olsun onlar da karşıda oturuyor zaten,
bir nevi onlara da yakın olacak,
ama bakalım ne zaman bulacaz,
evler çok pahaı o tarafta,
tünel ve adliye yapıldıktan sonra fiyatlar uçmuş,
emlakçılar böyle söyledi..
günaydınlar
eda süper bir diş buğdayı partisi olmuş walla bayıldım
kuzeyin güleçliğine mi desem yoksa o kıyafetine mi desem çok tatlıydı maaşallah
ee sende süperdin walla :)
emek verdin güzel geçmesine sevindim
kopekop umarım istediğin fiyatlarda bi ev bulursun inş.
ataberkte dün itibariyle yürüyor artık oğluşum free takılıyor
kendince vakit geçiriyor istediği yere kendi gidiyor bu aralar benim pilates topuma sardı onunla oynuyor sürekli
ben ev iş arasında koşturmaca yaşıyorum
bizden bu kadar
ev hususunda iyi dileklerini belirten arkadaşlar teşekkürü bir borç bilirim
hakikaten aceleye gelmiyor,
evler kötü, eski binalar ya da çok küçük,
ev sahipleri fırsatçı,
burcu nerelerde,
taşındın mı sen burcu, sizin eve mi geçsem ben,
yabancıya gitmeyim he
amin canımgünaydın kızlar!
lady diş buğdayı partinize bayıldım. tüm aile çok uyumlu olmuşsunuz. kuzey prens olmuş maşallah. bu arada annene de kocaman maşallah ve ellerine sağlık. sende çok güzel olmuşsun.
en kötü gününüz böyle olsun.
barays maşallah oğluna!
kızlar benim sıpamda artık sürünerek kendini ileriye atıyor. neredeyse emekleyecek. dün babasının iş yerinde aynanın önüne oturttum arkasında da ben duruyorum. sırtını bana dayadı ayaklarıyla aynadan destek alıp ayağa kalktı. çok sevindim. kreşte ilk adım arabası favori oyuncağı olmuş. öğretmeni kaldırınca kızıyormuş.
ellerini yüzüne kapatıyor ben ceeee yapıyorum. çiş nerde deyince bezini tutuyor. kahvaltı bitti deyince bitti yapıyor eliyle. eliyle gel gel yapıp kumru çağırıyoruz.
şarkımızda şöyle
guguk guk guguk guk
tuğracık
ne yermiş
mamacık!
çok seviyor kuzum hemen gel gel yapıyor kumru gel diyorum. cama bakıyor. büyüdükçe pek şeker oldular.
allah hepsini nazardan korusun.
akşam eşofmenın üzerine yelek giydirip öyle yatırdım. şimdilik çözümü böyle buldum!
kopekop ben hala diş buğdayı resmini görmedim.
blogunu unuttum canım. özele yazar mısın?
amin canım
ben kışın heralde üstüne bi kat daha giydirip yatırırım üstünü açtığında üşümesin diye
maşallah şarkınızda çok güzelmiş :)) bezini erken bırakabilir gösteriyosa bizimki 3 yasına kadar bırakmaz kesin :S
Ah melodicim bloguma daha fotoları koyamadım ki
benim pastamı yapan kızın blogunu vereyim oradan bak ZeTuAr yazıyosun google'a hemen geliyor,
pasta ve kurabiyeleri oradan bakabilirsin, resimleri de ekliycem inşallah en yakın zamanda ama oğluş fırsat vermiyor ki,dün evdeydim ya burnumdan fitil fitil getiriyor valla, ne uyumak biliyor ne kendi kendine oynamak paso benim yanımda olacak, afedersinizi tuvalete gidiyorum, emekliyerek beni aramaya başlıyor, ilk baktığı yer yatak odamıa,
orada bulamayınca panikliyor, sesleniyorum oğlum burdayım gel diye, o zaman koşa koşa( emekleyerek tabii ) buluyor beni..tam bir dana oldu bi görseniz
sema ev arıyomuşsun .acele etme diyicem ama önümüz kış kışın taşınmak zor olur.burcu versin evini ize işteçözüm yolu bulmuşsun bile cadı ayyyy benim kız da öyle son sürat emekliyor beni göremeyince çıldırmaya başlıyor ...bu arada çok mutluyum kızım iki gündür bilnçli bir şekilde bana ANNE diyor :86: mutfakta olunca bakıyorum pıtır pıtır geliyor anneeeee diyeee:)))))sabahları da uyanıyo yatağında anneeee diye çağırıyo ben de onun bu güzel sesiyle güne başlıyorummmm
melodi yelek terletmez inşallah .benimki de cee oyununu seviyorherşeyle ceee oyunu yapıyor :))şarkı dinlemeyi seviyor .ablası da öğrendi çocuk şarkılarından ona söylüyor o da bayıla bayıla dinliyor .
Ya hakikaten git gide tatlı oluyorlar ama yaramzlık da dizboyu,
dün benim terliğimi aldı eline,
küçük maymunu var, terliği ters çevirdi, maymını üzerine oturtaya çalışıyor,
her deneme maymun yere düşüyor,
kızıyor, bi dagha deniyor,
en son bırak annecim terliği ee o pis dedim, bıratı , maymunu fırlatıyor, sonra onu yakalamaya gidiyor, yeniden alıyor fırlatıyor, peşinden emekliyor
günaydınlar
eda süper bir diş buğdayı partisi olmuş walla bayıldım
kuzeyin güleçliğine mi desem yoksa o kıyafetine mi desem çok tatlıydı maaşallah
ee sende süperdin walla :)
emek verdin güzel geçmesine sevindim
kopekop umarım istediğin fiyatlarda bi ev bulursun inş.
ataberkte dün itibariyle yürüyor artık oğluşum free takılıyor
kendince vakit geçiriyor istediği yere kendi gidiyor bu aralar benim pilates topuma sardı onunla oynuyor sürekli
ben ev iş arasında koşturmaca yaşıyorum
bizden bu kadar
masallah canim ogluna darisi bizmkilerin basina
çocuğunuza beste mi yapıyonuz nan