- 3 Temmuz 2009
- 3.689
- 1
- 44
hediye çekilişi derken arkadaşım bu nasıl olucak bizimde doğum günümüz 11 kasım aslında güzel bi fikir
bız vaktıyle cok ceıkılıs yapıyorduk ama bakalaım olur mu acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hediye çekilişi derken arkadaşım bu nasıl olucak bizimde doğum günümüz 11 kasım aslında güzel bi fikir
kreşte kural veliler ayakkabılarıyla içeri giremiyor galoş giyip giyiyorsun.
tamam bu güzel ama öğretmenler ayakkabıları ile girip çıkıyor.
ve kreşe gelen bütün çocuklar ayakkabı ile içeri giriyor.
aslında kreş ayakkabılarının ayrı olması lazım.
kim olursa olsun sokak aykakbısı ile içeri girmek hiç hijyenik değil.
bizim sınıfta hepsi küçük 4 çocuk var en küçüğü benimki haliyle yerde yatıp yuvarlanıyor emeklemeye çalışıyordur.
onların sınıfının daha temiz olması lazım.
offff zaten içim rahat değil şimdi bu çıktı.
bafocum çekiliş iyide bebişlerin bedenlerini nasıl bileceğiz.
birde nasıl olacak merak ediyorum.
fiyat limiti olmalı, beden belirtilmeli.
herkesin zevki farklı.
sen ne düşünüyorsun?
benim yiğenlerimin kreşinde ev ayakkabılarıyla geziyorlar.saçmalığa bak bence başka kreş araştır canım..kreşte kural veliler ayakkabılarıyla içeri giremiyor galoş giyip giyiyorsun.
tamam bu güzel ama öğretmenler ayakkabıları ile girip çıkıyor.
ve kreşe gelen bütün çocuklar ayakkabı ile içeri giriyor.
aslında kreş ayakkabılarının ayrı olması lazım.
kim olursa olsun sokak aykakbısı ile içeri girmek hiç hijyenik değil.
bizim sınıfta hepsi küçük 4 çocuk var en küçüğü benimki haliyle yerde yatıp yuvarlanıyor emeklemeye çalışıyordur.
onların sınıfının daha temiz olması lazım.
offff zaten içim rahat değil şimdi bu çıktı.
bafocum çekiliş iyide bebişlerin bedenlerini nasıl bileceğiz.
birde nasıl olacak merak ediyorum.
fiyat limiti olmalı, beden belirtilmeli.
herkesin zevki farklı.
sen ne düşünüyorsun?
bize anneannesi diş hediyesi aldı istikbalden oğlum çok sevdi oturunca ayaklarını sallayıp gülüyor..
Road Runner Koltuk - İstikbal Mobilya
QUOTE]
evet işte benim dediğim koltuklar bunlardı. çok şirin. ben de alıcam oğluma. ama biraz bekliyeyim belki doğum gününde hediye falan gelir..
yok canım 27 eylül de ilk adetimi gördüm hamile değilim.demek ki vücudunun tatlıya ihtiyaı var. kendimden biliyorum bazen deli gibi tatlı yiyorum hergün yinede doymuyorum.
hamile olsan zaten anlardın.
şekerin düşüyor olabilir.
selam kızlar. akşama misafir gelecek. 4 çeşit pasta börek yaptık annemle. çocuk yaşına girecek. hala bitmedi bebek görmeye gelen:))
bize anneannesi diş hediyesi aldı istikbalden oğlum çok sevdi oturunca ayaklarını sallayıp gülüyor..
