2010 Kasım Anneleri

bencede zorlama heveslendirebilirsin sadece....akadaşımın bbeği 18 ayda yürüdü....elbet yürüyecek muhtemelen senin fıstık bir anda ayaklanıverecek bak görürüsün...
işallah canım işallahhhh.
canim hic üzülme yakinda yürür sen hizina yetisemessin
valla çok hevesleniyorum ama bakalım ne zaman tam anlamıyla yürüyecek
ellerinden tutunca her yere gidiyor,zorlamıyorum fazla zaten yaza çok var daha.yaz yürüsün oda yeter:)

bilmiyorum neden böyle oldu,büyük bi ihtimalle korktu diye düşünüyoruz.komşunun oğlu var efe,melisa efe maşallah yapıyormuş,melisada yapıyormuş maşallah diye diye cesareti geldi.ama tabi emeklemeyi daha çok tercih ediyor.

Selamlar;
heryer bomboş msn topik nerdesiniz anneler?
Ufaklıklar boş bırakmıyor di mi? çalışanlarda durum belli her an giremiyoruz.
Biz iyiyiz durumlar iyi bugün karda düştü buraya.
Akşamı iple çekiyorum eve gidip uyumak için

selam güzel anneler size bir haberim var Allahın izniyle 2012 eylül anası oluyorum hamileyiiiiiiiim ama çok korkuyorum nasıl baş ederim iki yaramazla bilemiyorum esila hala bana uykusuz geceler yaşatırken bir bebek daha ne olacak halim bilemiyorum çok korkuyordum hamile kalanları duydukca korktuğum başıma geldi Allah hepimizin yardımcısı olsun

barays haklısın bebişler büyüdükçe nefes aldırmıyor sanırım.

deryacık tebrik ederim canım. zor olacak elbet. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ben korkmayım o zaman.
2. çocuk istemiyorum kesinlikle.

hayirli olsun canim rabbim tamamina erdirsin

bende ikinci çocuğu istiyorum ama yaprak beni yeterince yoruyo,biraz büyüyünce düşünücem artık.kardeş güzel bişey yalnız kalmasını istemiyorum.

derya burdada benden önce davranmışsın......:) burdan da hayırlı olsun diyeyim.....

e bir hayırlı olsunda bana deyiverin kızlar

melodi kesinlikle deme....benim başıma gelmez hiç deme :) zira ben dedim ve başıma geldi

oh masallah guzel haberler var..
alllah saglikli bi hamilelik ve dogumun ardindan nur topu gibi hayirli evlatlar versin size..
ben de sozde yas araligi olsun istemiyordum ama simdi adetim gecikse odum kopuyor ne yalan soyleyeyim. hamileligimde bazi sorunlar yasamistim. sanirim ayni seyleri 2. sinde de yasamaktan korkuyorum.
bu korkuyu ne zaman atlatirim bilmiyorum ama kocam simdiden kardes hakkinda konusmaya basladi bile..

bu arada butun gundur imranin kusmuklariyla ugrasiyorum. cok sIk hastalaniyor nedense.. usutuyor galiba. allah caresiz dert vermesin..

biz de dahalik yurumuyoruz. butun aile dort gozle bekliyor ama tutunmadan durmuyor bile. aslinda bi iki ay oncesi durmaya cabaliyordu bir kac saniye duruyordu seviniyordu. ama artik o da yok.. bekliyoruz bakalim.. son unlerde konusma cabalari var. soyledigim seyi taklit etmeye calisiyor bana cevap veriyor yahu :)

Son düzenleme:

dilekcim hayirli olsun masallah hamileler cogaldi rabbim tamamina erdirsin

nasıl yaaaaa sende mi hamilesin?
kızlar korunmuyor musunuz yada eşiniz.
ben kesinlikle diyorum büyük konuşmayım ama maddi olarak mümkün değil.
manevi olarakta hem çaklış hem ev çocuk dağıldım bile.
bakacak kimsem yok biliyorsunuz. bir bebek daha yapıp kreşe veremem.
rabbim isteyenlere nasip etsin.

