2010 Kasım Anneleri

baby shower yapamadım nan !!
resimlere baktım özendim iyi mi :))
bi bebek daha lazım içimde ukte kaldı :p

kopekop, bu kendini beğenme huyuna bayıldım, ne güzel insanın kendini beğenmesi, övmesi, kendiyle gurur duyması, bravo valla :) bu arada benimki 152ydi, eğer inanıyosan o dandirik testlere hhahahaahah :)) ki psikolog eslıgınde yapılmıstı bu

İnanmak güzel bir haslettir burcucum kimi zaman insanı yaşamak için dirayetli kılacak tek şeydir:KK34:
o yüzden inanıyorum, tebrikler benden zekileri de vardı zaten testte yazıyordu üzülmedim yani:KK66:

maşallah menün çok güzelmiş 50 kişiye nasıl yettirdin kaçar tepsi yaptın hepsinden çok zor bu işler valla şu yeşil mercimekli böreği hiç yemedim merak ettim bi tarif alabilirmiyim acep:KK56:

sorma aymescim zor yetişti zaten,
yeşil mercimekli böreği k.v. yaptı ama tadı aynı kıymalı börek gibi oluyor;
bildiğim kadarıyla yeşil mercimeği haşlıyorsun, bol soğan ve baharatla karıştıtıyorsun,
o nedenle tadı kıymalı börek gibi ama daha haff oluyor, hani kıymanın o tuhaf kokusu olmuyor haliyle..güzeldi yani..

sorma aymescim zor yetişti zaten,
yeşil mercimekli böreği k.v. yaptı ama tadı aynı kıymalı börek gibi oluyor;
bildiğim kadarıyla yeşil mercimeği haşlıyorsun, bol soğan ve baharatla karıştıtıyorsun,
o nedenle tadı kıymalı börek gibi ama daha haff oluyor, hani kıymanın o tuhaf kokusu olmuyor haliyle..güzeldi yani..

hımmm bi denemek lazım sağol canım ne güzel yardım eden varmış sana ben tek başıma yapıcam bütün hazırlıkları bakalım ne kadarına yetişicem

ben sadece kek yapıcam eltime de küçük poğaça tarzı bişey yaptırıcam
börek kurabiye ve pasta sipariş o kadar..

selam millet anneler nasıllar bakalım?

melodi merhaba, ya dikkatimi çekti sana süt izni vermiyorlar mı ki oğlunu 17,30da alasın?

canım ben haftada bir gün izin kullanabiliyorum. cumartesi ve süt iznimi kullanma şansım olmuyor. toplayıp yazın alıyorum izinlerimi. bizde saat olmuyor. 1 gün oda cuma kullanma hakkın var. ama benim yok.

melodi kız içim parçalandı yakın olsaydık valla oğluna ben bakardım paşalar gibi...
ama sen sıkma canını allah bir yoluna koymuştur...
prop koca kafalı bebeler çok zeki oluyor benim büyük kız da öyleydi ama ayça hanımınki de öyle acayip bir kafa var ...
eda sen ne zaman yapıyon diş buğdayını tarih belli mi...linden hoşgeldin hiç görünmüyon ...

dünden beri içim acıyor resmen. kendime kızıyorum. bu akşam müdür hanımla görüşeceğim. ki sabah arabada uyuyordu kreşe gelince uyandı. bende aranın sepetinden çantamı alıyordum. beni göremedi başladı ağlamaya. müdür hanım hemen kucağına aldı ağzına salatalık dilimi tuttu. ve hemen sustu. ağlar elbet ama niye ciyaklatılıyor ona kızdım. kimbilir ne kadar bağırdı yavrum. sonra gece mırıldandı durdu. sağol canım söylemen bile yeter.

