2010 Kasım Anneleri

bende diş buğdayına cok ozenıyordum ancak yenı tasındıgımdan kımı cagıracağım dıye vazgectım tek basına yapmak komık olucaktı. adım atarsa bızım kıvırcık adım coreği yapmayı dusunuyorum

adet olan arkadaşar gozunuz aydın bende hala tıh yoh

kopekop sen küçüksün bana göre ben 34 yaşında doğurdum oğlumu. çok geç kaldım.
7 sene sonra düşündük biz. bu kadar bekleyince daha üstüne düşüyorum.
canım sen bankadasın an azından 2 gün evdesin. deiğin gibi emekliliğin var. hangi bankadasın özelden yazsana. benim babamda bankacıydı.
kv. baksın mırın kırın etmesin. bakıcıyla uğraşmak çok zor valla. bak benimki kreşte ama rezil oluyor yavrum. ağlayınca bile ilgilenmiyorlar. en küçük benim ki.

34 mü??? nedense daha kucuk sanmıstım

eltime bi çeşit yaptırıcam dedim yadüşünsün kendisi bende düşünecek kafa kalamdı :s

bizim çalıştığımız yere kreş gerekiyodu
zorlanmazdık o zaman

şişlide bi parti evinde canım
buyur beklerim sizi :)))

parti evi ne olaki?? ah keskem orda olaydım

SLMMM ARKADAŞLAR ben de dün kan tahlili yaptrdım 921,6 pozitf çıktı beta hcg bu hamileyim mi demek oluyo ay darısı tüm isteyenlerin başına canım ya

hayırlı olsun. Allah evlat ısteyen herkese nasip etsın

bi de fresh bi salata yap bence ,
sırf hamur olacak böyle..

kopekopcum dis bugdayiniz hayirli olsun bizde türkiyede yaptik resimleri yakinda ekliycem

selam anneler ve mis kokulu bebişleri:)
ben evden çıkıyorum:KK43:kuşum kollarını 2 yana açmış uyuyor babasının yanında:KK43:çok zor oluyor bırakmak:KK43:
melodicim başta sana olmak üzere Allah'ım bütün çalışanlara sabır versin,annişler çok çok dua edin bizler yokken Rabbim bebişlerimizi korusun (ve her zaman)

günaydın kadınlaaarrr :)
bugün kendimi kadın hissedesim var,
etek gömlek ve topuklu ayakkabı giydim,
şöyle makyaj neyim de yapsaydım ama üşeniyom,
sabah zor uyandım zaten,
buranın havası başladı boğuk boğuk adamı nefessiz bırakmaya,
bende faranjit var kronik, havalar bozuyor bir de sigara ile birleşince, sabah uyanamıyorum, bütün gün boğazım ve başım ağrıyor :KK43:
pöffffffffff
herkes nasıl , hadi gelin de sohbet başlasın sıkılıyorum yalnız başıma burda:KK50:

günaydın
ben geldim kopekop :)bugün nasıl kadın olasın var gı ben anlamadım o kısmı :KK9:havalar bozuluyo yaaa hiç sevmiyom sonbaharı :63:
benim kuduruk tam bir afacan oldu .hiç yerinden kalkmaz bu kız diyodum evi tur atıyo karıştırıyo şimdi :emir_bebek:ceee oyununu çok seviyo ve akıllı kuzum herşeyde ceee oyununu oynamayı keşfediyo :nazar:nasıl mı ? mama sandalyesinin ön kısmı var ya ben karşında olunca onu kaldırıp tekrar indiriyo eeeeee diyo nasıl komik oluyo bir görseniz...bu sabah da salona koydum eşimi işe yolluyorum işte baktım kapının ucuna gelmiş duvara yanaşmış sabahın köründe bize eeee deyip tekrar saklanıyo duvarın arkasına ...sabah sabah bizi güldürdü..

