2010 Kasım Anneleri

Selam kizlar hasta bebeklere cok gecmis olsun. Ben giremiyorum bayadir hic vakit bulamiyorum kizim dakika yerinde durmuyor hic birsey yemiyor gece gunduz sadece emiyor doktoru sutten kes dedi erken dedim bende o zaman gunduz 2 kez eksik gece sutten kes dedi off nasil yapicaksam daraldim valla

cnm benım cok gecmıs olsun bızımde kopek dıslerı patlıcal galıba yıne ıshal oldu ıst a geldık gelelı kabızdı halbukı
sağol mügecim çok zor valla 4 gün çektik bugün düzeldi kuzum ateşi olmadı eski neşesine kavuştu bakalım diğer azıda nelerle karşılaşıcaz:KK37:
cok gecmis olsun canim hastalik hepimizde var insallah cabucak atlatirlar
sizde çok geçmiş olsun zeynepcim sağol cnmm:KK16:

bafo maşallah kızına çiroz deme canım. benimkini taşırken kollarım kopuyor.
kangurusuna koyunca sırtım ağrıyor. gayet iyi kilosu.
kızlar vitamin kullanıyor musunuz hala?
multitabs kullanmayı bıraktık ama 1 yaştan sonra da vitamin gerekli diye düşünüyorum.
şöyle adam akıllı doktora gitmek lazım.[/QUOT

1 yaşından sonra bize doktorumuz balık yağı verdi bundan sonra bunu kullanıcaz hergün 1 çay kaşığı veriyorum içini okudum beyin gelişimi gözler ve sinir sistemi için çok gerekliymiş adını veririm istersen cnmm:KK19:

Son düzenleme:
selam kızlar . bebişler hasta galiba. çok geçmiş olsun. bayadır giremiyorum. dün hamile olduğumu öğrendim. 7 haftalık hamileyim. korunuyoduk ama olmuş nasıl oldu bilmiyorum. napcam bilmiyorum. çok zor mu olur ya 13 aylık bi çocukla hamilelik acaba. kendimi zaten sıkışmış hissediyorum hiçbişeye kendime vakit bulamazken şimdi ikinciyi bekliyoruz. azra 21 aylık olcak kısmet olur da ikinci doğarsa. kafam çok karışık çok tedirginim. ama tabiki mutluyum da. kızım emmiyodu zaten. 6 aylıkken bırakmıştı. şimdi inşallah bedenen hazırımdır diyorum psikolojimi de hazırlamaya çalışıyorum bakalım.

melodi biz 3 ayda bir tup olmak uzere bi vitamin kullaniyoruz. doktor bunu yaziyor receteye.

engel, hic kotumser dusunme. boncukun yazdiklarina bak, cok tatlilar.. seninkiler de oyle olurlar insallah :) benim en ozendigim sey, yas araliklari fazla olmayan cocuklardi..
korundugun halde allah senin karnina bu bebgi yerlestirdiyse ustesinden gelebilirsin demektir. saglikli bi hamilelik, kolay bir dogum gecirirsin insallah..

selam kızlar . bebişler hasta galiba. çok geçmiş olsun. bayadır giremiyorum. dün hamile olduğumu öğrendim. 7 haftalık hamileyim. korunuyoduk ama olmuş nasıl oldu bilmiyorum. napcam bilmiyorum. çok zor mu olur ya 13 aylık bi çocukla hamilelik acaba. kendimi zaten sıkışmış hissediyorum hiçbişeye kendime vakit bulamazken şimdi ikinciyi bekliyoruz. azra 21 aylık olcak kısmet olur da ikinci doğarsa. kafam çok karışık çok tedirginim. ama tabiki mutluyum da. kızım emmiyodu zaten. 6 aylıkken bırakmıştı. şimdi inşallah bedenen hazırımdır diyorum psikolojimi de hazırlamaya çalışıyorum bakalım.

hayırlı olsun canım ikinciye de sağlıkla kavuşursun inşallah. kolay olmaz tabi ama güzel de olur. allah kolaylık versin.

Selam kizlar hasta bebeklere cok gecmis olsun. Ben giremiyorum bayadir hic vakit bulamiyorum kizim dakika yerinde durmuyor hic birsey yemiyor gece gunduz sadece emiyor doktoru sutten kes dedi erken dedim bende o zaman gunduz 2 kez eksik gece sutten kes dedi off nasil yapicaksam daraldim valla
aynen aynen...banada kes dıyorlar gıcık oluyorum. ben 2 sene emzırmeyı dusunuyrum cunku emerken aramızda o kadar guzel bır duygu olusuyorkı hıc bırakmak ıstemıyorum ama yemek olayımız bızımde ıskence....

