2010 Kasım Anneleri

kreşte kural veliler ayakkabılarıyla içeri giremiyor galoş giyip giyiyorsun.
tamam bu güzel ama öğretmenler ayakkabıları ile girip çıkıyor.
ve kreşe gelen bütün çocuklar ayakkabı ile içeri giriyor.
aslında kreş ayakkabılarının ayrı olması lazım.
kim olursa olsun sokak aykakbısı ile içeri girmek hiç hijyenik değil.
bizim sınıfta hepsi küçük 4 çocuk var en küçüğü benimki haliyle yerde yatıp yuvarlanıyor emeklemeye çalışıyordur.
onların sınıfının daha temiz olması lazım.
offff zaten içim rahat değil şimdi bu çıktı.

bafocum çekiliş iyide bebişlerin bedenlerini nasıl bileceğiz.
birde nasıl olacak merak ediyorum.
fiyat limiti olmalı, beden belirtilmeli.
herkesin zevki farklı.
sen ne düşünüyorsun?

cnm hepsi allaha emanet . ama ogretmenlerı de uyarmak lazım bazen rahat davranabılıyorlar

soyle olabılrı. mesela kım kıme cıktıysa cocugun boyu kılo ayak olcusu vs yazabılır ve fıyat lımıtı kesın olmalı tabı

melodi nasıl kreşmiş öyle, çocuklar ayakkabılarını çıkarıp içeri ayakkabılarını giymiyormuymuş?ilk kez böyle bişey duydum diğer anneler itiraz etmiyormu bu duruma.ben anaokulunda staj yaptım 1 yıl dandik bi yerdi ama ayakkabılar çıkar panduflar giyilirdi.olması gerekende bu zaten.

valla bende anlamadım, bugün konuşacağım müdüre hn. orada olursa.
demek oğlum yerde sürünüyorki kollarının yere değen kısmı simsiyah oluyor. enfeksiyon kapacak çocuk. allah korusun!
bencede panduf giymeleri mantıklı. benimkinin ilk adım ayakkabısı var altı beyaz kumaş simsiyah olmuştu geçen gün yıkadım. müdüre hn. orda olmuyor haftaiçi etütleri var orda duruyor. başka bir bayan ilgileniyor.

kreşte kural veliler ayakkabılarıyla içeri giremiyor galoş giyip giyiyorsun.
tamam bu güzel ama öğretmenler ayakkabıları ile girip çıkıyor.
ve kreşe gelen bütün çocuklar ayakkabı ile içeri giriyor.
aslında kreş ayakkabılarının ayrı olması lazım.
kim olursa olsun sokak aykakbısı ile içeri girmek hiç hijyenik değil.
bizim sınıfta hepsi küçük 4 çocuk var en küçüğü benimki haliyle yerde yatıp yuvarlanıyor emeklemeye çalışıyordur.
onların sınıfının daha temiz olması lazım.
offff zaten içim rahat değil şimdi bu çıktı.

bafocum çekiliş iyide bebişlerin bedenlerini nasıl bileceğiz.
birde nasıl olacak merak ediyorum.
fiyat limiti olmalı, beden belirtilmeli.
herkesin zevki farklı.
sen ne düşünüyorsun?
benim yiğenlerimin kreşinde ev ayakkabılarıyla geziyorlar.saçmalığa bak bence başka kreş araştır canım..

selam kızlar ,size bir soru neden sürekli tatlı yemek istiyorum günlerdir yediklerimin haddi hesabı yok,sürekli tatlı aşeriyorum hamile gibi:KK56:

demek ki vücudunun tatlıya ihtiyaı var. kendimden biliyorum bazen deli gibi tatlı yiyorum hergün yinede doymuyorum.
hamile olsan zaten anlardın.
şekerin düşüyor olabilir.