eda cocuk gelcekse salata yapmaman mantıklı da salatasız sırf hamur da ınsanı bayar.. baska bı cozum uretırsın belkı

valla kızlar bu bakıcı işi çok zor mevzuu..
benim de biliyosunuz k.v. bakıyor kışın,
daha iki hafta oldu okullar açılalı, dün gelmiş diyorki,'kızım baban bu işe bi rçare bulalım diyor, olmazsa siz karşıya taşının , ben bu şekilde hiç bi yere yetişemiyorum' ben de 'anne ikimiz de anadolu yakasında çalışıyoruz, karşıdan gidip gelemeyiz hadi kocam neyse de ben oralardan sefil olurum , onun yerine bakıcı tutarız, aynı parayı vericez neticede 'dedim..
bu sefer de ben gerekirse ikiye ayrılırım ama çocuğumu ele bırakmam dedi..
bilmiyorum napıcaz, ben de karşıya taşınmak istemiyorum, kira ödemediğimiz halde ay sonunu zor getiriyoruz, bir de kirayla nasıl başa çıkarım, evimdeki mobilyalar buraya göre yapıldı, hiç bir eve sığmaz başka..depositoydu, taşınma masrafıydı,
toplu para lazım , toplu para da yok..bilmiyorum napıcam, eşime söyledim sabah işe gelirken annen böyle diyor diye..hiç biyere gidemeyiz, o zaman bakıcı tutarız dedi o da..ne yapsam acaba bakıcı aramaya başlasam mı :KK43:(
off çok sıkıcı , çok zor iş yaaa..çocuk güzel şey de her türlü ayrıntıyı düşünmeden çocuk yapmamak lazımmış, yaşım daha genç olsaydı biraz daha yapmazdım ama yaşım da artık doğum yapmamı gerektiriyordu..off düşün düşün ... işin :KK43:(

bakıcı bulmak dunyanın en zor işi, iki tane arasında kararsız kaldım, kocam geldı ıkısını de begenmedı, kaldım yıne dımdızlak, ben bakıcı bulana kadar çocuk kreş çağına gelecek o olacak zaten :S

SLMMM ARKADAŞLAR ben de dün kan tahlili yaptrdım 921,6 pozitf çıktı beta hcg bu hamileyim mi demek oluyo ay darısı tüm isteyenlerin başına canım ya

anaaaa ne kadar zeki arkadişlerim varmış:)burcu doğru diyon zeka genetik :) ama beyin büyük olunca daha çok bilgi alabiliyor ve daha çabuk öğreniyor herşeyi ...sen de zamanla oğlun da görcen bunu :)bak o zaman benim bir boncuk vardı söylediydi dersin....:)))
bakıcı arıyonuz he amaaaan allah yardımcınız olsun zor mesele ....melodi sen de çok çektin bu konuda yaaa..bazen sen yazdıkça ben tuhaf oluyorum sölemediğime bakma ...ema sen niye arıyon yav babannesi işte otursun baksın mırın kırın etmesin ....allahım yarabbim yaaaa....
eda 2 ekim demek :KK66:nerde tuttunuz mekanı :)))

valla kızlar bu bakıcı işi çok zor mevzuu..
benim de biliyosunuz k.v. bakıyor kışın,
daha iki hafta oldu okullar açılalı, dün gelmiş diyorki,'kızım baban bu işe bi rçare bulalım diyor, olmazsa siz karşıya taşının , ben bu şekilde hiç bi yere yetişemiyorum' ben de 'anne ikimiz de anadolu yakasında çalışıyoruz, karşıdan gidip gelemeyiz hadi kocam neyse de ben oralardan sefil olurum , onun yerine bakıcı tutarız, aynı parayı vericez neticede 'dedim..
bu sefer de ben gerekirse ikiye ayrılırım ama çocuğumu ele bırakmam dedi..
bilmiyorum napıcaz, ben de karşıya taşınmak istemiyorum, kira ödemediğimiz halde ay sonunu zor getiriyoruz, bir de kirayla nasıl başa çıkarım, evimdeki mobilyalar buraya göre yapıldı, hiç bir eve sığmaz başka..depositoydu, taşınma masrafıydı,
toplu para lazım , toplu para da yok..bilmiyorum napıcam, eşime söyledim sabah işe gelirken annen böyle diyor diye..hiç biyere gidemeyiz, o zaman bakıcı tutarız dedi o da..ne yapsam acaba bakıcı aramaya başlasam mı :KK43:(
off çok sıkıcı , çok zor iş yaaa..çocuk güzel şey de her türlü ayrıntıyı düşünmeden çocuk yapmamak lazımmış, yaşım daha genç olsaydı biraz daha yapmazdım ama yaşım da artık doğum yapmamı gerektiriyordu..off düşün düşün ... işin :KK43:(