yaa super hadı hayırlı olsun.... ıns hersey kolay gecer cok sevındık:KK49:

teşekkürler burcu bafo güzel sözler için. amin inşallah bunu da sağlıkla alırım kucağıma.zor olcanı biliyorum ama çok zor olmaz inşallah. kasım annelerinden ilk benim sanırım tek de. neyse napalım Allah sabrını da verir.

noolmus boyle ya herkes hasta yine.. zeynep sana da ayrica gecmis olsun. anne hasta olunca cocuga bakmak zaten zor olurken, omer de hasta.. neyse ki kizin var simdi noel tatili, yardim ediyordur sana.
herkese cok gecmis olsun, allh sifa versin..
bizde de 3 dis var. 4.su bi turlu cikamadi. dilinjde de pamukcuk gibi birsey oldu. agzina ne verdiysem yuzunu burusturyor. cani aciyor galiba. antibiyotik kullandik ya o yuzden mi oldu acaba ?

dilek niye sohbetimizle dalga geciyon nan alla alla :KK37:
kübracim imranada gecmis olsun bu ara nekadar cok hastalandi cocuklar rabbim hepsine sifa versin

canim hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin
merak etme canim sen tek degilsin senle beraber dört oldu masallah hamileler cogaliyor:KK9:

bafo maşallah kızına çiroz deme canım. benimkini taşırken kollarım kopuyor.
kangurusuna koyunca sırtım ağrıyor. gayet iyi kilosu.
kızlar vitamin kullanıyor musunuz hala?
multitabs kullanmayı bıraktık ama 1 yaştan sonra da vitamin gerekli diye düşünüyorum.
şöyle adam akıllı doktora gitmek lazım.[/QUOT

1 yaşından sonra bize doktorumuz balık yağı verdi bundan sonra bunu kullanıcaz hergün 1 çay kaşığı veriyorum içini okudum beyin gelişimi gözler ve sinir sistemi için çok gerekliymiş adını veririm istersen cnmm:KK19:

özelime yazar mısın canım. bende dr. gidince sorayım.

melodi biz 3 ayda bir tup olmak uzere bi vitamin kullaniyoruz. doktor bunu yaziyor receteye.

engel, hic kotumser dusunme. boncukun yazdiklarina bak, cok tatlilar.. seninkiler de oyle olurlar insallah :) benim en ozendigim sey, yas araliklari fazla olmayan cocuklardi..
korundugun halde allah senin karnina bu bebgi yerlestirdiyse ustesinden gelebilirsin demektir. saglikli bi hamilelik, kolay bir dogum gecirirsin insallah..

dr. ne diyecek bakalım erende balık yağı kullanıyormuş. birde ben demir ve kan ölçümü yapılsın istiyorum.

canım rabbim istemediğiniz halde nasip etmiş size kolaylığını veriri elbet.
çalışmıyorsan daha iyi.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

haklısınız hemde çok ama inan melisayı düşünüyorum.boşanma gibi bişey olsa kızımı bana vermezler,bide ben kendim istedim eşimi,ailem destek olmaz.gerçekten görmek gerek benim yaşadıklarımı o zaman anlarsınız..

canım bu anlattıkların bile neler yaşadığını tahmin etmem yetiyor. işin özeti eşin dahil seniz eziyorlar.
sana söz hakkı tanımıyorlar. evlnemden eşini tanıyamadın mı? ailesine bir bakmadın mı?
boşan demiyorum ama buna nasıl tahammül edebiliyorsun bilmiyorum. elbet çok zordur.
ben bile burdan anlattıklarına sinir oluyorsam sen ne haldesindir.
çocuğu bana vermezler demişsin ama o yaşta bir çocuk anneye verilir.
ailen nasıl destek olmaz bu durum daha mı iyi.
kızın biraz büyüyene kadar bir meslek edinmeye bak.
ekonomik özgürlüğün olursa boşandığında çocuğu alma şansın yükselir.
tabi boşan demek haddime düşmez ama böyle bir adamla hayat nasıl çekilir bilmem.
rabbim eşine ve kv. yüreğine merhamet ve sevgi versin.

slmm kızlar nasılsınız ne var ne yok:KK16:
bu sıralar çok fenayız kayra perşembe gecesi çok ateşlendi hiç uyumadı cuma günü ilk işim doktora götürmek oldu azı dişimizin biri patlamış diğerleri yolda şişmiş damakları :18:3-4 gün ateşi sürer dedi doktor bugün 3. gün hala halsiz ateşli ve uyku modunda oğlum gelemedi kendine sizde durumlar nasıl hastalık vs.. yoktur umarım:nazar:

geçmiş olsun size de.
benim oğlumda öksürmeye başladı. tam düzeliyor tekrar başlıyor.
deli olucam.

eve gıdınce eklerım ıns.

tesekkurler cnm sımdı de ıshal oldu ılactan mı dısten mı bılemedık

bız burda dra getırdık detaylı baktılar ben hıc vıtamın vermemıstım o zyuden florur, vıtamın ve omega 3 verdı 2 haftadır basladık

geçmiş olsun düzeldi mi ishaliniz?
benimkininde dün kakası tuhaftı. 3 kere bezden taşarcasına yaptı.
bu aralar salgın var diyorlar.

aaa ne güzel bir haber 2. meleğin yolda demek ikisi bir büyür senin için hayırlısı buymuş demek 2 çocuklu olmak değişik bir duygu tadınca görüceksin :)):KK16:

dr. ne diyecek bakalım erende balık yağı kullanıyormuş. birde ben demir ve kan ölçümü yapılsın istiyorum.