benimkide yürümüyor daha bakalım bekliyoruz.
canım kusması üşütmesinden mi dr. sordun mu?
benimki soğukta gidip geliyor otobüslerde pek kustuğu yok.
bişeyler naltmaya çalışıyor çok tatlı oldu kuzucuklar.

bebişlerin konuşmaları ne alemde?benimki herşeyi anlıyo anlatıyo,kaç yaşındasın deyince bir diye gösteriyo ama konuşmaya niyeti yoyk.baştan çok güzel konuşuyodu herşeyi söylüyodu bu ara durdu niye bilmiyorum.

yeni şeyler öğreniyor.
mesela bitti diyor. süpürgeye vuuuuuuu diyor.
anlatınca dinliyor.
ama bildiği bazı şeyleri unutuyor.
mesela çiş nerde deyince gösterirdi şimdi ağzını gösteriyor.
ben nerde olduğunu söyleyip gösteriyorum.
çok fazla kelimesi yok ama kendince bişeyler söylüyor.
şimdi tatilde benimle olacak daha çok ilgileneceğim.

Slm anneler
İnfox ve Derya hayırlı olsun yeni minikleriniz Allah saglikla kucağınıza almak nasip etsin
Benim oğlumda yürümüyor gündüz sadece 1 defa zorla uyutabiliyorum yürümüyor ama sürekli sehpa üstlerine çıkıyor çekmece icine giriyor eline geçirdiğini atıp attım diyor
Bende iyice ev hanımı oldum bu yaramazlar kimse basedemez diye bırakamıyorum yavrumu en iyi ihtimal 3 yaşındayken falan çalışabileceğim tekrar sanırım

doktora goturmedim melodi. midesi cok hassas oldugu icin oksurdugu zaman icinde ne varsa balgamla beraber cikariyor. aslinda balgamini cikardigi icin sonra rahatliyor ama yine de zor iste. camasir ustune camasir yikiyorum ben de 2 gundur.. yarin zaten masaj icin doktora goturecgiz, dra danisirm. ateslenmeyiunce drlar ciddiye bile almiyorlar, kontrol ediyorum ateslenmedi. bazi cocuklar oksurduklerinde kusarmis normal diyorlar. ben bile cok oksurdugumde midem kalkiyoir. tabi ki ben cikarmiyorum ama rahatsiz oluyorum. imran bana cekti heralde.
ama o balgam niye oluyor surekli onu anlamadim ben.

valla ha sanki 12 ay dedin mi yurumeye mecburmus gibi.
aaa daha yurumuyo mu, bizimki kosuyooo!
ben de masallah diyorum ne diyim :)
bizimkinin cenesi taklit etmekten ibaret. bilincli olarak sanirim sadece baba diyor. bitti, attim falan demiyo hic.

Son düzenleme:
balgamı çıkartması çok iyi düşünmemlazim.
çok zolur çamaşır yıkamak ama napsın kuzum rahatlıyor.
ay o yürme konusunda kv. beni sinir atmişti.
benim çocuklarım şu kadarlık yürüdü bilmem ne.
bana ne ya bu benim oğlum canı ne zaman isterse yürür.
annem tembel dedi 1-2 sefer deme öyle çocuğuma dedim.
ne zaman isterse yürüsün dedim. mesela hala komando gibi emekliyor.
benimkide hep baba diyor anne yok. bide lambaya ba diyor.
hala resim bekliyorum senden imranın.

evim cok kucuk. camasir yikamak sorun degil ama asmak buyuk sorun benim icin.
ne balkonum ne de fazla bi odam var. biktim evin her yerinde camasir gormekten. hala ev bekliyoruz biz de..
imranin resmini insallah ikimiz de burda oldugumuzda ekleyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…