of sorma benimde yaşım geçiyor diye çocuk istedim ama herşeyi detay. planlar olmadı. aslında babane gelse halayla bakarlar ama bizimkiler ödlek valla. ben anneme yarım gün bırakıp gidiyorum bakıyor gül gibi. keşke rahatsız olmasa da o baksaydı. kaç yaşındasın canım.

bakıcı bulmak dunyanın en zor işi, iki tane arasında kararsız kaldım, kocam geldı ıkısını de begenmedı, kaldım yıne dımdızlak, ben bakıcı bulana kadar çocuk kreş çağına gelecek o olacak zaten :S

canım sen en azından evdesin ve kendin bakabiliyorsun. bende evde olmak için neler vermezdim. mutlaka birini bulursun. çocuğum olmasa ben bakardım demir e:KK53:

ya evdeyım de ev ıslerıne yemegıme fln yetısemıyorum, bı kız buldum gunde 5 saat ıcın 600e az dedı, bı kadın buldum hergun 9-6 arası ıcın 1500 tl ıstedı, sen manyak mısın dedım ben o paraya ıse gırerım ancak yenı mezun oldugum ıcın, kadın ılkokul mezunu ıstedıgı paraaya bak, o paraya baska sehırlerde ıkı kadın tutarsın ya.. lanet olsun bu bakıcı işine sınırlerım hopluyo..

işallah boncuk, ama babasına cekerse zekı olur suphem yok, bana cekerse ıdare eder ıste hueheuehuehue

anaaaa ne kadar zeki arkadişlerim varmış:)burcu doğru diyon zeka genetik :) ama beyin büyük olunca daha çok bilgi alabiliyor ve daha çabuk öğreniyor herşeyi ...sen de zamanla oğlun da görcen bunu :)bak o zaman benim bir boncuk vardı söylediydi dersin....:)))
bakıcı arıyonuz he amaaaan allah yardımcınız olsun zor mesele ....melodi sen de çok çektin bu konuda yaaa..bazen sen yazdıkça ben tuhaf oluyorum sölemediğime bakma ...ema sen niye arıyon yav babannesi işte otursun baksın mırın kırın etmesin ....allahım yarabbim yaaaa....
eda 2 ekim demek :KK66:nerde tuttunuz mekanı :)))

evet haklısın , çocuk bakmak kolay birşey değil. anne olması lazım. öğretmenimiz anne ve beni anlıyor. ama diğerleri yaş olarak küçük. bende genç kızlığımda komşunun çocuğunu alır eve getirirdim. oyun oynardım yemek yediridim hatta yıkardım bile. annesi bize bırakıp çarşıya dr. giderdi.

of sorma benimde yaşım geçiyor diye çocuk istedim ama herşeyi detay. planlar olmadı. aslında babane gelse halayla bakarlar ama bizimkiler ödlek valla. ben anneme yarım gün bırakıp gidiyorum bakıyor gül gibi. keşke rahatsız olmasa da o baksaydı. kaç yaşındasın canım.

canım sen en azından evdesin ve kendin bakabiliyorsun. bende evde olmak için neler vermezdim. mutlaka birini bulursun. çocuğum olmasa ben bakardım demir e:KK53:

MELODİcim ben31 yaşımdayım, şubatta 32 dolacak :))
iş yerimde de yıllarım var, tazminatım ve geri dönersem bi daha bulamayacaığm kadar yükseldi ünvanım oyüzden evde oturayım da çocuk büyünce tekrar başlarım da diyemiyorum,
ama bazan kafam kızıyor evde oturasım geliyor,
ne bileyim ya babaannesi bakıyodu ne güzel , bunu da yeni çıkardılar valla,
burcu sen çalışmaya mı başlıycan, niye bakıcı arıyosun, kaçırmışım heralde ben bunu?

X