2010 Kasım Anneleri

var da var bitmez tabi
mevlitte hep altın getirdiler sağolsunlar bi kaç kıyafet vardı
diş buğdayını bilmeyen var ..biizmkine de hediyesiz gelen olucak hatta telefon açan oldu arkadaslarımdan ne alayım ihtiyacı olan bişi alayım işe yarasın diyen oldu
bilen var bilmeyen var bilmeyene de hediyesiz gelme desen olmaz :))

diş buydağını nerde yaptın ne ler ikram ettin?
pastasını nasıl yaptırdın anlat işte.

Günaydın herkese nasılsınız nabersiniz.. Demir'i kontrole kötürdüm koca kafayı, kafa 48.2 olmuş, dana kafalı ya :))

diş buydağını nerde yaptın ne ler ikram ettin?
pastasını nasıl yaptırdın anlat işte.

he hiç görmemişim kııız..

bak şinci,
kayınvalidemlerin bahçesinde yaptım, etilerde..
50 kişi kadar çağırmıştım, neredeyse herkes geldi..
menümde:

1.peynirli börek
2.yeşil mercimekli börek
3.zeytinli-cevizli poğaça
4.zeytinyağlı biber dolması
5.tavuklu-göbekli salata
6.elmalı kurabiye
7.sade tatlı kurabiye
8.elma bazlı tavuk göğsü
9.diş pastası
10.diş buğdayı
...
giderken ellerine diş kurabiyesi verdim..

menün güzelmiş valla. hepsini ben yaptım de düşüp bayılıyım. ben nerde nasıl yapayım bilmiyorum.
doğum günüyle baraber olsun diyorum ama pastamız diş olmayacak o zaman.
pööfffffffffffff ne kadan da yalnızım.

koca kafalı demir. ama maşallah ya herşey çok yakışıyor. alah nazarlardan korusun.
tüüüüüüüüüüüm bebişleri. küçük adam ve küçük hanım oldu hepsi.

selam millet anneler nasıllar bakalım?

melodi merhaba, ya dikkatimi çekti sana süt izni vermiyorlar mı ki oğlunu 17,30da alasın?

Napsın yemek yediriyor annem.Yarım saate kadar çıkıcaz nurti buluşması var bugün Kuzey nasıl
oh ne güzel annen bakıyo :)) ben gittiğimde de annem kuzeye meyve yediriyodu
beni görünce yemeği bıraktı tabi
yapıştı mememe
Günaydın herkese nasılsınız nabersiniz.. Demir'i kontrole kötürdüm koca kafayı, kafa 48.2 olmuş, dana kafalı ya :))

bizimki de o civardadır kesin

selam millet anneler nasıllar bakalım?

melodi merhaba, ya dikkatimi çekti sana süt izni vermiyorlar mı ki oğlunu 17,30da alasın?

naber bahar

melodi kız içim parçalandı yakın olsaydık valla oğluna ben bakardım paşalar gibi...
ama sen sıkma canını allah bir yoluna koymuştur...
prop koca kafalı bebeler çok zeki oluyor benim büyük kız da öyleydi ama ayça hanımınki de öyle acayip bir kafa var ...
eda sen ne zaman yapıyon diş buğdayını tarih belli mi...linden hoşgeldin hiç görünmüyon ...

çok mu zeki oluyo iyi ya sevindim :)))
ben 2 ekimde yapıyorum mekanı tuttuk dünden beri kovalıyoruz kıyafetti süslemeydi şekerdi falan filan
inşallah güzel olur
iç ve dış mekan bi arada umarım yağmur yağmaz dısarıya çıkabiliriz

Kafanın büyük olması beynin de büyük olduğu anlamına geliyo, ama beynin büyük olması zeki olduğu anlamına gelmiyo çünkü beynin ne kadarının kullanıldığı önemli.. Yani koca kafaysa kapasitesi yüksek demektir ama kullanamıyosa o kapasiteyi bi naneye yaramaz :) Ayrıca zekanın %75 i genetiktir

mutlaka öyledir :)
anne baba akıllı olup akıllı olmayan çocuklar var
inşallah bizimki bize çeker

oğluma converse aldık
bi sürü ayakkabı denetmiştik olmuyordu yada yürüyemiyordu
bugün giydik çok sevdi yürüdü bile
4 olsa da çıksam özledim nan

alakası yok kızım :) bizde ben dahil tüm kardeşlerim çok zeki ama hepimizin kafası normal büyüklükte
kardeşlerimi bilmem de benim IQ sonucum 138 düşünün yani

maşallah menün çok güzelmiş 50 kişiye nasıl yettirdin kaçar tepsi yaptın hepsinden çok zor bu işler valla şu yeşil mercimekli böreği hiç yemedim merak ettim bi tarif alabilirmiyim acep

kopekop, bu kendini beğenme huyuna bayıldım, ne güzel insanın kendini beğenmesi, övmesi, kendiyle gurur duyması, bravo valla :) bu arada benimki 152ydi, eğer inanıyosan o dandirik testlere hhahahaahah :)) ki psikolog eslıgınde yapılmıstı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…