri tasalari Allah yerinden korusun

meraba kızlar günaydınlar ..nasılsınız ,uzun zaman oldu uğramayalı ...bebekler her geçen gün büyüyor ve çok yaramazlar çok meraklılar ...benim tombik üç dört gündür yürümeye başladı .evin içinde geziyor .çok meraklı ve de çok yaramaz .istediği olmayınca sinirli kaprisli bana küsüyor aynı zamanda :/bıdı bıdı bişiler anlatıyor sürekli ama ben de anlıyormuş gibi yapıp konuşuyorum :)ablasıyla çok güzel anlaşıyor .gün boyu onunla oynuyor ...onu görmeyince abu abu diye ağlıyor şu an olduğu gibi :))yüzünü hiç ekşitmeden limon yiyor :))sıcak şeylere elini sürüp cıss diyorum kaçacağı yerde üstüne sütüne gidip kendi dokunuyor ...elektrik süpürgesini fena seviyor ..çoğu çocuk korkar benimki ben süpürüken üstüne çıkıp annn aaannn diyor :))offf bizden böyle artık yazamıycam ağlıyor şuan öptüm bebigleri :))

ayyy bu arada unuttum derya ve dilek yeni bebekler hayırlı olsun ...allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin diyorum ve kaçıyorum :KK55::KK55:

saolasın boncuk...eceberk...bennur...teşekkürler..

hasta olan bebiklere geçmiş olsun....

kübra aşağıda gördüm seni...kuzuş nasıl....

yarın memlekete gidiyorum.....oleyyyyyy:21::21::21::21:

çook geçmiş olsun canım, bizde 3 ay önce yakalandık bu hastalığa hemde cumartesi akşamı.pz sabaha kadar teşhis konulamadı. atarax,ateş düşürücü, antibiyotik ve novalgin+gliserin karışım bir ilaç kullandık.ömrümden ömür gitti diyebilirim.Allah bir daha yaşatmasın.

iyidir dilek noolsun.. ayni iste. her halimize sukur.. intrnet baglantimizda sorun var bi iki gundur dogru duzgun giremiyorum .. memleket havasi gibisi var mi yaa.. beni koyumun yagmurlarinda yikasinlar.. :). kismet olursa subatta ben de yolcuyum.. ortada bilet yok ama umut var :). ucak beni cok korkutuyor. alisamadim

hasta bebeklere cok gecmis olsun.
imranin da hiriltisi ve balgami devam ediyor ama abartili kusmuyor sukur..

ayakkabi konusulmus ben evde ev ayakkabisi disarida nike cirtcirtli spor ayakkabisi giydiyiyorum. istedigin kadar sikabildigin icin hic dusmuyor ve cok pratik kullanisli bir ayakkabi.. ama cok sikildiysa bir ayagiyla diger ayakkabisini ittire zorlaya cikariyor yinede..

selam güzel anneler size bir haberim var Allahın izniyle 2012 eylül anası oluyorum hamileyiiiiiiiim ama çok korkuyorum nasıl baş ederim iki yaramazla bilemiyorum esila hala bana uykusuz geceler yaşatırken bir bebek daha ne olacak halim bilemiyorum çok korkuyordum hamile kalanları duydukca korktuğum başıma geldi Allah hepimizin yardımcısı olsun

derya burdada benden önce davranmışsın......:) burdan da hayırlı olsun diyeyim.....

e bir hayırlı olsunda bana deyiverin kızlar :KK17:

melodi kesinlikle deme....benim başıma gelmez hiç deme :) zira ben dedim ve başıma geldi :KK53:

Arkadaşlar allah tamamını erdirsin hayırlısı olsun işallah:KK16:
Sizleri okuyunca sevindim. ben dördüncü ayıma girdim
İnanın cocukla ugraşırken günler
nasıl geciyor anlaşılmıyor Suana kadarr 3 kilo aldım:KK33:
Karnım azcık cıktı. İkinci hamilelikte cok daha rahat oluyorsunuz.
Ama ilersi için başıma neler gelir bilmiyorum:KK50:

selam arkadaşlar nasılsınız?deryack,infox hayırlı olsun,allahım sağlıklı bebişler nasip etsin...bende bu gün kasım annelerini rüyamda gördüm:)bebeklerin doğum günü varmış toplanmışız hep beraber:KK1:

selam hanimlar
bende türkiyeye gitmek istiyorum ama kizimin okulu var kisin hic gitmedim zor olurmuki acaba:26:

Zeynep bilet aldik biz. İnsallah 11 subatta yolcuyum.. Valla biraz evin durumuna bagli. İsinma ve sicak su sirunu yoksa cok da bi fark yok..

Zeynep bilet aldik biz. İnsallah 11 subatta yolcuyum.. Valla biraz evin durumuna bagli. İsinma ve sicak su sirunu yoksa cok da bi fark yok..

sevindim canim senin adina insallah güzel bir tatil gecirirsin
benim iki sorunum var kizimi götüremiyorum okulu oldugundan dolayi onu hic yanliz birakmamistim gerci babasiyla kalicak ama kizimda gitmemi istemiyor onu ikna cabalarindayim diger sorunda dedigin gibi isinma ve sicak su:KK50: bakalim hayirlisi

X