ya evdeyım de ev ıslerıne yemegıme fln yetısemıyorum, bı kız buldum gunde 5 saat ıcın 600e az dedı, bı kadın buldum hergun 9-6 arası ıcın 1500 tl ıstedı, sen manyak mısın dedım ben o paraya ıse gırerım ancak yenı mezun oldugum ıcın, kadın ılkokul mezunu ıstedıgı paraaya bak, o paraya baska sehırlerde ıkı kadın tutarsın ya.. lanet olsun bu bakıcı işine sınırlerım hopluyo..
işallah boncuk, ama babasına cekerse zekı olur suphem yok, bana cekerse ıdare eder ıste hueheuehuehue
ya evdeyım de ev ıslerıne yemegıme fln yetısemıyorum, bı kız buldum gunde 5 saat ıcın 600e az dedı, bı kadın buldum hergun 9-6 arası ıcın 1500 tl ıstedı, sen manyak mısın dedım ben o paraya ıse gırerım ancak yenı mezun oldugum ıcın, kadın ılkokul mezunu ıstedıgı paraaya bak, o paraya baska sehırlerde ıkı kadın tutarsın ya.. lanet olsun bu bakıcı işine sınırlerım hopluyo..
işallah boncuk, ama babasına cekerse zekı olur suphem yok, bana cekerse ıdare eder ıste hueheuehuehue
eda cocuk gelcekse salata yapmaman mantıklı da salatasız sırf hamur da ınsanı bayar.. baska bı cozum uretırsın belkı
valla kızlar bu bakıcı işi çok zor mevzuu..
benim de biliyosunuz k.v. bakıyor kışın,
daha iki hafta oldu okullar açılalı, dün gelmiş diyorki,'kızım baban bu işe bi rçare bulalım diyor, olmazsa siz karşıya taşının , ben bu şekilde hiç bi yere yetişemiyorum' ben de 'anne ikimiz de anadolu yakasında çalışıyoruz, karşıdan gidip gelemeyiz hadi kocam neyse de ben oralardan sefil olurum , onun yerine bakıcı tutarız, aynı parayı vericez neticede 'dedim..
bu sefer de ben gerekirse ikiye ayrılırım ama çocuğumu ele bırakmam dedi..
bilmiyorum napıcaz, ben de karşıya taşınmak istemiyorum, kira ödemediğimiz halde ay sonunu zor getiriyoruz, bir de kirayla nasıl başa çıkarım, evimdeki mobilyalar buraya göre yapıldı, hiç bir eve sığmaz başka..depositoydu, taşınma masrafıydı,
toplu para lazım , toplu para da yok..bilmiyorum napıcam, eşime söyledim sabah işe gelirken annen böyle diyor diye..hiç biyere gidemeyiz, o zaman bakıcı tutarız dedi o da..ne yapsam acaba bakıcı aramaya başlasam mı(
off çok sıkıcı , çok zor iş yaaa..çocuk güzel şey de her türlü ayrıntıyı düşünmeden çocuk yapmamak lazımmış, yaşım daha genç olsaydı biraz daha yapmazdım ama yaşım da artık doğum yapmamı gerektiriyordu..off düşün düşün ... işin(
eda 2 ekim demeknerde tuttunuz mekanı :)))
kopekop sen küçüksün bana göre ben 34 yaşında doğurdum oğlumu. çok geç kaldım.
7 sene sonra düşündük biz. bu kadar bekleyince daha üstüne düşüyorum.
canım sen bankadasın an azından 2 gün evdesin. deiğin gibi emekliliğin var. hangi bankadasın özelden yazsana. benim babamda bankacıydı.
kv. baksın mırın kırın etmesin. bakıcıyla uğraşmak çok zor valla. bak benimki kreşte ama rezil oluyor yavrum. ağlayınca bile ilgilenmiyorlar. en küçük benim ki.
kopekop sen küçüksün bana göre ben 34 yaşında doğurdum oğlumu. çok geç kaldım.
7 sene sonra düşündük biz. bu kadar bekleyince daha üstüne düşüyorum.
canım sen bankadasın an azından 2 gün evdesin. deiğin gibi emekliliğin var. hangi bankadasın özelden yazsana. benim babamda bankacıydı.
kv. baksın mırın kırın etmesin. bakıcıyla uğraşmak çok zor valla. bak benimki kreşte ama rezil oluyor yavrum. ağlayınca bile ilgilenmiyorlar. en küçük benim ki.
Melodi Allah yardımcın olsun canım ,
üzülme ama hep derler ya Allah korur bebekleri diye, ben mesela annem de k.validem de baktılar 10 aydır sırayla bi kere düşürmediler çocuğumu, ben hafta sonları 3 gün evde kaç kere düşürdüm yavrumu kafasının üzerine hem de küt küt..
eller merhamet etmez ama Allah en büyük merhamet sahibi,
her sabah çocuğunu kreşe bırakırken dua et, Allahım sana emanet ediyorum diye içinden,
ben çok inanırım dualara..
dua müminin silahıdır...
özelden yazıyorum şimdi sana
evet hamilesin hadi gözün aydın.Allah tamamına erdirsin..SLMMM ARKADAŞLAR ben de dün kan tahlili yaptrdım 921,6 pozitf çıktı beta hcg bu hamileyim mi demek oluyo ay darısı tüm isteyenlerin başına canım ya
selam kızlar çok mutluyum sonunda regli oldum.10 aydan sonra kırmızıları gördüm,hamilemiyim diye düşünmeye başlamıştım + birde şişkinlikler falan rahatladım artık..oh bee
selam kızlar epeydir uğrayamadım epey deyişiklikler var
çocuklarımızın doğum günleri yaklaşıyo düşündügünüz birşeyler varmı
nasıl bişey yapmayı planlıyorsunuz
selam bu konu için bir topiğimiz var,
oarada çeşitli fikirler ortaya atıldı bir bak istersen...
selam canımcım ben burdayım:)aralarda geliyorum işte sadece:)sen nerelerdesin?Selam millet,
Özgül nerelerdesin sen ya????
vay be:)temizlikçi olmak lazım:)1500 tl mi o ne beeee ...ben de mi bu işi yapsam acep ne de olsa evdeyim çocuk bakıyom bir tane fazla olmuş çok muiyi para doğruya doğru :)))
selam kızlar çok mutluyum sonunda regli oldum.10 aydan sonra kırmızıları gördüm,hamilemiyim diye düşünmeye başlamıştım + birde şişkinlikler falan rahatladım artı
vay beeee:)canım keşke adet hakkımı sana verebilseydim ya:)ben 3 ayda 4 kez oluyorum:)))
aynen öyle:)He he he...hadi hayırlı olsun canım ya,
ne sıkıntı olmuştur sana tahmin etmek zor değil
sağol canım..delimavi hadi gözün aydın regl olmuşsun sonunda canım
bide hamile olan bi arkadaş vardı sanırım onada hayırlı olsun
selam canımcım ben burdayım:)aralarda geliyorum işte sadece:)sen nerelerdesin?
vay be:)temizlikçi olmak lazım:)
yok canım sağol,bu kadarı bana kafiselam kızlar çok mutluyum sonunda regli oldum.10 aydan sonra kırmızıları gördüm,hamilemiyim diye düşünmeye başlamıştım + birde şişkinlikler falan rahatladım artı
vay beeee:)canım keşke adet hakkımı sana verebilseydim ya:)ben 3 ayda 4 kez oluyorum:)))