2010 Kasım Anneleri

teşekkürler kızlar sezen senin kuzuyada geçmiş olsun....aymes maşşalah senin kuzuyada buyük güne az kaldı...:)

akşam bizmkide çok uyandı geneldede uyanırda uykuya dalması gecikti bu sfer burnu tıkalı nefes alamıyor ememiyor offf..bende işe gidicem birazdan..

eda sevindim partınız güzel geçmiş.....resimlere bende bakayım ya....merak ettim...

ne güzelll neler yapıcaksınnn
bizimde 22 gun kaldı

eda resimleri görmedim nerden bakıyoruz

vaaayy ilk doğumgünü senin dimi captanınnkarısı

ınfox arkadasmıyız arkadaslarım görebiliyo albümüme

biz doğum gününü aile arası yapıcaz diş buğdayını arkadaslarla yaptık çünkü
çocuklarla olunca daha eğlenceli oluyo beben çok eğlenir inşallah

albümümden görebilirsin şimdi
arkadaslık talebini kabul ettikten sonra

inşallah hepimiz çok özenle hazırlanıyoruz çünkü hayatlarının ilk doğumgünü olacak belki hatırlamıcaklar ama olsun ilkin yeri ayrıdır her zman

inşallah hepimiz çok özenle hazırlanıyoruz çünkü hayatlarının ilk doğumgünü olacak belki hatırlamıcaklar ama olsun ilkin yeri ayrıdır her zman

ilkler çok önemli valla
diş buğdayı çok özenliydi doğum gunu belki o diş buğdayı kadar olmucak ama Allahın izni ile her sene doğum günü olucak diş buğdayı bi kere olucak diye özenli yaptık
bide bu doğum gunu için anneannem ve babaannem için istiyorum o yuzden aile arası olsun istedim
buyuk anane ve babanesiyle fotoğrafı olsun seneye göremezler belki

vaayyy hatun kişi çok hoşsunuz.....papyon ve taç süper fikir...:)

haklısın bende büyükleri çağıracagım için evde yapıyorum ama onları allah başımızdan eksik etmesin ayy kötü oldum

vaayyy hatun kişi çok hoşsunuz.....papyon ve taç süper fikir...:)

çok teşekür ederim
annemin emeği
üzerimizdekleri annem dikti
(lütfen anneme maşallah deyin :)))

haklısın bende büyükleri çağıracagım için evde yapıyorum ama onları allah başımızdan eksik etmesin ayy kötü oldum

amin amin (
çok özlüyorlar küçük torununu
ananem şehir dısında kalçasını kırmıştı dısarı çıkamıyor destekle yürüyor
dayım getirecek inşallah onları
babanemin de yaşı bayağı var Allah ömür versin
çok şükür yinede torununun çocuğunu gördüler

ozman 41 kere maşallah...:)

haydi ben okula kaçar.....yiğit hala uyuyor 12.30da çıkmam lazım....hazırlanırken biraz gürültü yapayımda uyandırayım

güzel geçmesine sevindim cnm darısı doğumgününe fotolara hemen bakıyorum

sağol cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…