2010 Kasım Anneleri

teşekkür ederim kızlar ama u sorunu aşıp bir bebek daha istiyorum allahım kısmet ederse herşey biz insanlar için allahım dermansız dert vermesin bazen üzülüyorum ama sonra hemen toparlıyorum kendimi moral çok önemli

selam kızlar
bayagıdır gırmıyorum özlettiniz ha
işyerinde acaip yoğunuz daha doğrusu ilgilendiğim servis değişti diyebilirim
hepiniz iyisinizdir inşallah bi daha ne zaman gelirim Allah bilir :) kendizine yavrularınıza cici bakın

Sağol Melodi...Evet 1 yıllık öğretmenim...Öğretmen olmanın en güzel tarafı bebek 2 yaşına girinceye dek istediğin zaman bir dilekçeyle ücretsiz izin alabiliyorsun...Ben senin bebek büyütme maceranı takip ediyorum ve çok zorlandığını tahmin edebiliyorum...bebişini minicikken kreşe verdin...Rabbim yardımcın olsun bebeğine bakanlara merhamet ve sevgi versin gerçi bebişin sevilmeyecek gibi değil maşallah:))Öptüm sizi...
simdiye kadar ayri miydiniz ya siz sizin adiniza sevindim hayirli olsun.. babannesi nie bakmiyomus ? belki fikir degistirir..
Evet canım bebeğim 20 günlükken atandım ve İstanbula geldim...Şimdi kuzum 14 ayının içinde...Babannesi cins bir insan onun yüzünden eşimle birbirimize girdik kaç defa...bakmaması daha iyi...ama inşallah güvenilir bir bakıcı bulurum dua edin sizlerde...Mis kokulu kuzunu öp benim için...
Geçmiş olsun canım ya...Bir arkadaşım bebeği 2 aylıkken ameliyat oldu çok iyi şimdi...İnşallah tedavin sonuç verir ve tez zamanda iyileşirsin...Bu arada 2. bebişi düşünmeye başlamışsın bile hayırlısı:)) bana hala çoooook uzak geliyor...Bebişe öpücükler...
kpss ye hazırlandıgın gunlerı hatırlıyorum demek atandın. once hayırlı olsun bebegınde babasını ne ozlemıstır kuzucuk

Selam Bafocum evet atandım çok şükür, Teşekkür ederim...kızımla 39. hafta girdiğimiz sınavda 120 sorunun 110 tanesini doğru cevaplayıp 90 aldık:)) Babasına accayip düşkün bir kız büyütüyorum uykusunda bile BABAMMMMM diye sayıklıyor o derece yani:))Zor bir hayat beni bekliyor Trabzonda kimsem yok çünkü ama hamileliğimde olduğu gibi yine sizler yarenlik edersiniz bize inşallah...Kuzucuğa öpücükler...

Merhaba Sevgili Kasım Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Kasım Anneleri, bu kalp Kasım Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

selam arkadaşlar nasılsınız,topik terkedilmiş nerdeyse.bende giremiyorum gerçi,kızım hasta oldu.2 gündür hast.geçiyor günümüz.ishal,kusma,ateş ne ararsan var işte.dün çok hastaydı başını bile kaldıramıyordu.bu gün iyi ama hiç bişey yemiyor,sabahtan beri aç.sadece emiyor oda tek göğüs ne kadar süt olabilirki.boğaz enf.üstüne dişte eklenince ağır oldu biraz.akşam dudağımı ısırdı cadı:)şu an şiş bi dudakla oturuyorumresmen etini kopardı.her sinirlendiğinde bi yerimi ısırıyor.

merhaba arkadaslarrrrr

doğumdan sonra gıremedım.. oğluşumda yaşını geçti.. zaman nsl gecmış anlamadımm...

dunden berı oğlum hasta sureklı kusuyor.. ishal - halsizlikk.. çok az yıyıp içiyor..

varmı böyle salgın hastalıga yakalanann ???

sonuyok geçmiş olsun canım. inşallah kısa zamandaiyileşip 2. bebeğine kavuşursun.

yabangülüm ve na35 sizde çok geçmiş olsun.
nz dr. gittin mi?
ishal ihmale gelmez.

hllyvz biz hala kreşteyiz daha zor olmaya başladı.
bana çok bağlandı sabahları ayrılmak istemiyor kuzum. babası bırakıyor hep ağlıyormuş.
çok zor çalışan anne olmak.

