2010 Kasım Anneleri

Günaydın günaydın günaydın:KK71:
Naber güzel anneler ...bıdıklar napıyo nasıllar ...benim bıdık dün ablasıyla bir oynadı resmen döktü kurtlarını...evin içini fır döndü saklambaç oynadılar.:KK62:..ablasını bulunca attığı çığlık , bir de gülüşü görmeliydiniz....ya çok seviyorum ben bu bıdığı ...
Kızlar ben bı bıdığı tekrar içime soksam kimse görmese sadece ben dokunup sevsem olur mu ???:KK1:

iyi akşamlar millet....

yakında 3. sayfalarda komşusunu balkondan atan rehber öğretmen hikayesi okursanız iyi bakın resimdeki kesin benimdir.....:KK47: kadın sabah sabah kum pislik ne varsa balkondan aşağı silkeledi bir çıktım kiiii balkonda kuruması için koyduğum yastıkların rengi görünmüyor tozdan....!sepetin içi kum doluydu resmen....sabahın 9unda çirkef kadınlar gibi bağırıp mahalleyi inlettim....tüm günü beddua ederek geçirdim...allaha havale ediyorum artık....kendim içinden sabır diliyorum....yoksa 3. sayfaya düşecez.....:KK47:

onun dışında iyiyiz şükür....herkeslerde iyidir umarım....öpüldünüz...

komsu kesin kafadan rahatsız..ayrıca balkondan silkelemek yasak değil mi?

selamlar herkese,
iyimisiniz? bana arkadaslar geldi bu gun doluydum guzel gecti...
ozgul blogundan yeni haberdar oldum, muhammedi seyrettim ve ogluna bayildimmm! bi muhammed daha taniyorum o da inanilmaz seker bi cocuk.. "muhammed"de bi hikmet var :)
kesinlikle isimde bi hikmet var ...

Naber güzel anneler ...bıdıklar napıyo nasıllar ...benim bıdık dün ablasıyla bir oynadı resmen döktü kurtlarını...evin içini fır döndü saklambaç oynadılar.:KK62:..ablasını bulunca attığı çığlık , bir de gülüşü görmeliydiniz....ya çok seviyorum ben bu bıdığı ...
Kızlar ben bı bıdığı tekrar içime soksam kimse görmese sadece ben dokunup sevsem olur mu ???:KK1:
yirimm..
olur olurr :))))))

bu arada günaydın
kopekop süt iznindeydin heralde, ben erken çıkmayı tercih ediyorum nedense :s
dün oğlum ben babası 9 da mı ne uyuduk..ryamda boynuma akrep sokmasıyla fırladım yataktan ..acıdı resmen boynum ya..2 kişiyi gördüm düşmanım olmazlar inşallah :)

eda naber kuzey bey nasıllar ...senle ben sabh kuşu olarak açılışı yapıyoz valla ..bir kopekop eksik...o nerde ki ? kulakları çınlasın artık :))))

Günaydın millet nabersiniz,
biz bu cumartesi diş buğdayımızı yaptık,
50 kişi davetliydi,
hemen hemen herkes geldi,
hatta daha fazlası geldi,
çok güzel geçti,
oğlum, şırınga, diş fırçası ve altın bileziği aynı anda eline aldı:KK52:
ben de ileride, paraya para demeyecek zengin bir diş hekimi olacağı sonucunu çıkarttım :KK52::KK52::KK52:
heyooo..bunu da atlattık,
ama gelenlerin çoğu eli boş gelmişti,
o kadar insandan iyi bir hasılat bekleriz değil mi, nerdeee..
kırolar hepsi eli boş gelmiş:KK47:
bi daha hiç bir organizasyonuma çağırmıycam onları, tespit ettim:KK53:
yiyip içip gittiler yaa..ama elimizde,
iki pijama takımı, bir çift adidas ayakkabı ( eltim aldı kızlar bunu:KK1:),bir tane çok fonksiyonlu öğretici oyuncak ( bunu da öğretmen olan kız kardeşim almış ), bir çeyrek altın ( annem ve bekar kızlar toplanıp almışlar ), bir tane mavi top, bir tane spıderman lisanslı t-shirt..
bu kadar :KK1:
eltimin anası da 20 lira verdi:KK53:
mamalar ve fotoları ayrıca yükleyeceğim fekat bugüne yetişmedi, dün ve pazar günü çok rahatsızdım, sanırım nazar değdi, hem oğlum hem de ben pazar günü paso yattık , uyumalara doyamadık,
oğlum cumartesi günü kudurdu, hiç hoşlanmıyor kalabalıktan, akşama kadar hiç uyumadı, sadece bir kase çorba içmişti onu da kustu:KK53: baya endişeye kapıldım ama eve gelince ertesi gün normale döndü çok şükür:KK76:
anladım ki bu çocuk düzeninin bozulmasından hoşlanmayanlardan:KK53:

