kızlar merabalar ...nabersiniz ...bebekleriniz iyleşti mi ?
ben bebeğime ıhlamur ballı pekmezli verdim mucize gibi iyi geldi .ilk defa verdim ben de ...artık bal da veriyorum ...sabahları da normal inek sütü veriyorum ...çok şükür şimdilik bir sorun olmadı ...yalnız iki gündür kahvaltıyı pek gönüllü yapmıyor...gece iyce doyuyor ondan mı acaba bilemedim ...bazen de yiyecekleri ağzında bekletiyor ....deli oluyorum ...kızım ye diyorum bana bakıyor püskürtüyor mamaları yüzüme(((sonra da ağzını aça aça gülüyor ....benlen dalga mı geçiyo bu kız ???
Günaydın kızlar,
hasta bebişlere geçmiş olsun,
benim oğluş da çok hasta oldu ya
öldürmek istiyorum tüm mikroplarııı
kulağı enfekte olmuştu pazar günü yazdım hatırlarsınız belki,
dün de evdeydik ama ev ne soğuktu, acaba kombiyi mi yaksam dedim ama yakmadım,
ağzı burnu tıkandı iyice,
burnuna fıs fıs sıkıyorum ama aspiratörle çektirmiyor, fıs fıstan sonra akıyor, akanı siliyorum, gerisini de ağzımla çekmeye çalışıyorum,
balgam dolu boğazı yazık aşkıma, küçücük elini boğazına sokup hayali bi şeyler çekiyor, sanırım o balgam boğazında bi şey takılı hissi yaratıyor onda, kurtulmaya çalışıyor küçücüğüm:26:
gece 12 gibi kızılca kıyamet ağlamaya başladı,
hiç bi şekilde sakinleşmiyor, fıs fıs sıktım burnuna,
1 çay kaşığı da peditus verdim, babası okuya okuya uyuttu, nazar da değiyor, çok bahsediyorum, çok anlatıyorum oğlumu, babasına anlatıyorum en çok ikimiz de çok sevdiğimizden sürekli onu konuşuyoruz sanırım bizim nazarımız değiyor..
..
cumartesi günü arkadaşıma bebek görmeye gittik, yolda kaza yaptık, akşamına oğlumun hastalığı çıktı, bir de 34 gün regl olmadım ödüm koptu,
berbat bir hafta sonu geçirdim, pazar günü öğleden sonra regl oldum çok şükür, en azından bir sıkıntımdan kurtuldum,
nazar mı var üstümüzde ya durduk yere kaza yaptık, sol arka çamurluk ezildi, gerçi bi şey yok dediler, cila yapılırsa yeterliymiş ama kasko gitti
mal canın yongası işte insan üzüzlüyor,
dün de evi temizledim , 3 saat kadar da ütü yaptım,
ahmet burak da ağlayıp durdu beni al diye, bütün gün 1 saat uyudu sadece,
yorgunluktan ölüyorum,
sırtım ve belim çok ağrıyor
kombiyi açm zamanı geldi en kısıkta dursun duvarlar ısınsın
havalar birden soğuyacak birden kaloriferi açınca ev ısınmayacak
cold mix al üstüne 3 damla damlat yatarken de yastığına yada yorganına damlat (biz dün yorgan kullanmaya başladık)
okumayı da herzamanki gibi ihmal etmeyeceksin illaki hergün okunmalı bebek
bizim nazarımız daha çok değiyo hele babanın daha çok.. dün koşuyodu resmen şaşkınlıkla izlemekten maşallah demedik kafama sokim
çok geçmiş olsun canım
tabiki üzülürsün yine de
evdeki işlerden hiç bahsetme içim daralıyo nan
aynen valla edacım, ev işlerini napıcaz,
hadi şimdilik haftada bir gün izinliyim kör topal yapıyorum,
süt iznim bitince b** götürecek sanırım,
ütü olayını çözsek gerisi kolay aslında ütüsüz de olmuyor, gömlekleri parayla ütületsem diyoru tanesi 2 lira ..az değil ..öff bea..takım elbise giymeyen koca bulmak lazımmış
benimkisi takım elbise giymio ama eve b** yapıyo resmen
o kadar dağınıkki kocam
artık dolabını katlamıyorum
açıp baksan dolabına için daralır
ama eşim bu durumdan memnun :26:
öyle alışmış yalnız büyüdü ya
hakkat nolcak süt iznimiz bitince
kızım seninki yine iyi bizde hem eşim dağınık hem ben dağınığım,
oğlanın odasını bir görsen
kıyafetlerini çıkardım küçülenleri filan ayıtrayım ne var ne yok göreyi çekyatın üzerine dizdim , üç haftadır ordan alıp kullanıyorum yıkayıp ütüleyi oraya koyuyorum tekrar hala yerleştiricem
adam değilim velhasıl
sabah sabah içimi daralttınız kızlar yaaa...hop oturup hop kalktım ..kuzey düştü mğ canım benim çok geçmiş olsun....sema size de geçmiş olsun ...bir kaç gün nce bizde de aynı sorun vardı ..ıhlamur verince çok iyi geliyor dene istersen ....
