2010 Kasım Anneleri

edaaa buraya niye ekleyemiyon anlamadım kıı..

ekleyemiyorum aynı zamanda da eklemek istemiyorum bizim dısımızda tanımadığımız insanların görmelerini istemiyorum
hepimiz facede arkadasız ordan görüyoruz yeterli değil mi :)

evet amma söylendin? ama çok güzel olmuştu. fotolarınız hatırlıyorum. çok hoş bir süpriz olmuştu ama.
dur ya bijoda mı bizim çekilişteydi ben niye hatırlamıyorum. nickimi değişti?
ama bir dağıldık herkes nerde napıyor bilmiyorum. ece speddy ile görüşüyoruz. songül abla oyun gurubunda. larissa yok artık. çok heyecanlıydı valla.

Doğru bak tünaydın daha mantıklı geldi şimdi ,7 buçukta kalktığımı hatırlayınca

merhaba dilemma,
ikiz anası olmak nasıl bi şey kız,
seninkiler normal mi tüp mü?
ay damdan düşer gibi bunu sordum ama kusura bakma, benim bir sürü ikiz bebeği olan arkadaşım hepsi tüp bebek yaptı da ondan şeettim..

valla ya amma dır dır etmiştim :)) he ya o da vardı ama samimi değildik o zaman
eceyle bende hala görüşüyom speddy de bu pazar diş buğdayına gelicek inşallah yeğeniyle :)) songül ablayı göremedim hiç
larissaya noldu :s

ekleyemiyorum aynı zamanda da eklemek istemiyorum bizim dısımızda tanımadığımız insanların görmelerini istemiyorum
hepimiz facede arkadasız ordan görüyoruz yeterli değil mi :)

canım ekleyip silebilirsin bana face yasak göremiyorum ama.
yada albüme ekle ordan bakalım sonra sil.

canım ekleyip silebilirsin bana face yasak göremiyorum ama.
yada albüme ekle ordan bakalım sonra sil.

albümdeki arkadaslarımı düzenleyeyim o zaman önce
sonra ekleyim oğlumu
burda bende de yasak face evden giriyorum

melodi senin için ekledim işyerimde olan fotoyu ekledim başka yok elimde albüme bakabilirsin

iyi kaynatmışsınız yine .ben de markete gittim geldim ...anaaaa çekiliş mi yaptınız .tabi o zamanlar ben yoğudum :)şimdi de çekiliş yapak mı ..bebelerin doğum günü de yaklaşıyo ...ne dersiniz beee

iyi kaynatmışsınız yine .ben de markete gittim geldim ...anaaaa çekiliş mi yaptınız .tabi o zamanlar ben yoğudum :)şimdi de çekiliş yapak mı ..bebelerin doğum günü de yaklaşıyo ...ne dersiniz beee

tee 2 yıl önceydi
kuzey karnımda bile yoktu
çekilişle uğrasacak zamanım yok benimn (

Eda diş buğdayı mı yapıyorsun?Eee doğumgününe de az kaldı üst üste olcak şimdi:S

Evet biraz damdan düşer gibi olmuş bence de ..Ama sorun yok artık çok alıştım bu soruya bazen benim yerime hemen eşim atılır cevaplar bu soruyu..Doğal ikiz bebeklerim :) doğal ikiz bebği olan çok var ,günümüzde tüp yaygınlaştı diye herkes ikiz bebekleri tüp sanıyo ..Ki doğal üçüz falan da var yani...
dilemma hala ikizlerinin fotosunu koyacak inşallah!
,

ayy melodi senin face yokmuydu yaaa

Son düzenleme:
Eda diş buğdayı mı yapıyorsun?Eee doğumgününe de az kaldı üst üste olcak şimdi:S

asoşum doğum gününü aile arası yapacağım aile arası da en az 50 kişi olucak
2 kere doğum günü yapmak istemiyorum
diş buğdayına arkadaşlarım gelicek sadece ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…