2010 Kasım Anneleri

olsun onlar da karşıda oturuyor zaten,
bir nevi onlara da yakın olacak,
ama bakalım ne zaman bulacaz,
evler çok pahaı o tarafta,
tünel ve adliye yapıldıktan sonra fiyatlar uçmuş,
emlakçılar böyle söyledi..

evet fiyatlar uçmuş valla
bizim oralarda fiyatlar uçuk
hem iki tarafında düzeni bozulmazdı
bence sizin bu tarafta olmanız daha mantıklı
hem tayin de isteyebilirsin bu tarafa

günaydınlar
eda süper bir diş buğdayı partisi olmuş walla bayıldım
kuzeyin güleçliğine mi desem yoksa o kıyafetine mi desem çok tatlıydı maaşallah
ee sende süperdin walla :)
emek verdin güzel geçmesine sevindim

kopekop umarım istediğin fiyatlarda bi ev bulursun inş.

ataberkte dün itibariyle yürüyor artık oğluşum free takılıyor
kendince vakit geçiriyor istediği yere kendi gidiyor bu aralar benim pilates topuma sardı onunla oynuyor sürekli
ben ev iş arasında koşturmaca yaşıyorum
bizden bu kadar

çok sağol canım o senin güzelliğin
yirim atayııı kendi öğrenicek pilatesi sana öretcek anası :)))
bizimki hala kumandayla dayısının basket topuyla oynuyor
oyuncaklar süs duruyo

günaydın kızlar!
lady diş buğdayı partinize bayıldım. tüm aile çok uyumlu olmuşsunuz. kuzey prens olmuş maşallah. bu arada annene de kocaman maşallah ve ellerine sağlık. sende çok güzel olmuşsun.
en kötü gününüz böyle olsun.

kopekop umarım uygun fiyatlı bir ev bulursunuz. aynı evde 2 aile çok zor olur. ama acele etme canım. uygun bulunca taşınırsınız!

ev hususunda iyi dileklerini belirten arkadaşlar teşekkürü bir borç bilirim:KK53:
hakikaten aceleye gelmiyor,
evler kötü, eski binalar ya da çok küçük,
ev sahipleri fırsatçı,
burcu nerelerde,
taşındın mı sen burcu, sizin eve mi geçsem ben,
yabancıya gitmeyim he:KK53:

barays maşallah oğluna!

kızlar benim sıpamda artık sürünerek kendini ileriye atıyor. neredeyse emekleyecek. dün babasının iş yerinde aynanın önüne oturttum arkasında da ben duruyorum. sırtını bana dayadı ayaklarıyla aynadan destek alıp ayağa kalktı. çok sevindim. kreşte ilk adım arabası favori oyuncağı olmuş. öğretmeni kaldırınca kızıyormuş.
ellerini yüzüne kapatıyor ben ceeee yapıyorum. çiş nerde deyince bezini tutuyor. kahvaltı bitti deyince bitti yapıyor eliyle. eliyle gel gel yapıp kumru çağırıyoruz.
şarkımızda şöyle
guguk guk guguk guk
tuğracık
ne yermiş
mamacık!
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
çok seviyor kuzum hemen gel gel yapıyor kumru gel diyorum. cama bakıyor. büyüdükçe pek şeker oldular.
allah hepsini nazardan korusun.
akşam eşofmenın üzerine yelek giydirip öyle yatırdım. şimdilik çözümü böyle buldum!

ev hususunda iyi dileklerini belirten arkadaşlar teşekkürü bir borç bilirim:KK53:
hakikaten aceleye gelmiyor,
evler kötü, eski binalar ya da çok küçük,
ev sahipleri fırsatçı,
burcu nerelerde,
taşındın mı sen burcu, sizin eve mi geçsem ben,
yabancıya gitmeyim he:KK53:

orda evler çok pahalı siz bu tarafa taşının. benim komple deniz manzaralı evim 500 tl.
ama önü dik yokuş. çocukla hiçbiyere pusetle çıkamıyorum.:KK60:

kopekop ben hala diş buğdayı resmini görmedim.
blogunu unuttum canım. özele yazar mısın?