Road Runner Koltuk - İstikbal Mobilya
QUOTE]
evet işte benim dediğim koltuklar bunlardı. çok şirin. ben de alıcam oğluma. ama biraz bekliyeyim belki doğum gününde hediye falan gelir..
toys r us ta cok daha fazla cesit var. hem model, hem cizgi film kahramani olarak farkli seyler bulabilirsin
happy birthday to youuu..( melodisiyle okuyalım lütfen )
ayyy çok duygulandım canım. mutlu yıllar minik oğluşuna. sağlıkla mutlulukla nice yaşlara inşallah.
hapy bırtday to you KAYRA
doğum gününüz kutlu olsun canım. çok duygusal bi gün değil mi? ne güzel bi duyguymuş anne olmak. şükürler olsun. Kayra ya da kocamann bi MAŞALLAH diyorum. nice güzel ,sağlıklı yaşların olsun :)) ÖPÜYORUM
daha zayıftım
memnunum kilomdan ama göbek gitsin istiyorum sadece
telefonda kutladım facede beğendim burda da kutlarım
iyiki doğduuunn kayraaaaa :)))
iyi ki dogdun kayra :)
kayracim iyiki dogdun.............
allah sana uzun saglikli hayirli ömürler versin ailenle birlikte hep mutlu ol
selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum okuyup çıkıyorum ilk bebişimizin bugün doğum günü mutlu yıllar KAYRA
kayınvalidem memleketten geldi kızlar bende kalıyor ayy süper bir rahatladım anlatamam uyutuyor mamasını yediriyor bazen alıp parka götürüyor 11 aydır bir rahat uyku uyudum çok şükür
baya kanım kaynadı keendisine annecim annecim diye çağırıyor sadece oona sinir oluyorum ama sesimi çıkarmıyorum yemeğimi temizliğimi rahatlıkla yapıyorum çok şükür eşimle dışarıya
çıkıyoruz akşamları ona bırakıp geziyoruz sinemaya gidiyoruz eve geldiğimizde esila gece uykusunda oluyo
bütün bebeklere bir maşallah da benden gelsin
sezen doğum gününüz kulu olsun oğluşuna sağlıklı uzun ömürler diliyorum ...nice güzel yaşlara
hepi börtdey tuuuuyuuuuuuuuuuu
İyiki doğdun KAYRA...Nice mutlu yıllara inşallah...Bende Sueda'yı doktora götürdüm boy 72 kilo 9600 boyu kısa dedi doktoru vitamin başladı. vitaminin adı VİTAGİL kullanan var mı?? Kan ilacınıda SANTAFER diye bişey verdi...Bebelac kullanma aptamil veya HİPP kullan mama olarak dedi...
Bende son sürat çalışmaya devam ediyorum...Allah'a şükür ki kızıma annem bakıyorda gözüm arkada kalmıyor...Hasta bebişkere çoook geçmiş olsun doktor bu yılki grip virüsü çok tehlikeli düşmeyen ateş yapıyor çok iyi koruyun bebeği dedi...Gerçi ben okulda hergün yüzlerce öğrenciyle biraradayım ne kadar koruyabilirimki bana geçen hastalık direkt kızıma geçer...Allah korusun meleklerimizi...öptüm kuzuları ve sizleri.
kızlar oğlum tutunurken ellerini bırakmaya başladı. yürümesi ne kadar daha zaman alır acaba? çok hevesli yürümek istiyor kuzum benim.
sezen gözlerim doldu. doğum gününüz kutlu olsun. allah evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin. hayat onlarla anlam kazandı. iyiki doğurmuşuz:)
hadi gözün aydın canım. benim de eltim "benim oğlum" diye seviyor. sinir oluyorum. nerden senin oğlun oluyor dicem bigün.
maşallah canım. hiç de az sayılmaz kilosu. benimki de artık yavaş kilo alıyor. hareketlendiler ondan herhalde.
Allah uzun saglıklı bır omur versın ınsallah.annesıyle babasıyla mutlu huzurlu seneler gecırmesını nasıp etsın bebegıne..
sezen dogumgününüz nasil gecti
omer duzeldi mi?[/QUOTE
cok sükür düzeldi disi cikinca rahatladi yavrum
yeni anne adayları merhaba.. ..
