- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uufff bu azı dişler bizi mahvetti yaaa... oğlum huysuz yemek yemk istemiyorr gece uykuları cok problemli vee ateşş . bütün dişler ardı ardına geliyor ya böyle bişey varmı yazık yavruma..1 ay içinde 2 tane azı çıkardı 3.sü yolda bir türlü patlatamadı böyle olunca tabi kuzum temelli huysuzlanmaya başladı.toplam 10 tane dişimiz var tabi son azı dişimizi saymassak.pufff geceleri gözlerini açamıyor yavrum ama avzı cıktığı kadar bağırıp ağlıyorr nolcak su kuzumun halii yaa şu dişler bi cıksada rahatlasak artık
bu arada doğum günümüzüde arife gününden önce kutladık bizde artık 1 yaşımıza girdik
mustela kullandım. ceradolin kullandım. şimdi sebamede döndüm.
kızlar dr bize szu çiçeği aşısını şimdi yaptırın dedi. 15 aylıkkendi aslında. ama salgın var yaptırın dedi. cuma yaptırıcaz.
geçmiş olsun kuzuya. su çiçeği için bir şey söylemedi sağlık ocağı. bizimde cuma aşımız var.idrar yolu iltihabı olmuşuz dr iğne verdi. kan, d vit damlalarına artık gerk yok dedi. 13 aylıkken suçiçeği aşısını da olucaz az kaldı yani...
kızlar bizde de durum aynı, uykuya direniyor, üstünü açıyor sırtı buz gibi oluyor, bu kışı hastalanmadan atlatalım da... hmm bir de bağışıklığımız alt sınır seviyedeymiş bizim durum böyle...
yarin hayatimin gunesinin dogum gunu..
allah'tan gelen en kiymetli hediyem tam 1 senedir evimizi aydinlatiyor.. sukurler olsun.. anne olmayi nasib ettigi, bana dunyanin en muhtesem bebegini gonderdigi icin allahima sukurler olsun..
benimkinin uyku tulumu üzerine battaniye örtüyorum. ev soğuk diye ona bişey demiyor ama dün banyo yaptı diye abarttım. sobada yakmıştık ama sıcaklık 18 dereceydi.
çok ince giyiniyormuş canım. barı ayaklı bodylerden giydir.
benimkide yatakta dolaşıyor bazen üstünü kontrole gittiğimde bakıyorum çok komik yatıyor eşimle gülüyoruz. kafasını yatağın köşesine dayıyor. bazen enlemesine yatıyor sıkışınca ağlıyor.
dün 40 dk. uyudu ilk defa.
anesi seni özlüyor napsın benimkide babası evdeyse uyumuyor.
geceleri babayı görmüyor.
aymes kızdım sana vurma kıçına kıs yazık yaaaa napsın sana naz yapıyor kuzucuk.
insan uyusun biraz iş yapsın istiyor ama yapacak bişey yok.
uyku sorunu neyseki sadece bizde yokmus :)
gecesi gunduzu farkstmiyor, nefret ediyor resmen uykudan. uykuya dalma yani dalamama yonundenbana vekardeslerimecwkmis. onu anliyorum da, uyuduktan 10-15 dk sonra aglayarak uyanmAsini anlayamiyorum. gece de oyle. agrisi var desemher allahingunu bi yeri agarmiyordur heralde. bilmiyorum yani..
imran da cok donuyor. kafasini sokuyor kenar koseye nefes alabiliyor mu diye bakiyoruz. surekli yuz ustu yatiyor ve dyrdugu yerdecdurmuyor
Selam arkadaşlar nasınız..bizde aşıya perşembe gideceğiz,ne oluyorsa arada bi ağlama krizi geliyor bizimkisine.bi yerimi ağrıyor diyorum,sonra bakıyorum oynuyor benimle:)dişten sanırım:44:
slm kızlar nasılsınız?
kızlar aramızda kayserili ya da orda yaşayan var mıydı?eşime iş teklifi varda ,bilgi edincekdim.
buarada kaçırdığım doğum günleri varsa kusura bakmayın,nice yıllara.....:)
aamin zeynep, butunbebeklerimize insallh..
bizim asimiz yarin , anca toparlamisti kuzum
ben de dr receteye yazdiginda duydum :)
burda oyle siyleniyor igne yapilacak tere onceden yapistirinca o bolgeyi uyusturdugu icin aci hossetmiyor. yetiskinler de l
kullanabiliyormus bebeklere ozgu bisey degil. yaziyor zaten. bence bi sorun cok hosuma giti benim.
:)) benim bi cicegim var. ona asilip duruyor. yaprak koparsa gene iyi. kopmazsa saksiyi deviriyor. kiziyorum ya elleyince, bi yandan eliyle cicege dokunuyor bi yandan piakin piskin siritarak gozlerimin icine bakiyor :) essoglu nolcak