eda naber kuzey bey nasıllar ...senle ben sabh kuşu olarak açılışı yapıyoz valla ..bir kopekop eksik...o nerde ki ? kulakları çınlasın artık :))))
çok iyi valla dün erkenden uyuyakaldık resmen babası kuzey ben
bayağı yorulmuştu oynamaktan
geldi işte bak :)))

50 kişi davetliydi,
çok güzel geçti,
ben de ileride, paraya para demeyecek zengin bir diş hekimi olacağı sonucunu çıkarttım :KK52::KK52::KK52:
iki pijama takımı, bir çift adidas ayakkabı ( eltim aldı kızlar bunu:KK1:),bir tane çok fonksiyonlu öğretici oyuncak ( bunu da öğretmen olan kız kardeşim almış ), bir çeyrek altın ( annem ve bekar kızlar toplanıp almışlar ), bir tane mavi top, bir tane spıderman lisanslı t-shirt..
mamalar ve fotoları ayrıca yükleyeceğim fekat bugüne yetişmedi, dün ve pazar günü çok rahatsızdım, sanırım nazar değdi, hem oğlum hem de ben pazar günü paso yattık , uyumalara doyamadık,
oğlum cumartesi günü kudurdu, hiç hoşlanmıyor kalabalıktan, akşama kadar hiç uyumadı, sadece bir kase çorba içmişti onu da kustu:KK53: baya endişeye kapıldım ama eve gelince ertesi gün normale döndü çok şükür:KK76:

:KK8: :KK8: :KK8: :KK8: :KK8: :KK8:

kopekop hoşgeldin yaaa güzel geçmiş diş buğdayı oh ne güzel ..hediye işini de boşver önemli olan insanları sayıp gelmeleri :)))eltin de bak ayakkabı almış daha napsın ama sana yaranamadı garibim bir türlü :))))))
eve gidince öp oğluşunu benim yerime...işallah dediğin gibi zengin bir diş hekimi olur :))))

kopekop hoşgeldin yaaa güzel geçmiş diş buğdayı oh ne güzel ..hediye işini de boşver önemli olan insanları sayıp gelmeleri :)))eltin de bak ayakkabı almış daha napsın ama sana yaranamadı garibim bir türlü :))))))
eve gidince öp oğluşunu benim yerime...işallah dediğin gibi zengin bir diş hekimi olur :))))

saol tatlım,
yok kız eltimi sevdim :KK53::KK52::KK52::KK53:
şaka bi yana hakkaten hakikatli kızmış, uyduruk bi şey alıp gelebilirdi, ya da ne bileyim hiç bi şey getirmeden sallanarak gelebilirdi..öntargılarımı kırmam gerektiği mesajını verdi bana:KK53:
amaan ben oğlum için yaptım kızım gelenlerin canı cehenneme, getirmesinler bir şey ben oğluma alırım her şeyi Allahın izniyle, ama maksat o değil, yaptıkları saçma geldi yani:26:
neyse oğluş danasını dün ısırdım teyzesi, nasıl ağladı nasıl ağladı ama yanaklarını, çenesini,ensesini, sırtını, memişlerini, göbüşünü,..he he her yerini ısırdım köpeciğin:KK52:

selam kızlar sema diş buğdayını atlattın darısı doğum gününe işallah eda boncuk nabersiniz huuuuu?????

