2010 Kasım Anneleri

1500 tl mi o ne beeee ...ben de mi bu işi yapsam acep ne de olsa evdeyim çocuk bakıyom bir tane fazla olmuş çok mu iyi para doğruya doğru :)))

600 az mı dedi? yuh artık! ne kadar insafsızlar yaw. 1500 tl istiyor diğeri bebek akademisi mi okumuş zalak. burda da 1200 tl istemişler. üniversite mezuymuş kız. çok zor güzelim. ama yinde çocuğun benim ki gibi kreşte değil. şükret valla. benim içim acıyor.

eda cocuk gelcekse salata yapmaman mantıklı da salatasız sırf hamur da ınsanı bayar.. baska bı cozum uretırsın belkı

eltime bi çeşit yaptırıcam dedim yadüşünsün kendisi bende düşünecek kafa kalamdı :s

bizim çalıştığımız yere kreş gerekiyodu
zorlanmazdık o zaman

eda 2 ekim demek nerde tuttunuz mekanı :)))

şişlide bi parti evinde canım
buyur beklerim sizi :)))

kopekop sen küçüksün bana göre ben 34 yaşında doğurdum oğlumu. çok geç kaldım.
7 sene sonra düşündük biz. bu kadar bekleyince daha üstüne düşüyorum.
canım sen bankadasın an azından 2 gün evdesin. deiğin gibi emekliliğin var. hangi bankadasın özelden yazsana. benim babamda bankacıydı.
kv. baksın mırın kırın etmesin. bakıcıyla uğraşmak çok zor valla. bak benimki kreşte ama rezil oluyor yavrum. ağlayınca bile ilgilenmiyorlar. en küçük benim ki.

35 yasındamısın??o kadar büyük olduğunu düşünmemiştim hiç :)

Melodi Allah yardımcın olsun canım ,
üzülme ama hep derler ya Allah korur bebekleri diye, ben mesela annem de k.validem de baktılar 10 aydır sırayla bi kere düşürmediler çocuğumu, ben hafta sonları 3 gün evde kaç kere düşürdüm yavrumu kafasının üzerine hem de küt küt..
eller merhamet etmez ama Allah en büyük merhamet sahibi,
her sabah çocuğunu kreşe bırakırken dua et, Allahım sana emanet ediyorum diye içinden,
ben çok inanırım dualara..
dua müminin silahıdır...
özelden yazıyorum şimdi sana

aynen katılıyorum...

kızların ikisi de uyudu hayret hiç ikisi de aynı anda uyumazdı biri uyur biri ayakta olurd hep...yemek derdim de yok bugün allaaaaaaaaahhhhböyle fırsat bir daha ele geçmez zatene uykusuzum hemen dinlenip uyumaya gidiyorum görüşürüz tekrardan öptüm kızlar

selam kızlar çok mutluyum sonunda regli oldum.10 aydan sonra kırmızıları gördüm,hamilemiyim diye düşünmeye başlamıştım + birde şişkinlikler falan rahatladım artık..oh bee

selam kızlar çok mutluyum sonunda regli oldum.10 aydan sonra kırmızıları gördüm,hamilemiyim diye düşünmeye başlamıştım + birde şişkinlikler falan rahatladım artık..oh bee

He he he...hadi hayırlı olsun canım ya,
ne sıkıntı olmuştur sana tahmin etmek zor değil

selam kızlar epeydir uğrayamadım epey deyişiklikler var
çocuklarımızın doğum günleri yaklaşıyo düşündügünüz birşeyler varmı
nasıl bişey yapmayı planlıyorsunuz

selam kızlar epeydir uğrayamadım epey deyişiklikler var
çocuklarımızın doğum günleri yaklaşıyo düşündügünüz birşeyler varmı
nasıl bişey yapmayı planlıyorsunuz

selam bu konu için bir topiğimiz var,
oarada çeşitli fikirler ortaya atıldı bir bak istersen...

selam kızlar napıyosunuz
ay benim oğlan tam bi ilgi manyağı 10.ayını doldurduğu gün sürünmeye başladı bide sürekli peşindeyim yoksa kendine zarar veriyor ve hemen ağlıyor erkek adam güçlü olur herşeye ağlamaz dicem ama bizimki çok ağlak bişey, karşısında ağlama numarası yap hemen o da dudaklarını büzüp ağlıyor
Diş buğdaylarınıza çok özendim bizim dişimiz hala daha yok bu gidişle olacağıda yok sanırım

Bu arada yürüyen bebelere maşallahhhh

delimavi hadi gözün aydın regl olmuşsun sonunda canım

bide hamile olan bi arkadaş vardı sanırım onada hayırlı olsun

Selam millet,
Özgül nerelerdesin sen ya????
selam canımcım ben burdayım:)aralarda geliyorum işte sadece:)sen nerelerdesin?

1500 tl mi o ne beeee ...ben de mi bu işi yapsam acep ne de olsa evdeyim çocuk bakıyom bir tane fazla olmuş çok mu iyi para doğruya doğru :)))
vay be:)temizlikçi olmak lazım:)

He he he...hadi hayırlı olsun canım ya,
ne sıkıntı olmuştur sana tahmin etmek zor değil
aynen öyle:)

delimavi hadi gözün aydın regl olmuşsun sonunda canım

bide hamile olan bi arkadaş vardı sanırım onada hayırlı olsun
sağol canım..

iyi akşamlar annişler...nehabersiniz...:)

temizlik şirketi ile ilgili yazan oldumu acaba geçmiş kalabalık göremedim...bana msj atabilirmi acep....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…