2010 Kasım Anneleri

demek babanın okuması daha iyiymiş pehhh benim kocamın çocuk konusunda bir faydasını görmedim ..okuma işini de yapmaz heral ...
eda şu yastığa kıyafete damlatılan şey nedir ne işe yarar ne kadar nerden aldın kapsamlı bilgi rica ediyorum müaitsen lütfeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnbak söz sana istediğin villayı ben alcam

evet 18 dereceymiş ben üşürüm nan !!
2 saat uyutmadık 5 dk sonra keyfi yerindeydi erkenden uykusu gelince uyuklayınca korktum bide kafası morlaşacağına iyice kırmızılaştı

alemsin boncuk
kocalar işe yaramıyo zaten şaşırmadım
cold mix caney
bak villa alıyon he küserim yoksa sağa

tamam ismini yazmışsın da hakkında bilgi yok kuzum bu kadar bilgiye gecekondu bile alınmaz
ne kadar bu ilaç nasıl kullanılıyi ne gibi bir faydasını gördünüz kuzum onu sordum aşkolsun yaneee

Hee güzelmiş bu akşam eve giderken alayım da kullanayım kuzuya,
kıyamam geceleri uyuyamıyor

evde bulunması gerekenlerden
gündüz hiç damlatmasan da geceleri damlat
gece daha çok burnu tıkanıyo danaların

valla bence de güzelmiş hen almak gerek bu kış boyu kullanmak gerekecek çünkü ...teşekkürler eda
kızlar biraz önce yavruma ıhlamur verdim rahatlasın diye içine azcık bal azcık da pekmez koydum ...afedersiniz bir balgam çıkardı rahatladı yavrum ....biraz sonra rahat rahat yemeğini yedirir uyuturum ...görüşürüz işler biter bitmez burdayım

oh maşallahh
bende yavaştan bal tattırmak istiyorum
pekmez vermiyorum ya :s aklıma gelmıyo vermek gece boyu emdiğinden kvaltıda tok oluyo hep

oh maşallahh
bende yavaştan bal tattırmak istiyorum
pekmez vermiyorum ya :s aklıma gelmıyo vermek gece boyu emdiğinden kvaltıda tok oluyo hep

aaa ben pekmek konusunda takıntılıyım,
bir bütün cevizi eziyorum içine, 1-2 çorba kaşığı da pekmez , sabha kahvaltısından sonra mutlaka yediriyorum, hatta bazen elme ekşi gelirse onun da içine 1 kaşık katıyorum,
kansızlık çok tehlikeli bi şey, ileride ilaç kullanmamak için şimdiden pekmezi unutmuyorum,
ilaç olsa bu kadar düzenli kullanmam yani
demir eksikliğine bağlı anemi, seka gelişimini dahi etkiliyormuş,
aman kızlar dikkat..boncuk ıhlamur fikrini açtım k.v.söyledim, gidip alacak da bir bardak yapıcak bakalım inşallah iyi gelir yavruma

ceviz veremem kilosu var yeterince bide çok hareketli oluyo olduğundan uyumuyo sonra
1 yasından sonra ver dedi..bende öle yapıcam
pekmez konusunda haklısın anneme sölim de versin her sabah

Çocuklar bir şekilde evliliğin devamını sağlarlar. Ve bunun için pek çok yolları vardır. Örneğin o kadar çok talepleri olur ki aileler onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırken birbirlerinin hatalarını unuturlar. (Richard Armour)

herkese selam bursaya geldik doğum günü için hazırlıklar başladı fotoları eklerim sonra hadi öptümm

semacim edacim cok gecmis olsun bazen aksilikler üstüste geliyor rabbim kötüsünden korusun

benim bu oglum artik hicbirsey yemiyor hastalandiktan sonra istahi iyice azaldi okadar ates ve agrinin üzerine bir dis cikarmis dün gördüm 8.disimiz:92:..... hain dis oglumun neler cekti senin yüzünden

Zeynepcim sana da geçmiş olsun yaa..inşallah düzelir bebişlerimiz biran evvel..
diş de ağrılarını artırmış sanırım,
bizim sadece alt iki diş var hala, belki de bugünlerde çıkar üst dişerl bilemiyorum,
benimki de çok mız mız çünkü...

selam kızlar,doktordan geldik.oğlum daha iyi çok şükür.doktorumuz çocuğa fazla giydirme dedi.üzerindeki ince hırkasını çıkardı çocuktan:)öksürüğü falan alerjiik olabilirmiş.ev sıcak olmayacak,çocuk terlemeyecek,ince giydirilecek dışarıda bile,sulu süpürge alınacak.toz no-sıcak no-ter no-bal no-no no no...............
yani kıssadan hisse sal gitsin:)
kızlar arnika sulu süpürge kullanan varmı ondan alıcam.birde ıhlamura elma kabuğu katın doktor dedi,dün verdim biraz rahatlattı.
kopekop peditus verme öksürüğü kesme öksürmezse balgam çıkmaz,sadece balgamı yumuşatıcı ilaçlar kullan.çok ağır değilse onu bile yapma ıhlamur ve burun damlası yeterli..

ayy senin oğlun da hastaydı di mi çok geçmiş olsun...ıhlamur gerçekten şifa yaa elma kabuğu da ekliycem bak bunu öğrendiğim iyi oldu....içerde anladım da dışarda nasıl ince giydirelim yaaa ben bu saatten sonra tulumsuz dışarı çıkarmam ...istanbulda hava o kadar soğuk ki balkona çıktım çamaşır sermeye dondum dondum .birden soğudu havalar bebeler napsın hastalanıyorlar çabucak ...eda bu arada paylaştığın söz güzelmiş :)

Son düzenleme:
evet canım sağol şimdi daha iyi.tam olarak belli değil ama alerjik olabilirmiş.inşallah değildir,oğlum bir daha böyle olmasın üzülüyorum

Züleyha Aysu SAY

Test Adı Sonuç 1 Sonuç 2 Ölçü Birimi Normal Değerler
Hemogram
WBC 10,2 x10^3/µL N(4,3 - 10,3)
RBC 4,6 x10^6/µl L(4,7 - 6)
HGB 12,2 g/dL L(13,5 - 18)
HCT 35,9 % L(42 - 52)
MCV 78,1 fL L(80,7 - 95,5)
MCH 26,6 pg L(27,2 - 33,5)
MCHC 34,1 g/dL N(32,7 - 35,6)
RDW 13,3 % N(11,8 - 14,3)
PLT 226,0 x10^3/µL N(156 - 373)
NE% 32,9 % L(41 - 73)
MPV 10,4 fL N(6,9 - 10,8)
LY% 59,9 % H(19,4 - 44,9)
MO% 5,7 % N(5,1 - 10,9)
EO% 1,1 % N(0,9 - 6)
BA% 0,4 % N(0,3 - 1,5)
NE# 3,4 x10^3/µL N(2,1 - 6,1)
LY# 6,1 x10^3/µL H(1,3 - 3,5)
MO# 0,6 x10^3/µL N(0,3 - 0,9)
EO# 0,1 x10^3/µL N(0 - 0,7)

bılenler sunu yorumlasın Allah askına catlıycam...
kızımın kafasında yag bezesı vardı dun baktım bıtane daha cıkmıs bende dr. a gıttım hemen oda kada tahlıl yaptı ama yarına kadar beklıyemıyorum cunku bazı degerler dusuk bazıları yuksek anlamıyorum ne bu acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…