selam kızlar. akşama misafir gelecek. 4 çeşit pasta börek yaptık annemle. çocuk yaşına girecek. hala bitmedi bebek görmeye gelen:))

bize anneannesi diş hediyesi aldı istikbalden oğlum çok sevdi oturunca ayaklarını sallayıp gülüyor..
Road Runner Koltuk - İstikbal Mobilya
QUOTE]

evet işte benim dediğim koltuklar bunlardı. çok şirin. ben de alıcam oğluma. ama biraz bekliyeyim belki doğum gününde hediye falan gelir..

selam kızlar. akşama misafir gelecek. 4 çeşit pasta börek yaptık annemle. çocuk yaşına girecek. hala bitmedi bebek görmeye gelen:))

bize anneannesi diş hediyesi aldı istikbalden oğlum çok sevdi oturunca ayaklarını sallayıp gülüyor..
Road Runner Koltuk - İstikbal Mobilya
QUOTE]

evet işte benim dediğim koltuklar bunlardı. çok şirin. ben de alıcam oğluma. ama biraz bekliyeyim belki doğum gününde hediye falan gelir..

toys r us ta cok daha fazla cesit var. hem model, hem cizgi film kahramani olarak farkli seyler bulabilirsin :KK66:

yardimlariniz icin cok cok tesekkur ederim :) istikbalin koltuklarina bayildim :KK1: mama sandalyesini kullanmayacak diye dusunuyorum cunku yurutece araba koltuguna tahammul edemiyor yurutecide aldim bir kere bile kullanmadi :KK55: sıkıntiya pek gelemiyor kucuk hanim :KK1:

happy birthday to youuu..( melodisiyle okuyalım lütfen ) :KK53:

ayyy çok duygulandım canım. mutlu yıllar minik oğluşuna. sağlıkla mutlulukla nice yaşlara inşallah.
hapy bırtday to you KAYRA

doğum gününüz kutlu olsun canım. çok duygusal bi gün değil mi? ne güzel bi duyguymuş anne olmak. şükürler olsun. Kayra ya da kocamann bi MAŞALLAH diyorum. nice güzel ,sağlıklı yaşların olsun :)) ÖPÜYORUM :KK16:

daha zayıftım
memnunum kilomdan ama göbek gitsin istiyorum sadece

telefonda kutladım facede beğendim burda da kutlarım :KK70:
iyiki doğduuunn kayraaaaa :)))

iyi ki dogdun kayra :)

kayracim iyiki dogdun.............
allah sana uzun saglikli hayirli ömürler versin ailenle birlikte hep mutlu ol:KK16::KK16::KK16:

selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum okuyup çıkıyorum ilk bebişimizin bugün doğum günü mutlu yıllar KAYRA :emir_bebek:

kayınvalidem memleketten geldi kızlar bende kalıyor ayy süper bir rahatladım anlatamam uyutuyor mamasını yediriyor bazen alıp parka götürüyor 11 aydır bir rahat uyku uyudum çok şükür
baya kanım kaynadı keendisine annecim annecim diye çağırıyor sadece oona sinir oluyorum ama sesimi çıkarmıyorum yemeğimi temizliğimi rahatlıkla yapıyorum çok şükür eşimle dışarıya
çıkıyoruz akşamları ona bırakıp geziyoruz sinemaya gidiyoruz eve geldiğimizde esila gece uykusunda oluyo :KK1::KK1:

bütün bebeklere bir maşallah da benden gelsin :nazar:
sezen doğum gününüz kulu olsun :KK9:oğluşuna sağlıklı uzun ömürler diliyorum ...nice güzel yaşlara
hepi börtdey tuuuuyuuuuuuuuuuu:KK24::KK24::KK24::KK1:

İyiki doğdun KAYRA...Nice mutlu yıllara inşallah...Bende Sueda'yı doktora götürdüm boy 72 kilo 9600 boyu kısa dedi doktoru vitamin başladı. vitaminin adı VİTAGİL kullanan var mı?? Kan ilacınıda SANTAFER diye bişey verdi...Bebelac kullanma aptamil veya HİPP kullan mama olarak dedi...

