2010 Kasım Anneleri

selam kızlar nasılsınız? biz iyiyiz. oğlum iyice hareketlendi. yerinde durmuyor. yarıyıl tatilindeyim ama sürekli koşturma halindeyim.

sağol melodi. fasulye, nohut olayını ben de deneyeyim, zaten pet şişelerde ne varsa çok seviyor.

top yuvarlama oyununu biz de kısa süreli oynayabiliyoruz ama ellerinden tutup gol yapa yapa evin içinde turlarsak çok hoşuna gidiyor, uzun süre oynayabiliyoruz.

benim kızım eline geçirdiği bütün nesneleri parkelere sürtüp ses çıkarmayı seviyor, bir de çekmecelerin, dolapların içine girmeyi, tepsilerin üstüne oturup sürmemizi.

eşyaları kutu, çanta vb. bir şeylerin içine koyup çıkarma oyunları da nesne devamlılığı kazanmalarına katkıda bulunuyor.

bizim de vardı pet şişeden oyuncağımız. ama artık kapakları açmaya başladı. tehlikeli yani.

selam arkadaşlar,çok kötüyüm ben başımıza bir iş geldiki allah kimseye vermesin.bu gün zil çaldı eşim kapıya git bak dedi.baktım mercekten 2 kişi eşim evde diye kapıyı açtım.birini sordular burası değil dedim,tam kapıyı örtecekken içeri daldı birisi,eşime bağırdım eşimi görünce kaçıp gittiler.hala elim ayağım titriyor aman dikkat edin.aklımın ucundan bile geçmezdi başıma böyle bişey geleceği sizde dikkat edin.

inanmıyorum.
çok geçmiş olsun allah korumuş ne biçim bir dünyada yaşıyoruz anlamıyorum,polise gitmediniz mi?etraftaki kameralardan falan yakalarlar belki.

selam arkadaşlar,çok kötüyüm ben başımıza bir iş geldiki allah kimseye vermesin.bu gün zil çaldı eşim kapıya git bak dedi.baktım mercekten 2 kişi eşim evde diye kapıyı açtım.birini sordular burası değil dedim,tam kapıyı örtecekken içeri daldı birisi,eşime bağırdım eşimi görünce kaçıp gittiler.hala elim ayağım titriyor aman dikkat edin.aklımın ucundan bile geçmezdi başıma böyle bişey geleceği sizde dikkat edin.

cok kotu yaa! allah korumus. gecmis olsun sana da korkmussundur tabi..
ben delikten bakiyorum hic bi yabanciya kapi acmiyorum. kadin bile olsa!

inanmıyorum.
çok geçmiş olsun allah korumuş ne biçim bir dünyada yaşıyoruz anlamıyorum,polise gitmediniz mi?etraftaki kameralardan falan yakalarlar belki.
teşekür ederim evet allah korudu,yoksa daha kötü şeyler olabilirdi.polise haber verdik geldiler ama ilginç buldular,hırsız olsaymış evde biri olunca girmezmiş.ben kapının arasında baktım sanırım yalnız sandılar beni,hiç aklıma gelmezdi böyle bişey yaşayacağım..
cok kotu yaa! allah korumus. gecmis olsun sana da korkmussundur tabi..
ben delikten bakiyorum hic bi yabanciya kapi acmiyorum. kadin bile olsa!

saol canım,aslında bende açmıyordum kapıyı eşim evde diye açtım.hala korkuyorum,midem bulanıyor huzursuzum.yaaa bağırmama imkan vermeselerdi diyorum,eşime,melisaya bişey yapsalardı allah korusun.gündüz vakti hatta 1.kat bodruma eşya taşıyorlardı onlara kolay gelsin bile demişler.allah belalarını versin böylelerini işallah.

canim cok gecmis olsun
allah korumus cok dikkatli olmak lazim insanlarin gözü dönmüs nezaman neyle karsilasacagimiz belli degil valla kapiyi hicbir sekilde acmamak lazim

canim cok gecmis olsun
allah korumus cok dikkatli olmak lazim insanlarin gözü dönmüs nezaman neyle karsilasacagimiz belli degil valla kapiyi hicbir sekilde acmamak lazim
teşekür ederim,malatyada böyle bişey olacağı aklıma bile gelmezdi.bu devirde herşey beklenir bunu anladım.
Yabangulum çok gecmis olsun cnm Allah yaşatmasın bir daha

teşekürler,amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..

yabangülüm geçmiş olsun canım. yıllar önce bizim de başımıza benzeri gelmişti. korkunç bişey. allah korumuş. gerçekten dikkatli olmak lazım.

oglum 6tane birden dis patlatti öncedende 8 tane vardi yavas yavas tamamliycaz
sizde durumlar nasil

selam kızlar!
umarım herken ve bebişleriniz iyidir.
artık kimse gelmez olmuş.
zeyn ne çok diş çıkıyor bir anda.
düsünmemlazım hayırlı yolculuklar canım.

arkadaslar cumartesi gunu turkiyeye gidiyorum insallah... allaha emanet olun :)
canim hayirli yolculuklar bende gidecek gibiyim
selam kızlar!
umarım herken ve bebişleriniz iyidir.
artık kimse gelmez olmuş.
zeyn ne çok diş çıkıyor bir anda.
düsünmemlazım hayırlı yolculuklar canım.

melodicim hic sorma bende sasirdim ayni anda nasil okadar cikartti diye birde 6 degilmis 8 tane patlatmis:KK1:

zeyn maşallah paşaya. yemeklerini güzelce çiğnemek istiyor sanırım.
seninkinde ısırma huyu varmı?

selam arkadaşlar nasılısınız?buralar eskisi gibi yoğun değil artık:KK43:melodi tuğra nasıl yürüyormu?zeyn77 maşallah epey çıkarmış dişi:nazar:

zeyn maşallah paşaya. yemeklerini güzelce çiğnemek istiyor sanırım.
seninkinde ısırma huyu varmı?
sagol melodicim........
isirma deme bir ara heryerimizi cürüttüde sükür bugünlerde unuttu isirmiyor:KK9:
selam arkadaşlar nasılısınız?buralar eskisi gibi yoğun değil artık:KK43:melodi tuğra nasıl yürüyormu?zeyn77 maşallah epey çıkarmış dişi:nazar:

evet canim epeyce cikardik melisanin kactane disi var vede yürümeye basladimi:KK31:

evet valla kimseler gelmez oldu. kendi başına yürümüyor henüz. ama koltuktan bana 3-4 adım atıyor.
ellerinden tutunca heryere gidiyor.

sagol melodicim........
isirma deme bir ara heryerimizi cürüttüde sükür bugünlerde unuttu isirmiyor:KK9:

evet canim epeyce cikardik melisanin kactane disi var vede yürümeye basladimi:KK31:

aman sorma neresi denk gelirse ısırıyor valla. kızsada ısırıyor severkende ısırıyor.
bizim 8. dişimiz çıkıyor.

X