Son düzenleme:
günaydın kızlar!
lady diş buğdayı partinize bayıldım. tüm aile çok uyumlu olmuşsunuz. kuzey prens olmuş maşallah. bu arada annene de kocaman maşallah ve ellerine sağlık. sende çok güzel olmuşsun.
en kötü gününüz böyle olsun.
amin canım
barays maşallah oğluna!

kızlar benim sıpamda artık sürünerek kendini ileriye atıyor. neredeyse emekleyecek. dün babasının iş yerinde aynanın önüne oturttum arkasında da ben duruyorum. sırtını bana dayadı ayaklarıyla aynadan destek alıp ayağa kalktı. çok sevindim. kreşte ilk adım arabası favori oyuncağı olmuş. öğretmeni kaldırınca kızıyormuş.
ellerini yüzüne kapatıyor ben ceeee yapıyorum. çiş nerde deyince bezini tutuyor. kahvaltı bitti deyince bitti yapıyor eliyle. eliyle gel gel yapıp kumru çağırıyoruz.
şarkımızda şöyle
guguk guk guguk guk
tuğracık
ne yermiş
mamacık!
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
çok seviyor kuzum hemen gel gel yapıyor kumru gel diyorum. cama bakıyor. büyüdükçe pek şeker oldular.
allah hepsini nazardan korusun.
akşam eşofmenın üzerine yelek giydirip öyle yatırdım. şimdilik çözümü böyle buldum!

ben kışın heralde üstüne bi kat daha giydirip yatırırım üstünü açtığında üşümesin diye
maşallah şarkınızda çok güzelmiş :)) bezini erken bırakabilir gösteriyosa bizimki 3 yasına kadar bırakmaz kesin :S

kopekop ben hala diş buğdayı resmini görmedim.
blogunu unuttum canım. özele yazar mısın?

Ah melodicim bloguma daha fotoları koyamadım ki :KK43:
benim pastamı yapan kızın blogunu vereyim oradan bak ZeTuAr yazıyosun google'a hemen geliyor,
pasta ve kurabiyeleri oradan bakabilirsin, resimleri de ekliycem inşallah en yakın zamanda ama oğluş fırsat vermiyor ki,dün evdeydim ya burnumdan fitil fitil getiriyor valla, ne uyumak biliyor ne kendi kendine oynamak paso benim yanımda olacak, afedersinizi tuvalete gidiyorum, emekliyerek beni aramaya başlıyor, ilk baktığı yer yatak odamıa,
orada bulamayınca panikliyor, sesleniyorum oğlum burdayım gel diye, o zaman koşa koşa( emekleyerek tabii ) buluyor beni..tam bir dana oldu bi görseniz:nazar:

sema ev arıyomuşsun .acele etme diyicem ama önümüz kış kışın taşınmak zor olur.burcu versin evini ize işte :KK9: çözüm yolu bulmuşsun bile cadı:KK1: ayyyy benim kız da öyle son sürat emekliyor beni göremeyince çıldırmaya başlıyor ...bu arada çok mutluyum kızım iki gündür bilnçli bir şekilde bana ANNE diyor :86: mutfakta olunca bakıyorum pıtır pıtır geliyor anneeeee diyeee:)))))sabahları da uyanıyo yatağında anneeee diye çağırıyo ben de onun bu güzel sesiyle güne başlıyorummmm:KK54::KK54:
melodi yelek terletmez inşallah .benimki de cee oyununu seviyor :KK3: herşeyle ceee oyunu yapıyor :))şarkı dinlemeyi seviyor .ablası da öğrendi çocuk şarkılarından ona söylüyor o da bayıla bayıla dinliyor .