çok tşkkr cnm.

doktor pek bişiy yapmıyo.. bu kusma bıkac gunde gecıcekmış. bı toz var onu ıceceklerıne karıstırıyorum. bunun dısında bol sıvı verıyoruz. allahım nakar zormuş bebek büyütmek

yabancim gecmis olsun canim
teşekür ederim canım.

saol canım,götürdük doktora 3 gün serum takıldı geçti çok şükür.ama halsizlik var hala,doktor ağır atlattı o yüzden öyle dedi ama içim hala rahat değil.melodi ky.niye bakmadı tuğraya?

bizde aile boyu gribiz.yaprak da öksürüyo hapşırıyo bir bu eksikti zaten kafası yerden kalkmıyo.
bebişlere toptan geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşirler.

selam kızlar nasılsınız. çok uzun zaman oldu uğrayamadım. İşler çok yoğun evdeykende sadece masalla ilgileniyorum. Kızımın 16 tane dişi çıktı çok dişli olacak bu kız:) yürüyor hatta koşuyor ve bana hayatı çok zor kılıyor. Neyse her hali güzel bu fıstıkların. Salgın hastalık varmış kızlar çok dikkat etmemiz gerekiyor eşimde hasta oldu ama allahtan bugün antalyaya gitti toplantıya böylece kızımdan uzak olacak bunun içinm sevinirmi insan seviniyor işte herşey yawrularımız için. Çalışmak çok zor kızlar ama bana iyi de geldi dışarıda en azından kafanı dağıtıyorsun biraz. 24 saat bebek bakmak bana göre değilmiş. Pisikolojim bozulmuştu ücretsiz izindeyken. Umarım herkes iyidir okuyamıyorum forumu sadece sizi ve sohbetlerimizi çok özledim keşke fırsat bulabilsem kendinize iyi bakın bebişlere daha da iyi

ooo kimseler gelmiyor artık buralara.işallah herkes iyidir,14 aylık olup yürümeyen bebek varmı?melisa yürümeye çok hevesliydi,hatta kendi kendine ayağa bile kalktı ama şimdi ne yürümek istiyor nede kalkmak.hadi yürü diyince kendini yere atıyor,korkuyor düşecek diye.ne zman yürüyecek bilmiyorum korkutuyor bu durum beni.bende 1,5 yaşında yürümüşüm annem öyle diyor ama çok canımı sıkıyor bu durum,ne yapabilirim yürümesi için.

bence hiç zorlama iyice korkmasın kendi hazır olunca yürür zaten.boşunada kafana takma kafaya takılcak bişey değil bi ayaklansın görürsün sen pişman edicek seni

bencede zorlama heveslendirebilirsin sadece....akadaşımın bbeği 18 ayda yürüdü....elbet yürüyecek muhtemelen senin fıstık bir anda ayaklanıverecek bak görürüsün...

canim hic üzülme yakinda yürür sen hizina yetisemessin

selam kızlar artık çok ısısz kaldı buraları herkes face de mi takılıyor artık.
bende oğlum yürümüyor diye kafama taktım dün. aslında hiç takmıyordum ama acaba beslenmesinde eksik bişey mi var diye düşünmeden edemedim. benimki yürümeyi seviyor ama parmaklarımı tutup yürüyor. akşam yorgun olduğu halde yürümek istiyor deli gibi bir sağa bir sola dönücem diye yıkılıyor ama gülüyor.
biz dur dur oynuyoruz. babası hadi dur diyor dur dur dur diye söylüyor oda bir süre durup kendini bırakıyor ama hoşuna gidip gülüyor.
yabancım ben ve eşim yaşımızda yürümüşüz ama oğlum bize çekmemiş. sağlıklı olsunda daha zamanı var. elbet yürüyecek bu günleri özleyeceğiz dönüşü yok. keyfini çıkar üstleme oyun haline getir. sanırım halası düşürdü diye korktu.
örümceğe koyabilirsin. yada bulabilirsen ilk adım arabasında yürütebilirsin.
ellerinden tutup yürütmeyi dene ama istemezse zorlama.

merhabalar. 2009 ekim annesiyim ben... konunuza bakınca gördüm. benim oğlum 14 bitti, 15 den bir kaçgün almıştı ki birden yürümeye başaldı. aslında çok korkardı. bizde merak edip duruyoduk.. ama bir gün birden bire ellerini bırakıp yürümeyi denedi. ogün bugündür peşinde koşturmaktan kilo alamıyorum :))))
çok yakındır yürümesi emin olun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…