Sağol Melodi...Evet 1 yıllık öğretmenim...Öğretmen olmanın en güzel tarafı bebek 2 yaşına girinceye dek istediğin zaman bir dilekçeyle ücretsiz izin alabiliyorsun...Ben senin bebek büyütme maceranı takip ediyorum ve çok zorlandığını tahmin edebiliyorum...bebişini minicikken kreşe verdin...Rabbim yardımcın olsun bebeğine bakanlara merhamet ve sevgi versin gerçi bebişin sevilmeyecek gibi değil maşallah:))Öptüm sizi...hllyvzcum hayırlı olsun tayin işin. öğretmensin sanırım. izne ayrılacak olman iyi olmuş.
sizin ne güzel ücretsiz izin hahınız var. bizde en fazla 1 ay izin veriyorlar.
daha fazla istersen işten çıkarırlar.
bakıcını iyi araştır vaktin olacak nasıl olsa.
iştah için şurup vardı eczanede. dr. sorsaydın.
Evet canım bebeğim 20 günlükken atandım ve İstanbula geldim...Şimdi kuzum 14 ayının içinde...Babannesi cins bir insan onun yüzünden eşimle birbirimize girdik kaç defa...bakmaması daha iyi...ama inşallah güvenilir bir bakıcı bulurum dua edin sizlerde...Mis kokulu kuzunu öp benim için...simdiye kadar ayri miydiniz ya sizsizin adiniza sevindim hayirli olsun.. babannesi nie bakmiyomus ? belki fikir degistirir..
Geçmiş olsun canım ya...Bir arkadaşım bebeği 2 aylıkken ameliyat oldu çok iyi şimdi...İnşallah tedavin sonuç verir ve tez zamanda iyileşirsin...Bu arada 2. bebişi düşünmeye başlamışsın bile hayırlısı:)) bana hala çoooook uzak geliyor...Bebişe öpücükler...selam kızlar ne zamandır yoktum hiç sormayın drlardayım bel fıtığı olduğum ortaya çıktı bacağıma vurdu ağrısı ve uyuşma var ayaklarım ağrıyor ameliyat diyolar ama korkuyorum fizik tedaviye gidiyorum ama sanırım sonuç vermeyecek gibi görünüyor
kpss ye hazırlandıgın gunlerı hatırlıyorum demek atandın. once hayırlı olsun bebegınde babasını ne ozlemıstır kuzucuk
sonuyok geçmiş olsun canım. inşallah kısa zamandaiyileşip 2. bebeğine kavuşursun.
yabangülüm ve na35 sizde çok geçmiş olsun.
nz dr. gittin mi?
ishal ihmale gelmez.
hllyvz biz hala kreşteyiz daha zor olmaya başladı.
bana çok bağlandı sabahları ayrılmak istemiyor kuzum. babası bırakıyor hep ağlıyormuş.
çok zor çalışan anne olmak.
teşekür ederim canım.yabancim gecmis olsun canim
sonuyok geçmiş olsun canım. inşallah kısa zamandaiyileşip 2. bebeğine kavuşursun.
yabangülüm ve na35 sizde çok geçmiş olsun.
nz dr. gittin mi?
ishal ihmale gelmez.
hllyvz biz hala kreşteyiz daha zor olmaya başladı.
bana çok bağlandı sabahları ayrılmak istemiyor kuzum. babası bırakıyor hep ağlıyormuş.
çok zor çalışan anne olmak.
ooo kimseler gelmiyor artık buralara.işallah herkes iyidir,14 aylık olup yürümeyen bebek varmı?melisa yürümeye çok hevesliydi,hatta kendi kendine ayağa bile kalktı ama şimdi ne yürümek istiyor nede kalkmak .hadi yürü diyince kendini yere atıyor,korkuyor düşecek diye.ne zman yürüyecek bilmiyorum korkutuyor bu durum beni.bende 1,5 yaşında yürümüşüm annem öyle diyor ama çok canımı sıkıyor bu durum,ne yapabilirim yürümesi için.
ooo kimseler gelmiyor artık buralara.işallah herkes iyidir,14 aylık olup yürümeyen bebek varmı?melisa yürümeye çok hevesliydi,hatta kendi kendine ayağa bile kalktı ama şimdi ne yürümek istiyor nede kalkmak .hadi yürü diyince kendini yere atıyor,korkuyor düşecek diye.ne zman yürüyecek bilmiyorum korkutuyor bu durum beni.bende 1,5 yaşında yürümüşüm annem öyle diyor ama çok canımı sıkıyor bu durum,ne yapabilirim yürümesi için.