2010 Kasım Anneleri

ya gecmısı okuyamıyorum cok vaktım olmuyo.ası olan yokmu yanı bebıslerı.kac tane yapılıyo ates falan yapıyomu yarın bızım asımız varda.

Bebeğim.. İşte bir yaşındasın. Nasıl da geçti bir yıl. Hastanede benim sana senin bana şaşkın bakışlarımız.. Sana kavuşunca gözlerimden akan iki damla yaş. Babanın yüzündeki mutluluk ve heyecan. Kokunu içime ilk çekişim. Tenini ilk hissedişim. İki gün bekledikten sonra seni ilk emzirişim ve mutluluktan ağlayışım. Şiş gözlerinle ve çatık kaşlarınla ben nerdeyim dercesine etrafa bakışın. Daha dün gibi oysa..

Hayatta böyle bir mutluluk yaşayacağımı tahmin edemezdim. Ben mutluyum sanıyordum sen yokken. Meğer mutluluk senmişsin. Ben yaşıyorum sanıyordum. Hayat senmişsin yavrum. Herşey anlam kazandı sayende. Senin varlığınla..

Teşekkür ederim oğlum. Bana sabretmeyi, zorluklarla başetmeyi, koşulsuz sevmeyi ve daha birçok şeyi öğrettiğin için.. Hayatımda duyduğum en güzel kelimeyi “anne”yi duyma mutluluğunu yaşattığın için.. Anneni “anne”, babanı “baba” yaptığın için.. Hayatımızdaki boşlukları doldurduğun için. İyiki varsın. İyiki geldin. Hoş geldin. Kırk yıllık beton çayır çimen şimdi.. Hoş geldin.

Sen varsın, sen bizimlesin.. Daha ne isterim ki.. Allahım senin yüzünü hep güldürsün. Allahım seni bize bağışlasın. Senin şansını bahtını açık etsin. Ay yüzlüm... Yüzün gibi aydınlık olsun ömrün. Daha ne isterim ki.. Seni herşeyden çok seviyorum.

ya gecmısı okuyamıyorum cok vaktım olmuyo.ası olan yokmu yanı bebıslerı.kac tane yapılıyo ates falan yapıyomu yarın bızım asımız varda.

2 tane....koldan bacaktan......bizde bişey yapmadı şükür.....1 hafta sonra kırmızı döküntü oldu...aşıdanmı alerjisindenmi anlayamadık ama :S

Bebeğim.. İşte bir yaşındasın. Nasıl da geçti bir yıl. Hastanede benim sana senin bana şaşkın bakışlarımız.. Sana kavuşunca gözlerimden akan iki damla yaş. Babanın yüzündeki mutluluk ve heyecan. Kokunu içime ilk çekişim. Tenini ilk hissedişim. İki gün bekledikten sonra seni ilk emzirişim ve mutluluktan ağlayışım. Şiş gözlerinle ve çatık kaşlarınla ben nerdeyim dercesine etrafa bakışın. Daha dün gibi oysa..

Hayatta böyle bir mutluluk yaşayacağımı tahmin edemezdim. Ben mutluyum sanıyordum sen yokken. Meğer mutluluk senmişsin. Ben yaşıyorum sanıyordum. Hayat senmişsin yavrum. Herşey anlam kazandı sayende. Senin varlığınla..

Teşekkür ederim oğlum. Bana sabretmeyi, zorluklarla başetmeyi, koşulsuz sevmeyi ve daha birçok şeyi öğrettiğin için.. Hayatımda duyduğum en güzel kelimeyi “anne”yi duyma mutluluğunu yaşattığın için.. Anneni “anne”, babanı “baba” yaptığın için.. Hayatımızdaki boşlukları doldurduğun için. İyiki varsın. İyiki geldin. Hoş geldin. Kırk yıllık beton çayır çimen şimdi.. Hoş geldin.