selamlar herkese,
iyimisiniz? bana arkadaslar geldi bu gun doluydum guzel gecti...
ozgul blogundan yeni haberdar oldum, muhammedi seyrettim ve ogluna bayildimmm! bi muhammed daha taniyorum o da inanilmaz seker bi cocuk.. "muhammed"de bi hikmet var :)
ayyyy canım benim saol ya:)o senin şekerliğin teyzesi:)

kac borcun var
benimde gecen seneyle beraber 38tane borcum var günler biraz daha kisalinca tutmaya basliycam insallah
offf of ben hiç saymıyıkm borçları 100 e yaklaştı diyim siz anlayın:KK43:((
ayyyy yerim ben onları ya:)))bazen bende diyorum kanım kaynayınca iç.ime katasım geliyo diye:)ama bizimki eşime daha düşkün videoları izeldiysen görmüşündür:)eşim kanı kaynayınca napcağıı şaşırıyo:))
50 kişi davetliydi,
çok güzel geçti,
oh ohhhh ne güzel valla hayırlı ve geçmiş olsun sırada doğum günü var:)bende diş buğdayı ve doğumgününü birleştircem:)oğlanın 1ydan uzun süredir 6 dişi var ama olsun:)

ayyy çok uykum geldi dün gece geç yattım...burdan eşimin kuzeniyle annesi bizimmemlekete gittiler ...annemlere de uğrayıp kaldılar bi gün...akşamdı uçakları ,bize geldi annem içli köfte e dolmalar yollamış bize....ayyy çok ağladım hem de yedim bi güzel gece gece :))kızlar annemle babamı özledim ben yaaaa ...yemek kabını açınca annemin kokusunu aldım onu çooooook seviyorum :KK66:

Günaydın kızlar tüm bebeişler iyidir inşalah bizimde dişimiz geliyo sanırım :KK66: bi kaç gündür çok huzursuzdu kuzum baktık baya kabarmış patladı patlıycak en sonunda biizmde dişimiz çıkıyoooo:KK76: :KK76:

selam kızlar sema diş buğdayını atlattın darısı doğum gününe işallah eda boncuk nabersiniz huuuuu?????

hu huuu iyiyim valla.. bende heyecanlıyım diş buğdayı için
bugün ayakkabısını bekliyoz paşamın
kıyafetini annem dikicek bugün hazır olsun bi üstünde göreyim

Günaydın kızlar tüm bebeişler iyidir inşalah bizimde dişimiz geliyo sanırım :KK66: bi kaç gündür çok huzursuzdu kuzum baktık baya kabarmış patladı patlıycak en sonunda biizmde dişimiz çıkıyoooo:KK76: :KK76:

yaçasınn :))))))) sıra sende diş buğdayı için o zaman :))

naber özgül sen de hoşgeldin ..okul nasıl gidiyo ....prop sen niye yazmıyon bea :)daha okuyup bitirme aşamasında mısın yoksam :KK53:

derya sen de hoşgeldiiiinnn bu sabah kalabalıkız :KK52::KK52:

ama bilmiyoki annesi :) yolarak ısırarak sevmenin normal olduğunu düşünüyo
benim çenemi ısırıyodu dişlik niyetine :)))
çok tatlı oluyolar be :KK69:

sanırım dediğin gibi sevdiğini sanıyor. evet çok tatlılar maşallah.

hehe çok şeker ya:)ben giderken görünmüyorum eşim oyalıyor ama kapı sesini duyunca hemen anlayıp yatak odasına sonra mutfağa ve sonra tuvalete gidiyomuş sırayla:)sabah annesinin nerelere gittiğini biliyo:))
ben eve geldiğimde de başta trip atıyo bazen ama bazense üstüme atılıyo bana koşuyo:)(koşuyo ç
nkü yavaş yürüyünce denge sağlayamaıyo zaten:))))

canım neden görünmüyorsun? ağlmasın diye mi? bence onunla vedalaşıp öyle git. senin işe gittiğni bilsin ilerde daha zor olur. zaten uzmanlarda bunu öneriyor.

hu huuu iyiyim valla.. bende heyecanlıyım diş buğdayı için
bugün ayakkabısını bekliyoz paşamın
kıyafetini annem dikicek bugün hazır olsun bi üstünde göreyim

yaçasınn :))))))) sıra sende diş buğdayı için o zaman :))

evet çok mutluyum hiç dişi çıkmıycak sandım valla:KK34: neyseki geliyo en sonunda :21: :21:

kopekop iyiymiş yine de hasılatın :))

ben de meslek işini doğumgününde yapayım bari.

X