ben uyku tulumu aldım kızıma ...çok iyi bişimiş...kombi açmam heralde bu ay sonuna kadar ...evim o kadar da soğuk değil...bir tek solanum soğuk oluyor balkon var ondan mı acaba ?
nazr olayına gelince ...şu resimleri koyuyoruz her yere ..ordan da nazar değiyo bence ...ben face hesabımı dondurdum belli süre girmiycem ...resim de koymam büyük ihtimal paylaşım sitelerine ...başkaları da bakuyo görüyo kızlar sadece biz olsak neyse ...
bu arada sabah büyük kızım almış burun spreyini ben görmeden sıkmış heryere ..gitti sprey bir sürü para verdik :)))
dağınıklık da benim kocamın üstüne yok diyebilirim ..bu konuda bir tek ben dertliyim sanıyodum ...sema benim de ütü var bugün yaparım işallah :))
ben titizim nan hersey simetrik olcak düzgün olcak yastık yamuk olsun oturamam
oğlumun küçülenlerini hemen koyuyorum vakum poşete
kalabalığa dayanamam
ayrıca dolabımda yer yoksa kendime alışveriş yapmam öyle bi cinsim
yazın bütün alışverişi kocam yaptı ve bana niye aldın bunları diye kavga etmişimdir
dolap alsın önce
sana bi tane çamasır odası lazım bacım orda dağıt diğer odaları temiz tut nan anne oldun sen
he canım heee hee
dudullu'da süper lüx villada yaşıyorum zaten
bir odasını ayıriym noolcak
kopkopkopekopppp baksana şuna 765492 ye işyerinden :))))
havan batsın hemiiii
bana da alsana lüx villadan bi tane
ben öyle düşünmüyorum
açık sölemek gerekirse herkesin bebeği kendine çok güzel geliyo
kendinin nazarı çocuğa daha çok değiyo diye düşünüyorum
nazar duası okumakta fayda var hergün
ben okumaya çalışıyorum azcıkd a babası okusa fena olmaz
komedi yahe he bu ne nan
önce gerçek kişi sandım bu ne dedim yaa, kim böyle isim koyar sonra baktım tüzel kişi
güzek isimmiş
gel benim karşı daire de villa
komedi ya
tama o villayı bana al
ben işten çıkim ahmet burağa ben bakim ayrıcana maaş da öde bağa
evet asıl babanın okuması iyi gelirmiş, hakkaten ben okuduktan sonra yeteri kadar rahatlamıyor çocuk,
babası benim üstüme okuyor,
adamın ağzı ayrılıyor esnemekten..onun okuması daha etkili
geçmiş olsun canım,yiğit inde hastalığı öyle başlamıştı.kulak iltihabı dediler arkasından burun akıntısı öksürük balgam kusma.sorma gitsin,antibiyotik kullandık bugün biraz iyi çok şükür.dün çok öksürdü doktora gittik acile uyuyamıyordu ağlıyordu.nefes açıcı şurup verdi,onn etkisimi oldu bilemiyorum rahat uyudu.salgın var galiba,diş buğdayında çoluk çocuk kalabalıktı ondan sonra oldu hasta olanda yoktu ama bilemicem nerden olduGünaydın kızlar,
hasta bebişlere geçmiş olsun,
benim oğluş da çok hasta oldu ya
öldürmek istiyorum tüm mikroplarııı
kulağı enfekte olmuştu pazar günü yazdım hatırlarsınız belki,
dün de evdeydik ama ev ne soğuktu, acaba kombiyi mi yaksam dedim ama yakmadım,
ağzı burnu tıkandı iyice,
burnuna fıs fıs sıkıyorum ama aspiratörle çektirmiyor, fıs fıstan sonra akıyor, akanı siliyorum, gerisini de ağzımla çekmeye çalışıyorum,
balgam dolu boğazı yazık aşkıma, küçücük elini boğazına sokup hayali bi şeyler çekiyor, sanırım o balgam boğazında bi şey takılı hissi yaratıyor onda, kurtulmaya çalışıyor küçücüğüm:26:
gece 12 gibi kızılca kıyamet ağlamaya başladı,
hiç bi şekilde sakinleşmiyor, fıs fıs sıktım burnuna,
1 çay kaşığı da peditus verdim, babası okuya okuya uyuttu, nazar da değiyor, çok bahsediyorum, çok anlatıyorum oğlumu, babasına anlatıyorum en çok ikimiz de çok sevdiğimizden sürekli onu konuşuyoruz sanırım bizim nazarımız değiyor..