Ya hakikaten git gide tatlı oluyorlar ama yaramzlık da dizboyu,
dün benim terliğimi aldı eline,
küçük maymunu var, terliği ters çevirdi, maymını üzerine oturtaya çalışıyor,
her deneme maymun yere düşüyor,
kızıyor, bi dagha deniyor,
en son bırak annecim terliği ee o pis dedim, bıratı , maymunu fırlatıyor, sonra onu yakalamaya gidiyor, yeniden alıyor fırlatıyor, peşinden emekliyor :KK53::KK66:

amin canım

ben kışın heralde üstüne bi kat daha giydirip yatırırım üstünü açtığında üşümesin diye
maşallah şarkınızda çok güzelmiş :)) bezini erken bırakabilir gösteriyosa bizimki 3 yasına kadar bırakmaz kesin :S

şarkıyı annem bana küçükken söylerdi ben de oğluma uyarladım!:KK1:
ben çiş nerdeeeeee diye sorup burda diye bezini gösteriyordum. sonra onun elini koyup gösterdim. şimdi sorunca öğreniyor. kaka nerde diyorum poposunu gösteriyorum henüz öğrenmedi.
çissss çissss diyor.

Ah melodicim bloguma daha fotoları koyamadım ki :KK43:
benim pastamı yapan kızın blogunu vereyim oradan bak ZeTuAr yazıyosun google'a hemen geliyor,
pasta ve kurabiyeleri oradan bakabilirsin, resimleri de ekliycem inşallah en yakın zamanda ama oğluş fırsat vermiyor ki,dün evdeydim ya burnumdan fitil fitil getiriyor valla, ne uyumak biliyor ne kendi kendine oynamak paso benim yanımda olacak, afedersinizi tuvalete gidiyorum, emekliyerek beni aramaya başlıyor, ilk baktığı yer yatak odamıa,
orada bulamayınca panikliyor, sesleniyorum oğlum burdayım gel diye, o zaman koşa koşa( emekleyerek tabii ) buluyor beni..tam bir dana oldu bi görseniz:nazar:

ekle valla merak ediyorum.
benimkide bana rahat vermiyor illa yanında olacağım. eskiden oyalanırdı bulaşık yıkardım şimdi durulayamıyorum.
aman benimki emeklemesin evim toz içinde.

sema ev arıyomuşsun .acele etme diyicem ama önümüz kış kışın taşınmak zor olur.burcu versin evini ize işte :KK9: çözüm yolu bulmuşsun bile cadı:KK1: ayyyy benim kız da öyle son sürat emekliyor beni göremeyince çıldırmaya başlıyor ...bu arada çok mutluyum kızım iki gündür bilnçli bir şekilde bana ANNE diyor :86: mutfakta olunca bakıyorum pıtır pıtır geliyor anneeeee diyeee:)))))sabahları da uyanıyo yatağında anneeee diye çağırıyo ben de onun bu güzel sesiyle güne başlıyorummmm:KK54::KK54:
melodi yelek terletmez inşallah .benimki de cee oyununu seviyor :KK3: herşeyle ceee oyunu yapıyor :))şarkı dinlemeyi seviyor .ablası da öğrendi çocuk şarkılarından ona söylüyor o da bayıla bayıla dinliyor .

ay ne güzel anne demesi. benimkide söylese bilinçli. çok güzel bir şey olsa gerek.
yelekle terlemedi canım. ev serin zaten geceleri. ben de yeni şarkılar arıyorum sizin şarkılarınız hangileri?

Ya hakikaten git gide tatlı oluyorlar ama yaramzlık da dizboyu,
dün benim terliğimi aldı eline,
küçük maymunu var, terliği ters çevirdi, maymını üzerine oturtaya çalışıyor,
her deneme maymun yere düşüyor,
kızıyor, bi dagha deniyor,
en son bırak annecim terliği ee o pis dedim, bıratı , maymunu fırlatıyor, sonra onu yakalamaya gidiyor, yeniden alıyor fırlatıyor, peşinden emekliyor :KK53::KK66:

ay o halini seyretmek lazım. merak ettim oğlunu şu fotoları acil yükle yada albüme koy!

