- 12 Mayıs 2008
- 16.067
- 9
pericim dogumgününüz kutlu olsun rabbim hayirli uzun ömürler versin yavruna
yabangülüm gözünüz aydin melisa yürüyormus masallah cadiya
melodicim gecmis olsun canim öyle öyle büyüyor cocuklar ama genede ögretmeniyle konus daha dikkatli olsunlar
elbet düşe kalka büyüyorlar ama yanağının morarana kadar ısırılması nasıl yakmıştır canını yavrumun.
canım sende haklısın ama ozaman dürüst olması gerekir bahane uydurmuş resmen yalan söylemiş öyle değilmi ama
evet doğruyu söylemiyor gözüme baka baka.
melodicim bana kızma ama olucak böyle şeyler be arkadaşım.hepsi çocuk oradakilerin.tabiki üzülürsün ama öğretmen arkasını döndüğü anda olabilir yani bir anlık birşey evde bile bak neler oluyor.üzülme geçer suçlama kendinide
ben çocuğa kızmıyorum öğretmeni niye dikkat etmiyor. hadi anlık oldu bana söyle böyle oldu de.
Peri55 dogumgununuz kutlu mutlu olsun saglikla nice seneler diliyorum.
Melodi CANIM ya sen yazdikca burda hepimizin ici parçalanıyor valla keske yakın olsak bende bakardım tuğraya kendi evladım gibi, kıyamam ya inşallah bı daha bu tarz olaylarla karşılaşmazsınız yokmu komşu teyzeler filan evde baksalar tugraciga
yok kimse tatlım. burası iyi dedi verdik her ay bir biberon kırıyorlar, çocuğum pislik içinde yerlerde sürünüyor.
ayy çok üzüldüm melodi ama şöyle düşün bizlerde büyürken böyle kazalar diyim artık yaşamışıdır,kreşe gitmedik ama dışarda da olsa gözünün önünde de oluyr maalesef .öğretmenlerini uyarsanız ii olur gene de.yazık yani daha çok küçük ona daha çok dikkat edmeliler bence.
evet bunu biliyorum ama ne bileyim insan çalışıp yavrusunu kreşe bırakınca bişey olunca daha çok suçluyosun kendini.
ben ancak geldim biz bugün 11:30 kalktık kızımla ohhhh 2 günün acısını çıkardık mışıl mışıl uyduk:))
doğum gününüz kutlu olsun nica yaşlara inşallah...
oyy kıyamam ben ona bence okula git ve bu ihmalin altında kalma sen onlara ne kadar mecbursan onlarda sana mecbur canım bunu unutma sesesiz kalırsan önemsemezler herzaman pimpirikli veli önemlidir korkorlar daha çok dikkat ederler buna emin ol canım
selam boncuk bizim telaşımız bitti çok şükür dün bütüngün ev temizledim öldüm bittim walla benim kızda konuşmaya çok hevesli bebekleri çok seviyor bir çocuk görse ayy ayyy bebee diyo cadı sanki kendisi çok büyükbiz emzik kullanmıyoruz ama bende alıştırma bardağı aldım wee marka hoşuma gitti esilada yadırgamadı suyunu ondan içiyor
bizim ev 22 derece en düşükte yakıyorum kombiyi ısınıyoruz çok şükür ama yinede hasta oluyoruz nasıl oluyo bilmiyorum bu arada biz YÜRÜYORUUUZ tam anlamıyla yani kurtulduk yerlerde sürünmektendarısı başınıza boncukcuğum
ben her gün okuldayım, akşamları alıyorum. şu eşimin baktığı yer fiyatta bişeyler yaparsa oraya verebilirim belki.