..
cumartesi günü arkadaşıma bebek görmeye gittik, yolda kaza yaptık, akşamına oğlumun hastalığı çıktı, bir de 34 gün regl olmadım ödüm koptu,
berbat bir hafta sonu geçirdim, pazar günü öğleden sonra regl oldum çok şükür, en azından bir sıkıntımdan kurtuldum,
nazar mı var üstümüzde ya durduk yere kaza yaptık, sol arka çamurluk ezildi, gerçi bi şey yok dediler, cila yapılırsa yeterliymiş ama kasko gitti
mal canın yongası işte insan üzüzlüyor,
dün de evi temizledim , 3 saat kadar da ütü yaptım,
ahmet burak da ağlayıp durdu beni al diye, bütün gün 1 saat uyudu sadece,
yorgunluktan ölüyorum,
sırtım ve belim çok ağrıyor
düştükten sonra 3 saat uyutmayın derler sonra kusma falan olmazsa birşey yok demekmiş.tomografi çekilmeseydi daha iyiydi radyasyon ama geçmiş olsun birşey çıkmamış çok şükür.benim oğlum dün bi düştü ayakta durduğu yerden takla attı resmen
kime desem fena nazarlanmış diyolar
öyle bi vurduki alttaki komsu duydu desem yeridir
1 dk ağladı sonra fena şişti kafası
keyfi yerine gelince dr götürme gereği duymadım
ama içim rahat değildi dr olan amcamı aradım götür dedi
tomografiye soktuk lunaparkta eğlenir gibi eğlendi aman Yarabbim nasıl terledim görseniz beni oturtamıyoz yatıramıyoz
Allahtan ordaki dr çok sevdi oğlumu
tatlı olmasa çekilmezdi vallahi aldı kucağına uyutmaya bile çalıştı dr :)
baktı dr u da sevdi gevezeledi habire
dedim uyuyacağı felan yok ben sessiz sakin bi yere gidim uyutim gelim 2 saatte uyutabildim hastanenin havasını mı sevdi ne
uyuttum öyle tomografi çekildi çok şükür iyi bişisi yok
bende kısık açtım kombiyi,yeni özel doktor buldum bana dediki oda sıcaklığı 18 olacak fazlada giydirme.aslında 16 da millet şoka girmesin diye 18 diyorum dedikombiyi açm zamanı geldi en kısıkta dursun duvarlar ısınsın
havalar birden soğuyacak birden kaloriferi açınca ev ısınmayacak
cold mix al üstüne 3 damla damlat yatarken de yastığına yada yorganına damlat (biz dün yorgan kullanmaya başladık)
okumayı da herzamanki gibi ihmal etmeyeceksin illaki hergün okunmalı bebek
bizim nazarımız daha çok değiyo hele babanın daha çok.. dün koşuyodu resmen şaşkınlıkla izlemekten maşallah demedik kafama sokim
çok geçmiş olsun canım
tabiki üzülürsün yine de
evdeki işlerden hiç bahsetme içim daralıyo nan
alemsin bu çocuklar ne hale getirdi bizi:)kızım seninki yine iyi bizde hem eşim dağınık hem ben dağınığım,
oğlanın odasını bir görsen
kıyafetlerini çıkardım küçülenleri filan ayıtrayım ne var ne yok göreyi çekyatın üzerine dizdim , üç haftadır ordan alıp kullanıyorum yıkayıp ütüleyi oraya koyuyorum tekrar hala yerleştiricem
adam değilim velhasıl