Bende son sürat çalışmaya devam ediyorum...Allah'a şükür ki kızıma annem bakıyorda gözüm arkada kalmıyor...Hasta bebişkere çoook geçmiş olsun doktor bu yılki grip virüsü çok tehlikeli düşmeyen ateş yapıyor çok iyi koruyun bebeği dedi...Gerçi ben okulda hergün yüzlerce öğrenciyle biraradayım ne kadar koruyabilirimki bana geçen hastalık direkt kızıma geçer...Allah korusun meleklerimizi...öptüm kuzuları ve sizleri.

kızlar oğlum tutunurken ellerini bırakmaya başladı. yürümesi ne kadar daha zaman alır acaba? çok hevesli yürümek istiyor kuzum benim.

sezen gözlerim doldu. doğum gününüz kutlu olsun. allah evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin. hayat onlarla anlam kazandı. iyiki doğurmuşuz:)

hadi gözün aydın canım. benim de eltim "benim oğlum" diye seviyor. sinir oluyorum. nerden senin oğlun oluyor dicem bigün.

maşallah canım. hiç de az sayılmaz kilosu. benimki de artık yavaş kilo alıyor. hareketlendiler ondan herhalde.

Allah uzun saglıklı bır omur versın ınsallah.annesıyle babasıyla mutlu huzurlu seneler gecırmesını nasıp etsın bebegıne..

sezen dogumgününüz nasil gecti

doğumgünümüzü kutlayan herkeze çook teşekkür ediyoruz :KK16:doğumgünümüzü yaptık çok güzel geçti ama bir o kadarda yoruldum faceden arkadaşım olanlar resimleri gördüler :KK19:

evet hastalandi.
öksuruyor, öksürdükce agliyor, agladikca kusuyor..uyuyamiyor, mizmizlaniyor.. yarin saban dr a goturucem kismetse.. ama cok sukur bitik bi hali yok yine de.. evi dolasiyor oyuncaklariyla ilgileniyor bu hastaz haliyle :)

iyi rahatlamistir yavrum. bizim de dislerimiz kasiniyor. hastaligin ustune dis sIKIntisi daha beter yipratti oglusumu.

ben cok uykusuzum. imran uanmadan birz uyuyayim. online gorunuyorsun haber edeyim dedim. iyi geceler zeynep

KIzlar selam oğlum hala hasta..dün sadece kahvaltı etti ve beni emdi, bufün de yumurta yedi kahvaltida,sabah ondu..biraz evvel türlü yedirmeyi denedim,kustu;(
Yoldayiz simdi doktora götürüyoruz okadar fena bir trafik var ki...calismayi bu zamanlarda hic sevmiyorum iste.yarin is var diye! Bugün acile götürüyorum,bir de ilaçları bittiği halde neden iyilesmedi hala:KK43:
Cok uzgunum...

yeni anne adayları merhaba.. ..

İşte listemiz....

eksik olanlar özelden mesaj atarlarsa çok sevinirim.

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

AD|YAS|BEBEK DOGUM TARIHI|BEBEK ISIM
begümcükk|22| 2 KASIM | aysima

eren_sezen|32| 13 EKIM | kayra :KK16: iyi ki geldin kayra bebek.

orays|22| 18 KASIM |mahir kayra

bafo | 30 | 8 KASIM | zeynep arya

zehsel | 24| 3 KASIM | rüzgar

meybie | 29 | 4 KASIM |

barays | 30 | 29 EKIM | ataberk

esraa_ | 22 | 16 KASIM | edanur

bijoux | 30 | 25 EKIM| toprak

yasemincevre | 30 | 10 KASIM |masal

nalan_nalan | 35 | 9 KASIM | duru

semaveela | ?? | 07 KASIM | duru

saces | 32 | 07 KASIM | ………..