Sen varsın, sen bizimlesin.. Daha ne isterim ki.. Allahım senin yüzünü hep güldürsün. Allahım seni bize bağışlasın. Senin şansını bahtını açık etsin. Ay yüzlüm... Yüzün gibi aydınlık olsun ömrün. Daha ne isterim ki.. Seni herşeyden çok seviyorum.

nice yılları olsun kuzuşunun......ne kadar güzel yazmışsın....şimdiki bebekler çok şanslı canım :) allah daim etsin şansalrını...anne babaları ile mutlu olsunlar inşallah tüm yavrular...seninki de benimki de....mutluluğunuz daim olsun burcucum..

burcu ne guzel anlatmissin cok duygulsndim. hatta su anki ruh halimle yuzum 2 damla yasla islandi. iyi ki dogdular, hepsi ayri ayri..

canim dogum gününüz kutlu olsun rabbim saglikli uzun ömürler versin yavruna:KK16:

Son düzenleme:
s.a
bu gun kendimi hic iyi hissetmiyorum.
sabah erkenden carrefour turu yaptik. dolastik, kuzuma oyuncaklar aldim, noel cocuklara yariyor..
donduk, esim ise gitti ve ben butun gundur ziril ziril agliyorum.
surekli gecmiste yasadiklarimiz geliyor aklima.
ne oluyor anlamiyorum. aslinda su anda belli bir sorunumuz yok. allaha cok sukur bebegim de bizim yuzumuzu gulduruyor.
ama neden ben boyleyim ?

doğum gününüz kutlu olsun nice yaşlarını görürsünüz inşallah...

günaydın arkadaşlar bikaç gündür yoktum pazartesi gecesi kayınbabamı kaybettik :KK14: çok zor günler geçiriyoruz allah taksiratını affetsin mekanı cennet olsun inşallah:KK43: :KK43: :KK43:

melodi geçmiş olsun canım çok üzüldm oğluşuna çok zor evladına başkasına emanet etmek anne gibi bakamaz hiçkimse ama mecbur oluncada elden bişey gelmiyo işte inşallah düzelir bian önce paşanın yanağı ve bidaha tekrarlanmaz böyle bi olay

canımmm ne güzel yazmışsın Allah size bağışlasın sağlıklı mutlu yıllar

Benim canım oğlum tam 1 yıldır bizimlesin,geçen sene bu saatlerde aldım seni kollarıma, iyi ki geldin hayatımıza, beni 2.kez anne yaptın, hayat seninle güzel bebeğim. Rabbim iyi ki seni bize verdi. Ömrün boyunca sağlıklı ol, mutlu ol, huzurlu ol, seni kimse ağlatmasın, yüzün hep gülsün Buğra'cığım. İYİ Kİ DOĞDUN BEBEĞİM

brc doğum gününüz kutlu olsun. sağlıklı, mutlu nice yaşlara inşallah...
çok güzel yazmışsın çok duygulandım.

düşünmemlazım şu ara duygusal bir dönemdesin sanırım. insan bazen elinde olmadan geçmişi düşünüp duygusallaşabiliyor.
ama bak bebişinle birliktesin ve 1 yıl su gibi akıp geçti.

aymes başın sağolsun canım. rabbim taksitaratını affetsin inşallah.
evet çok zor bir durum başkaına emanet etmek.
rabbim bize de yardım etsin.

aslıyılmaz Buğra'nın doğum günü kutlu olsun. daha nice güzel yıllara inşallah. sağlık ve mutlulukla...

