Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar günaydın nasısınız ben hiç iyi değilim kabus gibi bir gece geçirdim dün akşam üzeri babannem vefat etti sabaha kadar gözümü kırpmadım şu ölüm ne acayip bişey ayrıca çok rahatsızım girip muhammed ali derseniz oda çok hasta 4 gündür gece uykusu yok dün doktora götürdüm kulaklarında sorun varmış ağrıdığı için uyumuyor ağlıyormuş antibiyotik verdibak yine uyandı ağlıyo görüşürüz kızlar
kızlar günaydın nasısınız ben hiç iyi değilim kabus gibi bir gece geçirdim dün akşam üzeri babannem vefat etti sabaha kadar gözümü kırpmadım şu ölüm ne acayip bişey ayrıca çok rahatsızım girip muhammed ali derseniz oda çok hasta 4 gündür gece uykusu yok dün doktora götürdüm kulaklarında sorun varmış ağrıdığı için uyumuyor ağlıyormuş antibiyotik verdibak yine uyandı ağlıyo görüşürüz kızlar
arkadaşlar acil olarak diş pastası modeli gerekiyor,sabah sipariş vericem yardım edin...bu nasıl ata tuğra yazan
PASTA TASARIM: DİŞİM ÇIKTI
arkadaşlar acil olarak diş pastası modeli gerekiyor,sabah sipariş vericem yardım edin...bu nasıl ata tuğra yazan
PASTA TASARIM: DİŞİM ÇIKTI
evet canım oğlumun adı ömer yiğit.yiğit i kullanıyoruz.adı gibi yiğit olsun oğullarımız,aslan parçaları ya onlara herşey değer:)ben pasta modeli buradan aldım başka yere yaptırıyorum,20 kişilik 120tl,genelde heryerde fiyatlar böyle 120-140 arası...bazı yerler 20 kişilik pastanın 40 kişiye yetebileceğini söylüyor tabi dilimlemeklede alakalı olabilir..süper site ya....pastalara bayıldım...senin dediğin pastada çok hoş...1 yaş pastalrında da güzel şeyler var...fiyatlar ile ilgili bişey öğrendinmi.....
yakışır yiğit paşaya....yanlış hatırlamıyorum dimi adaş bizim sıpalar..:)g
magneti bende düşündüm ama peşinde koşturamadım nereye yaptıracağım diyede araştıramadım.güzel bir fikir,bende kesede renkli çikolatalar dağıtıcam.ne haber topik.....oooo aşağısı kalabalık....:)
halenur başın sağolsun allah sabır versin...babannen nur içinde yatsın....
geçmişi okuyamıyorum artık herkesçikler iyidir umarım....
ben doğum günü araştırması planları içindeyim....magnet siparişi verdim...en uygun fiyatlısı oydu valla....daha orjinal fikirlerde olabilrdi ve fakat bütçe meselesi de kararları etkiliyor hi hi :)
halenur başın sağolsun canım .bebeğine de geçmiş olsun.
yabangülüm senin çikolatan nasıl oldu canım .
kopekop senin yazdıklarını da okudum .gaz vermek gibi olmasın da ben olsam ben de taşınırdım öyle bir imkanım olsa .çünkü ilerde çocuk büyüyünce daha çok sorun olur.seni dinlemez şımarık babanneden dededen yüz bulur...
ama bu sefer senin annen de aynı davranmasın kız
benimkiler de öyle .kayınvalidem ,annem ,babam çok çok şımartıyolar .tabi ilk kızımda oldu bu olanlar .inşallah ikinciye müdahale az olur
ama çok da büyütülecek ve sorun yapılıp kafaya takılacak da bir durum değil işin açıkçası .
amaaaaaaan işte hayat herkesin ufak tefek de olsa insanlarla sorunları oluyor..şimdi sen benim halimi görsen..bebeğime hastalık bulaştırdılar çocuklarını getirip ...ben de bir daha olmasın mahiyetinde laf söyledim ..olanlar oldu .çarşı karıştı burda bir görsen .akrabalar iç içe olduğu için herkes bi laf söledi ...ama çok memnunum bu durumdan .hem evime bir daha giremeycekler hem de yüzlerini görmemiş olucam gereksiz boş insanların
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur...masindan-uc-renkli-orgulu-boregim-resimli.htm
kızlar günaydın.sizce bu börek nasıl olur misafirlere yapıcamda..