çalışmıyorsan daha iyi.

canım bu anlattıkların bile neler yaşadığını tahmin etmem yetiyor. işin özeti eşin dahil seniz eziyorlar.
sana söz hakkı tanımıyorlar. evlnemden eşini tanıyamadın mı? ailesine bir bakmadın mı?
boşan demiyorum ama buna nasıl tahammül edebiliyorsun bilmiyorum. elbet çok zordur.
tabi boşan demek haddime düşmez ama böyle bir adamla hayat nasıl çekilir bilmem.

geçmiş olsun size de.
deli olucam.

cnmm özelden yazdım adını :))

çalışmıyorsan daha iyi.

geçmiş olsun size de.
deli olucam.

amin tek dileğim o..haa olaydan 2 gün sonra eşim annem küsmüş dedi,dedim niye tabi senin yüzünden dedi.ağlamışta neymiş ben melisa boğulunca suratımı asmışım,dedim tövbe benmi suratımı asmışım,yanlış anlamasın diye o halde melisa babanneye git dedim.bi daha yaklaşmazmış,elini bile sürmezmiş melisaya.eşim anne o öyle yapmaz demiş,bende eşime yapmadığım şey için yargılanıyorum dedim.başkası olsa ağzının payını verirdi ama ben ses bile çıkarmadım allah şahit ne suratımı astım nede bişey dedim.biliyorum benim derdimi dinlemek zorunda değilsiniz ama paylaşacak kimse olmadığı için burada paylaşıyorum:KK17:

yabangülüm anlat canım dinlerim ben.
allahım kadın nasıl kendini acındırıyor. yahu evladın boğulma tehlikesi atlatmış.
kalkıp göbek mi atsaydın karşısına geçip gülse miydin?
sen yine iyi davranmışsın kendimi düşünemiyorum.
benimkide yazın kamyonete bindiricem diye düşürmüştü.
allahtan fazla ağlamadı yere düşünce, yavaş düştü.
surat yaptım biraz ama hemen tansiyon çıkmanın arkasına saklandı.
dua etsin canı çok yanmadı kıaymeti kopartırdım.
ben çok şükür bugüne kadar çocuğumu düşürmedim.
başkasıda dikkat etsin. :KK47:

yabangülüm anlat canım dinlerim ben.
allahım kadın nasıl kendini acındırıyor. yahu evladın boğulma tehlikesi atlatmış.
kalkıp göbek mi atsaydın karşısına geçip gülse miydin?
sen yine iyi davranmışsın kendimi düşünemiyorum.
benimkide yazın kamyonete bindiricem diye düşürmüştü.
allahtan fazla ağlamadı yere düşünce, yavaş düştü.
surat yaptım biraz ama hemen tansiyon çıkmanın arkasına saklandı.
dua etsin canı çok yanmadı kıaymeti kopartırdım.
ben çok şükür bugüne kadar çocuğumu düşürmedim.
başkasıda dikkat etsin. :KK47:

:KK16: teşekür ederim canım..surat yapmadım ben allah biliyor,ama yapsaydım en azında yaptımda küsmüş olurdu:KK47:

yabangülüm sen patik filan örüyorsun, birde örgü bebek filan yapıyordun.
onlardan yapıp satsana. paranıda at bir kenara olmaz mı?

:KK16: teşekür ederim canım..surat yapmadım ben allah biliyor,ama yapsaydım en azında yaptımda küsmüş olurdu:KK47:

Yapsaydın keske canim zaten yapmasanda yapti diyorlar ne olsa ya anlamadığım senin sinde orda degilmiydi anne yapmadı. Niye kusuyorsun yada seker neden veriyorsun diyemedi de geldi bide gönlünü mu al demeye getiriyor.off Allah yardimcin olsun arkadasim isin zor bu aileyle daha öncekileri de hatirliyorum anlat rahatliyor ne olucak sanki

Hayirli olsun canim Allah sagsalim kucağına almayi rahatliklada yavrularını büyütmeyi nasip etsin

Bayramlar kimse ugrayamiyo herkes topige. Bend tek ben giremiyorum zannediyordum.kizlar kan testi yaptirdiniz mi biz de kan demir degerleri cok düşük sizlerin nasil idrar yolundan kurtulamadık birde bu cikti iyi mi

X