aileler ve arkadaşları bir arada diş buğdayına çağırdım,
kızım benim etrafım kazmalarla dolu baksana hepsi eli boş geliyor salakların,
tamam kimseden bi şey beklemek doğru değil ama bu denli salakları doyuracam diye de kendimi telef edemem açıkçası,
kendi ailem ve eşimin ailesini çağırcam tamam,
benim belim rahatsız iş yapamıyorum öyle fazla,
evime doldurup da insanları evimi de kirletip arkasından bi ton iş çıkacak, dünyanın hazırlığını yapıcam ,
uğraşmaya değmez valla, mevlid yaptım, diş buğdayı yaptım, hep aynı kazmaları çağırdım zaten bi daha aile arasında yapıcam,
oğlum büyüp de kendi arkadaşlarını çağırdığı bi doğum günü yapmak istediğinde güzel bir org.yaparım diyorum, daha sünnet düğünü var,..var oğlu var..yani..
Napsın yemek yediriyor annem.Yarım saate kadar çıkıcaz nurti buluşması var bugün Kuzey nasıl
ela napıyo
kopekop sana bişey sorduk demi?
diş buydağını nerde yaptın ne ler ikram ettin?
pastasını nasıl yaptırdın anlat işte.
Günaydın herkese nasılsınız nabersiniz.. Demir'i kontrole kötürdüm koca kafayı, kafa 48.2 olmuş, dana kafalı ya :))
he hiç görmemişim kııız..
bak şinci,
kayınvalidemlerin bahçesinde yaptım, etilerde..
50 kişi kadar çağırmıştım, neredeyse herkes geldi..
menümde:
1.peynirli börek
2.yeşil mercimekli börek
3.zeytinli-cevizli poğaça
4.zeytinyağlı biber dolması
5.tavuklu-göbekli salata
6.elmalı kurabiye
7.sade tatlı kurabiye
8.elma bazlı tavuk göğsü
9.diş pastası
10.diş buğdayı
...
giderken ellerine diş kurabiyesi verdim..
oh ne güzel annen bakıyo :)) ben gittiğimde de annem kuzeye meyve yediriyoduNapsın yemek yediriyor annem.Yarım saate kadar çıkıcaz nurti buluşması var bugün Kuzey nasıl
Günaydın herkese nasılsınız nabersiniz.. Demir'i kontrole kötürdüm koca kafayı, kafa 48.2 olmuş, dana kafalı ya :))
selam millet anneler nasıllar bakalım?
melodi merhaba, ya dikkatimi çekti sana süt izni vermiyorlar mı ki oğlunu 17,30da alasın?
melodi kız içim parçalandı yakın olsaydık valla oğluna ben bakardım paşalar gibi...
ama sen sıkma canını allah bir yoluna koymuştur...
prop koca kafalı bebeler çok zeki oluyor benim büyük kız da öyleydi ama ayça hanımınki de öyle acayip bir kafa var ...
eda sen ne zaman yapıyon diş buğdayını tarih belli mi...linden hoşgeldin hiç görünmüyon ...
Kafanın büyük olması beynin de büyük olduğu anlamına geliyo, ama beynin büyük olması zeki olduğu anlamına gelmiyo çünkü beynin ne kadarının kullanıldığı önemli.. Yani koca kafaysa kapasitesi yüksek demektir ama kullanamıyosa o kapasiteyi bi naneye yaramaz :) Ayrıca zekanın %75 i genetiktir
melodi kız içim parçalandı yakın olsaydık valla oğluna ben bakardım paşalar gibi...
ama sen sıkma canını allah bir yoluna koymuştur...
prop koca kafalı bebeler çok zeki oluyor benim büyük kız da öyleydi ama ayça hanımınki de öyle acayip bir kafa var ...
eda sen ne zaman yapıyon diş buğdayını tarih belli mi...linden hoşgeldin hiç görünmüyon ...
he hiç görmemişim kııız..
bak şinci,
kayınvalidemlerin bahçesinde yaptım, etilerde..
50 kişi kadar çağırmıştım, neredeyse herkes geldi..
menümde:
1.peynirli börek
2.yeşil mercimekli börek
3.zeytinli-cevizli poğaça
4.zeytinyağlı biber dolması
5.tavuklu-göbekli salata
6.elmalı kurabiye
7.sade tatlı kurabiye
8.elma bazlı tavuk göğsü
9.diş pastası
10.diş buğdayı
...
giderken ellerine diş kurabiyesi verdim..