İşte listemiz....
eksik olanlar özelden mesaj atarlarsa çok sevinirim.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
AD|YAS|BEBEK DOGUM TARIHI|BEBEK ISIM
begümcükk|22| 2 KASIM | aysima
eren_sezen|32| 13 EKIM | kayra iyi ki geldin kayra bebek.
orays|22| 18 KASIM |mahir kayra
bafo | 30 | 8 KASIM | zeynep arya
zehsel | 24| 3 KASIM | rüzgar
meybie | 29 | 4 KASIM |
barays | 30 | 29 EKIM | ataberk
esraa_ | 22 | 16 KASIM | edanur
bijoux | 30 | 25 EKIM| toprak
yasemincevre | 30 | 10 KASIM |masal
nalan_nalan | 35 | 9 KASIM | duru
semaveela | ?? | 07 KASIM | duru
saces | 32 | 07 KASIM | ………..
Lady34 | 28 | 08 KASIM |kuzey
canah | 31| 08 KASIM | ali tuna
ilona | 28 | 9 KASIM | deha
birisi | 28 | 10KASIM | ahmet
melcan81 |..| 1 KASIM | emir
asomls | 25 | 3 KASIM | asya ela
nehirday | 30 | 15 KASIM | …
hayal1403 | 22 | 12 KASIM | ..
duygussduyguss | 26 | 13 KASIM | öykü duru
yufusum | 25 | 14 KASIM | 68 | ismail emir
brc80 | 30 | 17 KASIM | uygar
brokoli | 22 | 15 KASIM | yiğit
hllyvz | 27 | 15 KASIM | SUEDA
YarenN | 27 | 22 KASIM | zeynep naz
zeyn77 | 33 | 12 KASIM |ömer faruk
prophetic | 23 | 28 EKIM | demir
fınfık | ..| 15 KASIM | duru sezin
basak58 |.. |17 KASIM |utku
dilemma_ | 27 | 19 KASIM | duru - arda
margeSimpson |.. | 23 KASIM |elif
chileck45 | 32 | 14 KASIM | iclal sude
cıncık | 24 | 19 KASIM | mina
Figenk24 | 35 | 24 KASIM | dogukan
iskender | 32 | 30 KASIM | …
melodi | 33 | 24 KASIM | tuğra
rufeyde serra | 24 | 26 KASIM |rufeyda serra
benmasal | 29 | 30 KASIM | miray
asliyilmaz79 | 31 30 KASIM | buğra
orays | 27 | 14 KASIM | mahir efe
hazal87 | 23 |8 KASIM | yusuf
alak |.. | 10 KASIM | abdullah said
_birtane_ | 26 | 11 KASIM |bugra
miracle3382 | 28 | 18 KASIM | emir zahir
pelinchelik | 24 | 5 KASIM |ahmet kaan
kaderrrrrrrrr | 37 | 30 KASIM | enver emir
linden | 30 | 04 KASIM | melis
düsünmemlazim | 22 | 25 KASIM | imran
şekerpembem |..| 25 KASIM | zehra naz
livece | 30 | 6 KASIM | ece
hkarsli | 31 | 16 KASIM | betül
eceberk | 26| 23 KASIM | ECE
krdln25 | 26 | 23 KASIM |CEREN
ece2010 | 30 | 3 KASIM | ECE
melrah | ..| 21 KASIM | EGE
ozgulece | 24 || 16 KASIM | muhammed
atusa | 30 | 21 KASIM |almira
engelk82 | 28 | 15 KASIM | AZRA
naner |25 |25 KASIM | KUZEY
aymes |28 |3 KASIM | ZEYNEP SU
laylaylay |25 |23 KASIM | TUNAHAN
halenur10 |29 |12 KASIM | muhammed ali
ela81 |30 |25 KASIM |ela
_mesafe_ |23 |25 KASIM |rumeysa
_dilgece_ |33 |10 KASIM |ege
arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler
Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
göbek şov linki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/355064-2010-kasim-anneleri-gobek-sov-basliyor.html
hediye çekilişi linki
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...kasim-anneleri-hediye-cekilisi-yapiyoruz.html
yemek linki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/368623-yamyam-2010-kasim-anneleri.html
doğum hikayelerimiz
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/397879-2010-kasim-annelerinin-dogum-hikayeleri.html
bebeklerimizin yeni cicileri
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...kasim-bebeklerinin-cicileri.html#post13900817 HAE