ne güzelll neler yapıcaksınnn
bizimde 22 gun kaldı
eda resimleri görmedim nerden bakıyoruz
vaaayy ilk doğumgünü senin dimi captanınnkarısı
sanırım benim infox çok heyecanlıyım valla
ınfox arkadasmıyız arkadaslarım görebiliyo albümüme
biz doğum gününü aile arası yapıcaz diş buğdayını arkadaslarla yaptık çünkü
çocuklarla olunca daha eğlenceli oluyobeben çok eğlenir inşallah
inşallah hepimiz çok özenle hazırlanıyoruz çünkü hayatlarının ilk doğumgünü olacak belki hatırlamıcaklar ama olsun ilkin yeri ayrıdır her zman
ilkler çok önemli valla
diş buğdayı çok özenliydi doğum gunu belki o diş buğdayı kadar olmucak ama Allahın izni ile her sene doğum günü olucak diş buğdayı bi kere olucak diye özenli yaptık
bide bu doğum gunu için anneannem ve babaannem için istiyorum o yuzden aile arası olsun istedim
buyuk anane ve babanesiyle fotoğrafı olsun seneye göremezler belki
vaayyy hatun kişi çok hoşsunuz.....papyon ve taç süper fikir...:)
haklısın bende büyükleri çağıracagım için evde yapıyorum ama onları allah başımızdan eksik etmesin ayy kötü oldum
teşk. ederim cnmmgeçmiş olsun arkadaşlar bizim kızda gece hiç örtünmediği için yakındır burun akıntısı sabah öksürüyodu tam iyileştik diyorum yine başlıyo offf offfffff
bu arada bugün tam 11 aylık olduk
tünaydın hatunlar
Dün Diş buğdayımız oldu şansımıza hava çok güzeldi ben oğluma kocam da bana aşık oldu bi kez daha :)) oğlum da uyumadı hiç eğlenmeyi biliyo yorulana kadar oynadı eve giderken yolda uyudu .. Dünü tekrar yaşamak isterdim
( napıcaz ki çocuklarımız için çalışıyoruz zaten
ben üstünü pike ile örtüyorum çok sık kalktığı için üstünü kontrol ediyorum
üşürse uyanıyor zaten..sık uyanırsa da üşüdüğünü anlıyorum hafif bi yorganımız var onu örtüyorum gece serinliyo ben bişe çok üşüyorum
erken açmışın kombiyi :s kışı düşünemiyorum biz kışın çok üşüyoruz evimizde sonuna kadar açıyoruz nerdeyse
nice mutlu senelere evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım..
beyaz bişey giy kafana duvaklı taç tak masanı süsle küçük bi pasta alabilirsin birlikte üfleyin :))
yağışlı bekliyordum hırka felan aldık yedek
ama şahaneydi ya şansımıza harika geçti !!
akşam faceden bakarsın kuzenim eklemiş bi kaç resim
kıyamam ya çok gecmiş olsun
(( çok geçmiş olsunnn
hayırlı uğurlu olsun Burcu güle güle oturun
teşekkürler kızlar sezen senin kuzuyada geçmiş olsun....aymes maşşalah senin kuzuyada buyük güne az kaldı...:)
akşam bizmkide çok uyandı geneldede uyanırda uykuya dalması gecikti bu sfer burnu tıkalı nefes alamıyor ememiyor offf..bende işe gidicem birazdan..
erensezenin oğlu kayranın doğum günü 13 ekim
ilk doğum günü kayranın