2010 Kasım Anneleri

bizde cok kötü bir gece gecirdik oglum atesler icinde yandi aksam yatirirken atesi38.5di surup verdim gece 3te uyandiki daha fena atesine baktim 39.1olmus tekrar surup verdim biraz düser gibi oldu sabah baktim yine 39.3 fitil verdim simdi biraz düstü birseyde yemek istemiyor aglayip duruyor ben dise bagliyorum gecen seferde böyle olmustu insallah cabuk gecer oglumda bende perisan olduk

evet kübracim yenildik rezil olduk

bizde cok kötü bir gece gecirdik oglum atesler icinde yandi aksam yatirirken atesi38.5di surup verdim gece 3te uyandiki daha fena atesine baktim 39.1olmus tekrar surup verdim biraz düser gibi oldu sabah baktim yine 39.3 fitil verdim simdi biraz düstü birseyde yemek istemiyor aglayip duruyor ben dise bagliyorum gecen seferde böyle olmustu insallah cabuk gecer oglumda bende perisan olduk

evet kübracim yenildik rezil olduk

canım çok geçmiş olsun diştendir kesin dimi?

alarm alarm, Demir kızamıkçık geçiriyorrrrr!!!! bi de doktora götürmüyodum heee, ne salaklık

oglumun atesi hala 39 fitili verince geciyor bir iki saat sonra tekrar yükseliyor tekrar yükselirse hastaneye götürücem

burcu demirede gecmis olsun nasil anladin bu cocuklara neoluyor böyle rabbim esirgesin hepsini

gecms olsu n sıze de zeynep
nası anlıcam, goturmuodum doktora, bı gun kustu, ertesı gun sureklı mıctı, bı halsızlık bı huysuzluk, snr bırden kızarmaya basladı :S benek benek degıl de leke leke boyle, kaptıgım gıbı acıle, testler fln yapıldı, sonuc kızamıkcık :KK43:

Son düzenleme:
aaaa millet şöyle bi bakayım dedim..bu ne hal, hepinize ve beişlerinize çok çok geçmiş olsun,
ben de bugün doktora götürdüm oğlumu, geçen haftalarda olduğu gripten balgam kalmış boğazda, bir de sol kulak enfekte dedi, ay iyiki götürmüşüm ilerlemeden, hemen balgam söktürücü, ve antibiyotik verdi, dün gece olağanüstü bi ağlama krizi olmuştu zaten,
bugün anladım ki, çok pinpirik olmak iyi değil ama çocuklarımızı tanıyoruz olağan dışı bir hareket ya da gelişim farkettiğimizde önemsemeliyiz, iyiki doktora götürmüşüm..herkese tekrar tekrar geçmişler olsun

mevsim geçişleri kuzuları prişan ediyor ..bizde burun akıntısı vardı.Arda da tıkanıklık ta vardı,geçti sayılır..Hasta bebişlere geçmiş olsun..Burcu kızamıkçık nasıı yaa:S Geçmiş olsun paşaya

Son düzenleme:
ii geceler dostlar,okul başladı ben koptum çok merak ediyorum neler konuştunuz ama 200 sayfa kadar olmuş .10 sayfa okudum pes ettim.
Umarım herkes iidir.Face de sizi nasıl bulabilirim?
Şimdiden teşekkürler...

b ne yaa bütün kuzular hasta,bizde doktora gittik boğazında kızarıklık var,hafif kulak enfeksiyonu pofff:KK43:
bütün bebelere geçmiş olsun.
nazar değdi yavrular dökülüyorlar:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayyy bütün bebekler hasta yaa:KK5:
genelde burun tıkanıklığı ,boğazda balgam ,kulak enfeksiyonu ....
hepsine geçmiş olsun ...benim kuzum da burun tıkanıklığı var.sprey kullanıyorum açıldı gibi rahatladı ama bugün de boğazında balgam var ...geniz akıntısı büyük ihtimal biberon emzik çok zorlanıyor ...ikide bir uyanıyor huzursuz yani...doktora götürsem mi bilmiyorum...
burcu size de çok geçmiş olsun kızamıkçık oldu yavrucuk ayyy kıyamam ona :KK5:
tekrardan allah bütün bebelere acil şifalar versin ...tekrar eski sağlıklarına neşelerine kavuşsunlar anneleri de üzülmesin :KK43:
iyi geceler:KK58:

cocugumun burnu tikali agzindan nefes aliyor oda rahatsiz ediyor dönüp duruyor yatakta ateside simdilik normal insallah gece yükselmez
bütün bebislere acil sifalar

insallah.. ya bi de surekli yerdeler ya cabuk usutuyorlar.. ben iki kat gidiriyorum altina.. bir kac gundur burasi buz kesti zeynep almanya da oyledir.

ayyy bütün bebekler hasta yaa:KK5:
Genelde burun tıkanıklığı ,boğazda balgam ,kulak enfeksiyonu ....
Hepsine geçmiş olsun ...benim kuzum da burun tıkanıklığı var.sprey kullanıyorum açıldı gibi rahatladı ama bugün de boğazında balgam var ...geniz akıntısı büyük ihtimal biberon emzik çok zorlanıyor ...ikide bir uyanıyor huzursuz yani...doktora götürsem mi bilmiyorum...
Burcu size de çok geçmiş olsun kızamıkçık oldu yavrucuk ayyy kıyamam ona :KK5:
Tekrardan allah bütün bebelere acil şifalar versin ...tekrar eski sağlıklarına neşelerine kavuşsunlar anneleri de üzülmesin :KK43:
Iyi geceler:KK58:

balgam kötü ya kusunca çıkıyor ama kusturmak mümkün değil.bizimde burnumuz tıkalı burun aspiratörüyle temizliyorum yine akıyor,meme emerken zorlanıyoruz bize:KK43:(

Ay kizlar yaa cook cok gecmis olsun yavrulariniza bende birtek biz hastalik saniyodum üst dislers bizi mahvetti. Meğer herkes hastaymiş allah acil şifalar versin.ben ilk adım ayakkabisi alan var mi ne onerirsiniz diye sorcaktim

selam kizlar hasta yavrulara gecmis olsun, kiyamam hic birine. oglumda 10 gundur arka diseti sismis ama ortada dis mis yok. 1 haftadirda uyumak bilmiyor yaa gece 12 de yatiyo sonra her saat basi kalkiyo. sizin bebisler gece kac sefer kalkiyor? bide buyudukce uykusu duzene girer derlerdi :63:
gerci her cocugun durumu farklidir.
bu arada oglum yuruyor teyzeleri emeklerken nasil yaramazlik yapiyorsa simdide oyle, ayni heryeri karistiriyor hic bir oyuncak ilgisini cekmiyor ama mutfak esyalari vazgecilmezi :KK37: surekli dolabi acip icindekieri bosaltiyor.
dogum gunu hazirliklarinada baslasam iyi olacak az kaldi artik. :KK66:

bu cocuklarin hepsi ayni hasta olmuslar insallah cabucak düzelirler

biz yine felaket bir gece gecirdik saat 11.30da zor bela uyuttum ikiye dogru bir ciglikla uyandiki atesler icinde yaniyor hemen fitil verdim su verdim banamisin demedi dörde kadar durmadan agladi bütün apartman ayaklanmistir kesin öyle bagiriyorki napicagimi sasirdim sonra sonra biraz sakinlesti uyudu sabah erkenden gene basladi esime dedim azicik suna bakta bende uyayim o arada biraz uyumusum kendime geldim ins bu gece aynisini yapmaz

X