ay melodi canımcım sorunu şimdi tam net öğrendim:KK43:çok geçmiş olsun
sana ne anlatıcam:KK43:2-3 ay önce oğlum ben komşularla otururken komşu çocukları ile oynuyordu.
çoğu büyük ya da en azondan akılları ercek yaştalar ama bi tanesi 1,5 yaşındaydı kız bebkti.arkamı döndüm o ara aptal gibi lafa daldım ve benim oğlumun acı çığlığı beni silkeledi:KK43:
döndüğümde oğlum şakağını tutuyodu:KK43:şok oldum hemen aldım kucağıma bi baktımki küçük cadı oğlumun şakağında derin diş izleri bırakmış ve bu izler artık yoğunluğundan dolayı mor renkteydi:KK43:(elim ayağım titriyor oğlumu sakinleştirmeye çalışıyorum:Skomşuma tek laf etmedim edemedim:KK43:ama kendime öyle çok öyle çok kızdımki:KK43:bi daha gözümün önünden ayıramadım ama kazalar bitti mi hayırrrr ev kazaları ve hastalıklar hep devam ediyor:KK43:(
canım Rabbim paşanı korusun inşallah,her şeyden önce bütün bebişlerimiz Allah'a emanet

canım haklısın gözünün önünde saniyelik oluyor herşey.
tamam çocuklardan biri yanağını ısırdı. olan olmuş öğretmeni yalan söyleyince ben inanıyor muyum hayır.
benim kızdığım nokta bana bu açıklanmalıydı. çocuklardan x tuğra'nın yanağını ısırdı. gözümün önünde oldu ya da uyurken oldu vs.
bana yalan söyleyince ben güvenimi kaybediyorum. bana bu konuda yalan söyleniyorsa acaba başka hangi konularda yalan söyleniyor diye düşünmeden edemiyorum. akşama kadar diğer çocukların arasında vuruyorlar mı itiyorlar mı? aklım kalıyor.
cumartesi günü için çözüm bulabilirsek diğer kreşe vermeyi düşünüyorum.

günaydın arkadaşlar bikaç gündür yoktum pazartesi gecesi kayınbabamı kaybettik :KK14: çok zor günler geçiriyoruz allah taksiratını affetsin mekanı cennet olsun inşallah:KK43: :KK43: :KK43:
başınız saoğlsun canım Allah sabır versin
Benim canım oğlum tam 1 yıldır bizimlesin,geçen sene bu saatlerde aldım seni kollarıma, iyi ki geldin hayatımıza, beni 2.kez anne yaptın, hayat seninle güzel bebeğim. Rabbim iyi ki seni bize verdi. Ömrün boyunca sağlıklı ol, mutlu ol, huzurlu ol, seni kimse ağlatmasın, yüzün hep gülsün Buğra'cığım. İYİ Kİ DOĞDUN BEBEĞİM

doğum gününüz kutlu olsun iyiki doğdun buğra bebek....

selam kızlar bu sabah 4:30 da kalktık:KK9: şaka gibi kalktık oyun oynadık kızımla babannede uyandı hepberaber oynadık yahu bu kadın çok hevesli benim kızıma bakmaya ıhh dese koşup geliyor tövbe tövbe sanki o anne sabahta sen yat uyu ben bakarım dedi 6 ya kadar bekledim oynadık baktım uyumuyor cadı bende yattım walla 7:30 da sütünü içip uyumuş cadı sabahta 10 da kalktı:KK9:

sizler ne yapıyorsunuz bakalım yemek yeme durumları nasıl dişler ne alemde ???

deryacık bazen benimkide sabahın köründe kalkıyor. uyutmaya çalışıyoruz nafile.
babası alıp salona gidiyor ben yatıp uyuyorum. sonra oğlum uyurken babası yatıyor. geçen pazar böyleydik.
yemek yemesi fena değil. gelen diş yok ama fena halde ısırıyor.

bizim azılar gelmeye başladı erken değilmi ya başka azı diş çıkaran varmı acaba??

ah sorma diş meslesinden biz çok dertliyiz ,geçen kızımın ağzına bir baktım inanamayacaksınız tam 9 tane yeni çıkan dişi var azılar,yan kesiciler öncedende 7dişi vardı çok ağrı çekiyo iyice zayıfladı perişan oldu yavrum.bütün gece ağlıyo kendi ellerini ısırmaktan bazen morartıyo çok erken çıkardı bütün dişlerini.

X