günaydınlar
eda süper bir diş buğdayı partisi olmuş walla bayıldım
kuzeyin güleçliğine mi desem yoksa o kıyafetine mi desem çok tatlıydı maaşallah
ee sende süperdin walla :)
emek verdin güzel geçmesine sevindim

kopekop umarım istediğin fiyatlarda bi ev bulursun inş.

ataberkte dün itibariyle yürüyor artık oğluşum free takılıyor
kendince vakit geçiriyor istediği yere kendi gidiyor bu aralar benim pilates topuma sardı onunla oynuyor sürekli
ben ev iş arasında koşturmaca yaşıyorum
bizden bu kadar

masallah canim ogluna darisi bizmkilerin basina

melodi şarkı repertuarımız baya genş bizim ablamız sağolsun :KK1:
daha dün annemizin var ,yalancı çoban ,arı vız vız vız,tavşan kaç ,fışfış kayıkçı,süt bal yumurta (en çok sevdiğimiz )başkaaa daha var aklıma gelmiyo...birinin sözlerini yazayım dur:KK9::KK9:
ben bir ineğim ben bir ineğim
ot yerim süt veririm sütümü için
sütümü için yani büyümeyi seçin
ben bir arıyım ben bir arıyım
çiçek çiçek dolaşırım bal yaparım
balımı yiyin yani büyümeyi seçin
ben tavuğum ben bir tavuğum
arpa ve buğday yerim yumurta veririm
yumurtamı yiyin yani büyümeyi seçin
süt bal yumurta her gün yerim mutlaka
sağlıklı ve güçlüyüm büyürüm büyürüm
beeeeeeeeeeennnnnn!!!!!
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bu arada ben iki gündür sabahları kahvaltıda 1 çay kaşığı bal veriyorum ...

boncuk pek hoşmuş şarkılar!
daha dün annemiz nasıl aklıma gelmedi tühhhh!
arı vız vız fış fış kayıkçı tamam.
tavşan kaç kaç hatırlamadım.

benimki
küçük kurbağa
bir aslan miyav dedi
bugün bayram
karga karga gak dedi
o piti piti
portakalı soydum
sağ elimde 5 parmak
aklıma gelen bunlar!
repertuarı genişletmek lazım :KK60:

ben bu şarkıları arada kullanıyorum ama duruma göre kendim beste yapıyorum çoğunlukla,
melodilerini bilmeden güzel olmuyor gerçi ama mesela yeni doğduğunda yazdığım şarkı ;

annesi gül doğurmuş, o tokmak olmuş
gözleri yeşilmiş pek tatlı olmuş,
düğme burunluymuş, elma yanakmııııış
annesi ooğluşunu çok seviyomuş
lay lay lay la lay lay la la..( kasap havası gibi okuyun ):KK53:

bir başkası:
koca ayaklı bir devdi
annesi onu çok sevdi :KK53:

bir başkası bunu dün yaptım yemek yedirirken,

türlü türlü mamalar,
ahmet burak ham yapar:KK52:

işte aklıma gelenler bunlar, çoğunlukla o an için özel besteler yapıyorum ve çok hoşuna gidiyor, kıkır kıkır kıkırdıyor aşkım..

benim baba bestekar ya var demekki genlerimde biraz kabiliyet:KK52::KK53:

ARKADAŞLAR KONU İLE ALAKASI YOK AMA YAĞLI BOYA RESİM VE KARAKALEM YAPIP SATIYORUM. FİYATLARIM YAĞLI BOYADA 250 TL VE 300TL ARASINDA KARA KALEM İSE 50 TL DİR.ALMAK İSTEYEN OLURSA resim_cim@hotmail.com a mail ATABİLİR YADA BURDAN İLETİŞİM KURABİLİRİZ.İSTEĞE GÖREDE RESİM YAPIYORUM BEĞENDİĞİNİZ RESMİ İSTER KARA KALEM YADA YAĞLI BOYA YAPIYORUMM.

X