günaydın
ben geldim kopekop :)bugün nasıl kadın olasın var gı ben anlamadım o kısmı :KK9:havalar bozuluyo yaaa hiç sevmiyom sonbaharı :63:
benim kuduruk tam bir afacan oldu .hiç yerinden kalkmaz bu kız diyodum evi tur atıyo karıştırıyo şimdi :emir_bebek:ceee oyununu çok seviyo ve akıllı kuzum herşeyde ceee oyununu oynamayı keşfediyo :nazar:nasıl mı ? mama sandalyesinin ön kısmı var ya ben karşında olunca onu kaldırıp tekrar indiriyo eeeeee diyo nasıl komik oluyo bir görseniz...bu sabah da salona koydum eşimi işe yolluyorum işte baktım kapının ucuna gelmiş duvara yanaşmış sabahın köründe bize eeee deyip tekrar saklanıyo duvarın arkasına ...sabah sabah bizi güldürdü..

günaydın boncuk,
benim oğluş da aynı :)
perdeler,
benim başörtüm, kendi şapkası, sehpanın üzerindeki dantel,
mama sandalyesi gibi, her bulduğu şeyin arkasına saklanıp, ceee yapıyor ama benimki henüz cee diyemiyor, mesela perdenin altına kafasını sokup, sonra çıkarıp yan yan seksi bir bakış atıyor ve gülmeye başlıyor,biz ona ce-ee diyoruz..henüz konuşa yok bizde, eee erkek çocuk tembel olur derler..aman konuşmaya başlayınca da çeneleri durmuyor zati , pek meraklı değilim yani...

günaydın hatunlar
yorgunum ama tatlı yorgunluk,dün oğlum için diş şekeri hazırladım 4-5 saat sürdü.çok güzel oldular
hala kıyafetlerimiz dikilmedi annem yetiştiremedi bugün dikilecek inşallah.

selam kızlar çok mutluyum sonunda regli oldum.10 aydan sonra kırmızıları gördüm,hamilemiyim diye düşünmeye başlamıştım + birde şişkinlikler falan rahatladım artık..oh bee:KK66:
hadi gözün aydınn

parti evi ne olaki?? ah keskem orda olaydım
keşkee :KK43:((
günaydın kadınlaaarrr :)
bugün kendimi kadın hissedesim var,
etek gömlek ve topuklu ayakkabı giydim,
şöyle makyaj neyim de yapsaydım ama üşeniyom,
sabah zor uyandım zaten,
buranın havası başladı boğuk boğuk adamı nefessiz bırakmaya,
bende faranjit var kronik, havalar bozuyor bir de sigara ile birleşince, sabah uyanamıyorum, bütün gün boğazım ve başım ağrıyor :KK43:
pöffffffffff
herkes nasıl , hadi gelin de sohbet başlasın sıkılıyorum yalnız başıma burda:KK50:

şu eftleri yapim gelcem :KK70:

evet evet sema bak ben unuttum sen hatırlattın tülle ,başörtüyle falan yapıyor ..o seksi bakışlar biz de de var ama sonuna eeee ekliyo :))))anaaa benimki baya dilli olucak :)enne, baba, dede, gel gel abu (ablasına hitap tarzı ) bazen bana da anniiii diyo :)
ha bi de herkes varken soruyorum mesela baban nerde diye hemen gözler babayı gösteriyo; abu nerde diyorum ablasına bakıyo yavaş yavaş şahışları tanımayı öğrendi :)şimdi organlarını öğretmeye çalışıyorum ama pek niyeti yok gibi..ayna karşısına geçip öğretince daha çabuk öğreniyolarmış bizimki aynayı görünce heycanlanmaktan kikirdemekten başka bişi yapmıyo :))):KK9:

Son düzenleme:
eda sana da kolay gelsin arkadaşım hazırlıklar tüm hız devam ediyor demek.fotoları paylaşırsın artık .sema sen niye koymadın fotoları hala ?

günaydın kızlar. ve mis kokulu küçük hanımlar ve küçük adamlar!
rabbim hepimizin bebişini korusun.
benimki artık iyice dönmeye başladı kendi etrafında. ve birşey almak için uzanıyor emekleme çabası var. koltuk altından tutunca yürümek için çabalıyor ama ayaklar koşar gibi önden uçuyor çok heyecanlı. birde kucağımda ayakta tutunca hoppidi hoppidi diyorum hop hop zıplıyor ve bayılıyor. sabahları kahvaltı yerken surat ifadesi çok komik oluyor.