Lady34 | 28 | 08 KASIM |kuzey

canah | 31| 08 KASIM | ali tuna

ilona | 28 | 9 KASIM | deha

birisi | 28 | 10KASIM | ahmet

melcan81 |..| 1 KASIM | emir

asomls | 25 | 3 KASIM | asya ela

nehirday | 30 | 15 KASIM | …

hayal1403 | 22 | 12 KASIM | ..

duygussduyguss | 26 | 13 KASIM | öykü duru

yufusum | 25 | 14 KASIM | 68 | ismail emir

brc80 | 30 | 17 KASIM | uygar

brokoli | 22 | 15 KASIM | yiğit

hllyvz | 27 | 15 KASIM | SUEDA

YarenN | 27 | 22 KASIM | zeynep naz

zeyn77 | 33 | 12 KASIM |ömer faruk

prophetic | 23 | 28 EKIM | demir

fınfık | ..| 15 KASIM | duru sezin

basak58 |.. |17 KASIM |utku

dilemma_ | 27 | 19 KASIM | duru - arda

margeSimpson |.. | 23 KASIM |elif

chileck45 | 32 | 14 KASIM | iclal sude

cıncık | 24 | 19 KASIM | mina

Figenk24 | 35 | 24 KASIM | dogukan

iskender | 32 | 30 KASIM | …

melodi | 33 | 24 KASIM | tuğra

rufeyde serra | 24 | 26 KASIM |rufeyda serra

benmasal | 29 | 30 KASIM | miray

asliyilmaz79 | 31 30 KASIM | buğra

orays | 27 | 14 KASIM | mahir efe

hazal87 | 23 |8 KASIM | yusuf

alak |.. | 10 KASIM | abdullah said

_birtane_ | 26 | 11 KASIM |bugra

miracle3382 | 28 | 18 KASIM | emir zahir

pelinchelik | 24 | 5 KASIM |ahmet kaan

kaderrrrrrrrr | 37 | 30 KASIM | enver emir

linden | 30 | 04 KASIM | melis

düsünmemlazim | 22 | 25 KASIM | imran

şekerpembem |..| 25 KASIM | zehra naz

livece | 30 | 6 KASIM | ece

hkarsli | 31 | 16 KASIM | betül

eceberk | 26| 23 KASIM | ECE

krdln25 | 26 | 23 KASIM |CEREN

ece2010 | 30 | 3 KASIM | ECE

melrah | ..| 21 KASIM | EGE

ozgulece | 24 || 16 KASIM | muhammed

atusa | 30 | 21 KASIM |almira

engelk82 | 28 | 15 KASIM | AZRA

naner |25 |25 KASIM | KUZEY

aymes |28 |3 KASIM | ZEYNEP SU

laylaylay |25 |23 KASIM | TUNAHAN

halenur10 |29 |12 KASIM | muhammed ali

ela81 |30 |25 KASIM |ela

_mesafe_ |23 |25 KASIM |rumeysa

_dilgece_ |33 |10 KASIM |ege

arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

göbek şov linki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/355064-2010-kasim-anneleri-gobek-sov-basliyor.html

hediye çekilişi linki
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...kasim-anneleri-hediye-cekilisi-yapiyoruz.html

yemek linki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/368623-yamyam-2010-kasim-anneleri.html

doğum hikayelerimiz
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/397879-2010-kasim-annelerinin-dogum-hikayeleri.html

bebeklerimizin yeni cicileri
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...kasim-bebeklerinin-cicileri.html#post13900817 HAE

kayra bebek topiğimizin ilk bebeği...
iyi ki geldin yavrucak...
Nasılda bekledik seni burada anneciğinle...ilk kıyafetlerini birlikte aldık, tekmelerini berabar hissettik, santim santim büyüyüşünü izledik...Güzel yavrum bahtın açık, ömrün uzun, şansın bol olsun bu hayatta...
sezencim ve tabi böyle arslan parçası doğurdugun için ayrıca seni tebrik ederim arkadaşım:13:

X