sagol melodicimgünaydın zeyn geçmiş olsun oğluşunla sana.
bu hastalıklar geçmiyor bir türlü.
canım mama veriyor musun yani devam sütü içiyorsa sadece ondan içsin.
iştahı yoktur şimdi.
benimkide bir kaçgündür iyiydi. dün burnu akmaya başladı.
gece üzerini açıyor üzerinde tulumu var ama üşüyor sanırım. bugece elektrik sobasını yaktım.
oda havayı kurutuyor diye gece bir ara kapattım.
sobanın üzerinde cezvede su var ama yeterli buhar olmuyordur.
napsam ki?
sagol melodicim
bugün zaten sadece su ve devam mamasi verdim onlarida cikartti dedigin gibi istahi olmaz yedirmek icin zorlamiycam
sizede gecmis olsun ömerde hic üstünü örtmüyor sonra gelsin hastaliklar kis bitene kadar bu duruma alismak zorundayiz
iyiyim infox cum. nolsun bugün çalışıyorum oğlum da kreşte.
ay bu aralar benimki huysuz biraz. istediği olmayaınca ciyak ciyak bağırıyor.
kendini arkaya kanırtıp atmaya çalışıyor.
bana kızdımı yüzümü tırmalıyor ve gözlüğümü fırlatıp atıyor. sürekli elinden tutup evde gezelim istiyor.
tabi zaten bütün gün yoruluyorum akşamda oturup oynasın istiyorum yok.
birde çamaşır makinasına takıldı bu aralar.
çalışırken seyetmeye bayılıyor.
durumlar böyle yani.
aynı bunlar ya...istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor...bana değilde daha çok babasına....bazen ağlama işini çok abartıyor katılacak diye korkuyorum.... sinirlendimide vuruyor....beni kızdırmak içinde yapmasını istemedğim şeylerin yanına gidiyor bekliyor ben gelip ona kızayım diye
çamaşır mak. bizmkide sever dün bağladığım ipi çözdü dolabın kapısını açtı sonra makinanın kapağını açtı...bizmki gömme dolap içnde o yüzden pek bakmaz sadece ben çamaşır atarken içine girer :) yalnız pek izletme derim dönen şeyleri izlemek risklidir...çam. makinası pervaneler vs...
akşam senden ilgi bekliyor işte..bizde öyleyiz...kafam dolu geliyorum eve oda kitap getiriyor ooku diye bazen okuyorum bazen ilgilnemiyorum
slmm nasılsınız ?buaralar girip ne okudum ne yazabildim.iki gündür uyuyamıyorum omzumun ağrıları başladıtam uykuya dalacam deniz başlıyor ,onun üzerini örtme savaşıyla gece bitiyor ben de hacıyatmaza dönüyorum tabii,iyiden kafayı sıyırıyorum ben artık 7/24 bebek ,ev işleri ..kendime vakit yok gene ,unutkanlığım artmaya başladı.gecen bulaşık makinesini boşaltma derdindeyim deniz e rahmen,tek cezve kaldı onu da yukarı snra koyarım dedm çay demlemiştim bir yandan ,ayy oturup bir dinleneyim çayı mı içeyim dedim bir bakdım ben bardağa değil cezveye çay dolduruyorum,en son aklımda onu yerleştirmek vardıya sen git cezveye çay koy ,güleyim mi halime ağlayım mı bilemedim...neyse benden böyle deniz in alttan 3. dişi çıkdı,4.için izdıraplardayız.hepinize kolay gelsin.hasta olanlar varmış unutmadan geçmiş olsun canlarım....
zeynep geçmiş olsun üşüttünümüzmü bu sıra bağırsak enfeksiyonu var bir kaç kişiden duydum ishal kusma gidiyor...dikkat edin....
kübra ve zeynep sohbetinize hayran kaldım oğlan anaları sizi
bafo bizde de 3 diş vardı ..bugun 4. çıktı sonunda...her diş için 3-4 ay beklersek yandık :26:
melodi senden ne haber bacım...
yabangülüm bana kırılma ama sana çok kızıyorum inanki.
yemişim huzurunu çocuğuna bişey olursa ne huzuru ne kocası gözüm hiçbirşey görmez.
sen çok hatalı davranıyorsun. kocan anacı çocuğunun boğazına ikidir yiyecek kaçıyor, çocuk boğulcak gibi öksürüyor,
adam hala annesine ses etmiyor.
sen neden herşeye boyun eyiyorsun.
cidden senin için çok üzülüyorum eşime bahsediyorum kv. den inan sinir oluyor.
kv. hiç vicdan yok eminim orda torunu öksürüyor kadın torununu azarlıyor.
sen buna ne kadar katlanmayı düşünüyorsun bilmiyorum ama ben bile sinir oluyorum.
propun sana söylediklerini hatırla istersen.
bana kırılma canım ama anne olunca bebek ve annesine kıyamıyorum.
slmm kızlar nasılsınız ne var ne yok
bu sıralar çok fenayız kayra perşembe gecesi çok ateşlendi hiç uyumadı cuma günü ilk işim doktora götürmek oldu azı dişimizin biri patlamış diğerleri yolda şişmiş damakları :18:3-4 gün ateşi sürer dedi doktor bugün 3. gün hala halsiz ateşli ve uyku modunda oğlum gelemedi kendine sizde durumlar nasıl hastalık vs.. yoktur umarım
bafo kızının resmi yok mu kasım fıstıklarına koysana canım.
benimkini eklemiştim.
kabızlık için ıspanak kayısı yedirebilirisn. dişten kabız olmuştur.
kayısı bizde işe yaramadı ama yaz olduğu için semizotu yedirdim çok iyi gelmişti.
ıspanakta iyi olur diye düşündüm.
bafo maşallah kızına çiroz deme canım. benimkini taşırken kollarım kopuyor.
kangurusuna koyunca sırtım ağrıyor. gayet iyi kilosu.
kızlar vitamin kullanıyor musunuz hala?
multitabs kullanmayı bıraktık ama 1 yaştan sonra da vitamin gerekli diye düşünüyorum.
şöyle adam akıllı doktora gitmek lazım.
slmm kızlar nasılsınız ne var ne yok
bu sıralar çok fenayız kayra perşembe gecesi çok ateşlendi hiç uyumadı cuma günü ilk işim doktora götürmek oldu azı dişimizin biri patlamış diğerleri yolda şişmiş damakları :18:3-4 gün ateşi sürer dedi doktor bugün 3. gün hala halsiz ateşli ve uyku modunda oğlum gelemedi kendine sizde durumlar nasıl hastalık vs.. yoktur umarım