- 6 Haziran 2008
- 13.456
- 5
kopekop iyiymiş yine de hasılatın :))
ben de meslek işini doğumgününde yapayım bari.
olur neden olmasın
o kadar yap dedim sana yapmadın toprağın o kadar arkadası varken güzel olurdu be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende öle sanıyodum valla 10,5 ayda çıktı bizimki
öyle olur ben sağlam olucağını düşünüyorumaynen baksana bizim takvime 10 ay 3 haftalığız nerdeyse 11 aylık olucak geç çıkan dişler sağlam olur diyolar bakalım öylemi olucak gerçekten
günaydın kızlar nasılsınız? tatlı bebişler nasıl?
KOPEKOP diş buğdayını yapmışsın hayırlı olsun! baya kalabalık olmuş. nerde yaptın? insan bi anlatır demi? bize de fikir olsun. ben bu konularda çok beceriksizim galiba. diş buğdayı ve doğum gününü birleştireceğim bende.
dün akşam canımı sıkan birşey oldu. akşam tuğra'yı almaya gidiyorum. kreşin yanında bir anaokulu var. tam sokağın köşesinde. bir çocuk ağlaması duydum ama ciyak ciyak. kendi kendime dedim kim ağlıyor acaba kıyamam dedim ama içim acıdı. sonra kreşe geldim, dışardan merdivenle yukarı çıkılıyor. ağlama sesi bizim kreşten geliyormuş. kim ağlıyor acaba diyorum hala. zili çaldım, öğretmenlerden biri açtı kapıyı. ağlayan çocuk resmen ciyaklıyor. öğretmene tuğra ağlamıyor değil mi dedim. öğretmen gülerek tuğra ağlıyor dedi. noldu dedim, çocuklardan biri oyuncağını almış elinden. neyse getirdiler yanakları yaş içinde. bu arada onu getiren öğretmeni aşkım neden ağladın sen diye yapmacık yapmacık konuşuyor oğlumla. neyse aldım aşağıda pusetine koydum babasınaın yanına geldik. pusetini bırakıp otobüsle eve geldik. yıkadım uyuttum.
neyse babası gelince konuştum ama içime oturdu resmen.
babası çok sinirlendi gidip konuşayım öğretmenle dedi. gerek yok ben oranın müdürüyle konuşacağım dedim.
diyeceksiniz çocuk bu ağlar tamam ağlar ama sokağın başından duyalacak kadar ciyaklayarak ağlaması gerekmez.
öyle olur ben sağlam olucağını düşünüyorum
neden kreşe verdin anane yada babane yok mu bakıcak
çok erken de kreş için
hoşbulduk canım:)benim okul çok ii şükür bu sene 4leri de aldım çok keyşfli 4lere anlatamak:)naber özgül sen de hoşgeldin ..okul nasıl gidiyo ....prop sen niye yazmıyon bea :)daha okuyup bitirme aşamasında mısın yoksam
derya sen de hoşgeldiiiinnn bu sabah kalabalıkız
evet canım ağlamasın diye ve arkamdan gelmek istiyor o zaman oyalamak daha zor oluyor bi de yaz boyu alıştı hep ben onu da alıp sokağa çıkartıyodum günde 2kez.oğluş yine öyle olcak sanıyorsanırım dediğin gibi sevdiğini sanıyor. evet çok tatlılar maşallah.
canım neden görünmüyorsun? ağlmasın diye mi? bence onunla vedalaşıp öyle git. senin işe gittiğni bilsin ilerde daha zor olur. zaten uzmanlarda bunu öneriyor.
canım anane de kalp pili var bakamıyor. babane geldi bakmak için tansiyonu var yaza kadar durayım dedi. sonra tansiyonu çıktı denge kaybı sorunu oldu. apar topar döndüler. maalesef bizde bakacak kimse yok. bende kreşe vermeyi istemiyorum ama başka çarem yok.
bakıcı denedik olmadı. onların isteği ücreti ben veremem. çaresizlikten veriyorum. öğretmeninden memnunum ama o 17,30 çıkıyor ben 18,00 de almaya gidiyorum. o arada orda kalan öğretmenler bakıyor.
Selam millet,
Özgül nerelerdesin sen ya????
saol :)
neden ki sen diş buğdayı yapmıycan mı?
çıkmamış mıydı dişi henüz?
Hoşbuldum eda cadısı:) aldım mesajını tabiki yine celallendiğin için de cevap yazmadımhoşgeldin aso
msj ımı aldın mı
çıktı çıktı 4 - 6 tane dişi var
yapmadı işte cins karı
Hoşbuldum eda cadısı:) aldım mesajını tabiki yine celallendiğin için de cevap yazmadım
bu denli büyük bir organizasyonu ben de doğumgününde yapmayacağım mesela,
belki bijo da doğumgünü yakın zaten orda yaparım organizasyon diye yapmamıştır,
kışa geliyor diye ben doğumgününü aile arasında yapıcam
Hiiii terbiyesiz eşşoğlueşşek sana benzer :))))))eşşoleşşekk !!!
celallenmedim lan ne celallenicem şaşırdım sadece
gelmim sana ha
diş buğdayına aileler mi geldi sadece?
bizimkine arkadaşlarım gelicek 2 sefer d günü yapamam diye arkadaşlarımı diş buğdayına
aile ve akrabalarımı d gününe çağırıcam
sen niye yapmıyosun d günü anlamadım kışa gelsin evde yaparsın nolcak