2010 Kasım Anneleri

evet yapıyorum, ama kimse para verip yaptırma yanlısı değil.5tlye yapıyorum ayda yılda oda

canım sen isteyene yapma yapıp satıyorum de. senin bloğun vardı ordan yapsana satışını.
burdada örgü topiğinde yapan ve satan bayanlar var.
yeteneğin varken değerlendir bence.

Bayramlar kimse ugrayamiyo herkes topige. Bend tek ben giremiyorum zannediyordum.kizlar kan testi yaptirdiniz mi biz de kan demir degerleri cok düşük sizlerin nasil idrar yolundan kurtulamadık birde bu cikti iyi mi

eğer topik ısıszlaştı valla. ben dün sordum dr. daha önce yaptırdıysanız ve eksiklik yoksa gerek yok dedi. hatta vitamin için şurup balık yağı sordum gerek yok meyve sebzeden alsın balık yesin dedi. ama benim içime sinmedi. tam alamıyorsa diye endişe ediyorum.

bende melodıye katılıyorum hatta bazı sıteler var el emeği satısı yapan

Allaha sukur bayagi toparladi. Ama uyku duzeni hic yok demin uyudu 20 dk falan kalkti salladim yatirdim yine kalkti sanki bizle oyun oynuyo. Bak yine babasuna galip geldi :'( salliyodu simdi ama bosuna!

Selam Kasım anneleri...Nasılsınız? İnşallah bütün anneler ve bebekler iyidir. Benim kızımda iştahsız malesef...üzüp duruyor beni...Bu arada eşdurumu tayini istedim 1 yıldır istanbulda annemlerdeydim...20 ocakta ilişik kesip trabzona eşimin yanına gidiyorum...Kızım ve benim için çok zor olacak burda anneannesi gül gibi bakıyordu kuzuma hemen bakıcı bulup kızımı ona alıştıramayacağım için ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum bu dönem yaz tatilinide atlatınca kızım 22 aylık falan olacak yazında bir bakıcı ayarlayıp alıştırırım kızımı inş. Dua edin arkadaşlar bu bakıcı meselesi beni çok geriyor...
Kaynanamlar trabzonda ama "bakmam demişti bebeğime" zaten istesede baktırmam....neyse öptüm

hllyvzcum hayırlı olsun tayin işin. öğretmensin sanırım. izne ayrılacak olman iyi olmuş.
sizin ne güzel ücretsiz izin hahınız var. bizde en fazla 1 ay izin veriyorlar.
daha fazla istersen işten çıkarırlar.
bakıcını iyi araştır vaktin olacak nasıl olsa.
iştah için şurup vardı eczanede. dr. sorsaydın.

buraları çok boş kalmış (bizden son haberleri veriim bari:)
dün suçiçeği aşımızı olduk nisana kadar başka aşı yok 4 ay rahatız şükür:))
kan ve idrar tahlilimizi yaptırdık sonuçları yarın alıcaz inş.. sorun çıkmaz :)
kayra'nın yüzünde egzama varmış yanakları çok kuruydu zaten onun içinde krem verdi doktorumuz 5 gün kullanıcaz sonra geçermiş ama öpmede ıslak mendil veya losyon sürmede tekrar edermiş dikkat etmeliyim kimse elleyip öpmesin

ooo ne kaaaa boş kalmış buralar yahuu
herkeşlere iyi seneler olsun inşallah

selamlar kizlar.inşallah bebişleriniz ve sizler çok iisinizdir.
Hepinize mutlu çook ama çoook sağlikli ve bol iştahli bir yil diliyorum

simdiye kadar ayri miydiniz ya siz sizin adiniza sevindim hayirli olsun.. babannesi nie bakmiyomus ? belki fikir degistirir..

demin ben cam silerken imrancik oyuncaklarini birakip cam sildigim odaya gelmis. ben de o sira banyodaydim. 1 kova suyu devirdi. hali islandi bisey degil, yatak ve komidin de islandi. hemen sildim ama hafif kabarma var. kismet iste..
simdi de 40 dk uyudu ve yataginda kiyameti kopariyo. ne olucak bu cocugun uykusu ya...

hepinize sağlıklı mutlu ailenizle birlikte hayyalerinizin gerçekleşeceği bir yıl diliyorum.

bende bı kasım annesı olarak herkesın yenı yılı oncelikle bol huzurlu hayırlı sağlıklı ve mutlu geçmesı dileğiyle... kuzucuklarınızla nice güzel yıllara...

selam kızlar ne zamandır yoktum hiç sormayın drlardayım bel fıtığı olduğum ortaya çıktı bacağıma vurdu ağrısı ve uyuşma var ayaklarım ağrıyor ameliyat diyolar ama korkuyorum fizik tedaviye gidiyorum ama sanırım sonuç vermeyecek gibi görünüyor

cok gecmıs olsun

herkese ıyı saglıklı seneler dilerim

kpss ye hazırlandıgın gunlerı hatırlıyorum demek atandın. once hayırlı olsun bebegınde babasını ne ozlemıstır kuzucuk

gecmis olsun......

herkese aileleriyle birlikte mutlu sağlıklı yıllar dilerim. sonuyok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…