günaydın kızlar. ve mis kokulu küçük hanımlar ve küçük adamlar!
rabbim hepimizin bebişini korusun.
benimki artık iyice dönmeye başladı kendi etrafında. ve birşey almak için uzanıyor emekleme çabası var. koltuk altından tutunca yürümek için çabalıyor ama ayaklar koşar gibi önden uçuyor çok heyecanlı. birde kucağımda ayakta tutunca hoppidi hoppidi diyorum hop hop zıplıyor ve bayılıyor. sabahları kahvaltı yerken surat ifadesi çok komik oluyor.
amin aminn
ne zaman doğmuştu senin bebiş

eda sana da kolay gelsin arkadaşım hazırlıklar tüm hız devam ediyor demek.fotoları paylaşırsın artık .sema sen niye koymadın fotoları hala ?

paylaşıcam ama facede paylaşıcam :)) semanın pasta ve kurabiyesini gördüm arkadasımın blogundan..çok güzel olmuş

kız eve gidince yapmam lazım halim olmuyor ki, yemekten sonra oğluşu doyurup uyutuyorum, sonra bilg.açsam benim kociş hemen laf yapıyo,
gel iki dakka oturalım bilmem ne diye söyleniyo, hafta sonuna kadar bekliycek o iş sanırım,
bi de evdeki wi-fi yi kapattık, ıphonedan bağlanıcam bundan sonra ama önce laptopa onu tanıtmam lazım filan iş im uzun yani

amin aminn
ne zaman doğmuştu senin bebiş

paylaşıcam ama facede paylaşıcam :)) semanın pasta ve kurabiyesini gördüm arkadasımın blogundan..çok güzel olmuş

24 kasımda doğdu canım. kıs sen beni ne çabuk unuttun. çekilişten tanışıyoruz ya bebem.

günaydın arkadaşlar işyerinden çok giremiyorum artık kkya çok yoğunuz herkes iyidir inşallah lady hazırlıklar tam hızıyla devammış sabırsızlıkla fotoları bekliyorum

kızlar buraya da foto ekler misiniz? ben face ye giremiyorum. yada blogları takip edemiyorum.

24 kasımda doğdu canım. kıs sen beni ne çabuk unuttun. çekilişten tanışıyoruz ya bebem.
kız ne unutması seni biliyorum kübra sen ben bijo felan
ne çekilişti
en unutulmaz çekiliş benimdi ama :))) elden hediyeyi alan bendim
hatırlarsan hamileliğimin ilk ayıydı tatile gitmiştim afton termale
kübra da oralıydı geldi yanıma bende bilmiyorum tabi ondan alıcağımı
dır dır dır konusuyordum pişman oldum nan çekilişe girdiğime hediyem hala gelmedi gelmicek heralde dedim
kübra gülmeye başladı çıkardı hediyeleri ben sulugöz ağlamıştım çok mutlu olmuştum

günaydın arkadaşlar işyerinden çok giremiyorum artık kkya çok yoğunuz herkes iyidir inşallah lady hazırlıklar tam hızıyla devammış sabırsızlıkla fotoları bekliyorum

facen varmı senin caney :))

kızlar buraya da foto ekler misiniz? ben face ye giremiyorum. yada blogları takip edemiyorum.

buraya ekleyemem kız :s

kız ne unutması seni biliyorum kübra sen ben bijo felan
ne çekilişti
en unutulmaz çekiliş benimdi ama :))) elden hediyeyi alan bendim
hatırlarsan hamileliğimin ilk ayıydı tatile gitmiştim afton termale
kübra da oralıydı geldi yanıma bende bilmiyorum tabi ondan alıcağımı
dır dır dır konusuyordum pişman oldum nan çekilişe girdiğime hediyem hala gelmedi gelmicek heralde dedim
kübra gülmeye başladı çıkardı hediyeleri ben sulugöz ağlamıştım çok mutlu olmuştum

facen varmı senin caney :))

buraya ekleyemem kız :s

edaaa buraya niye ekleyemiyon anlamadım kıı..

X